Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Didžioji kriaušė ir magiška jos kelionė

Dalintis

„Didžioji kriaušė ir magiška jos kelionė“: pamėgtos vaikų knygelės herojai persikelia į kino ekranus.

Ramų nedidelio pajūrio miestelio gyvenimą sutrikdo žinia, kad dingo miestelio meras. Žmonėms jaudinantis ir nesėkmingai spėliojant – kas gi galėjo nutikti, atsakymą netikėtai sužino geri bičiuliai drambliukas Sebastijanas ir kačiukas Mičas. Vieną dieną nusprendę pažvejoti, draugai sugauna butelį, kuriame – laiškas nuo dingusio mero. Pagalbos besišaukiantis meras rašo esantis Paslaptingoje Saloje ir negalintis iš jos ištrūkti. Butelyje bičiuliai taip pat randa žemėlapį su pažymėta salos vieta ir mažą sėklytę. Ją pasodinę, Mičas su Sebastijanu suka galvą, kaip padėti merui, bet nieko gero nesugalvoję, nueina miegoti. Kitą rytą jų laukia didžiulis nustebimas: iš mažytės sėklytės per naktį išaugo milžiniška kriaušė! Ją patyrinėję atidžiau, draugai išsiaiškina, kad tai – didžiulės kriaušės pavidalo laivas. Būtent tai, ko reikia mero gelbėjimo misijai.

Išsiruošę ieškoti Paslaptingos Salos, Mičas ir Sebastijanas kelionėje susidurs su žiauriais piratais, siaubingu Jūrų Drakonu ir patirs kitų pavojingų nuotykių. Ar jiems užteks drąsos įveikti visus iššūkius ir išgelbėti paslaptingai pradingusį merą? Sužinosime jau nuo gegužės 25 dienos, kuomet „Didžioji kriaušė ir magiška jos kelionė“ bus pradėta rodyti Lietuvos kino teatruose.

Filmukas sukurtas pagal populiaraus danų karikatūristo Jakob‘o Martin‘o Strid‘o knygelę, kuri sulaukė didžiulio populiarumo ne tik Danijoje, bet ir keliolikoje užsienio šalių. Lietuvoje 2014 metais knygelę „Nepaprasta milžiniškos kriaušės istorija“ išleido leidykla „Nieko rimto“.

Laimėkite pakvietimus į šį fimą mūsų FB paskyroje

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą