Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Atsakomybės ribojimas

Dalintis

Svetainės www.mamosdienorastis.lt tikslas – pateikti mamoms reikiamą informaciją apie vaikų auginimą nuo kūdikystės iki paauglystės bei įvairias naujienas, susijusias su motinyste bei tėvyste.
 
 
Mamosdienorastis.lt svetainės visos teisės saugomos
Visa svetainėje teikiama grafinė (įskaitant ir fofokonkursų nuotraukas) bei tekstinė informacija, publikuojami straipsniai gali būti naudojami asmeniškai, cituojant ir kitais nekomerciniais tikslais, aiškiai nurodant šaltinį. Tinklalapyje paskelbtos informacijos panaudojimas kitiems tikslams yra galimas tik gavus išankstinį raštišką  mamosdienorastis.lt  kūrėjo UAB ,,AJA viešieji ryšiai" sutikimą, be kurio jokia svetainės informacija negali būti viešai publikuojama tiek internete, tiek kituose informacijos šaltiniuose.

Visos autorinės teisės priklauso www.mamosdienorastis.lt. Dėl šioje svetainėje esančios informacijos panaudojimo ar platinimo kreipkitės el. paštu: info@mamosdienorastis.lt.
Neleistinas šio tinklalapio medžiagos naudojimas arba platinimas kitais nei asmeniniais tikslais gali užtraukti civilinę ar baudžiamąją atsakomybę.
 
Mamosdienorastis.lt pateikiamoje medžiagoje gali pasitaikyti techninių netikslumų ar tipografijos klaidų. Svetainės administracija turi teisę daryti pakeitimus ar pataisas bet kuriuo metu. Nuoširdžiai prašome svetainės lankytojų apie pastebėtus netikslumus pranešti redakcijai el. paštu: info@mamosdienorastis.lt.
 
 
Atsakomybės apribojimas 
Svetainė gerbia straipsnių autorių teises ir jas gina. Svetainėje publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Visa informacija bei patarimai, pateikti www.mamosdienorastis.lt, yra bendrojo pobūdžio, paskelbti bendrojo informavimo tikslais, ir neatstoja gydytojo konsultacijos.
Mamosdienorastis.lt rekomenduoja, kad prieš pradėdami taikyti ar laikytis sveikatos gerinimo, vaiko maitinimo, priežiūros, kitų priemonių, Jūs pasitartumėte su gydytoju ar kitu savo srities specialistu. Už pateiktos informacijos, straipsnių, komentarų, konsultacijų panaudojimą ir jo padarinius atsakingas pats tinklalapio vartotojas.
 
Redakcija neatsako už konkursams ir fotokonkursams pateiktos dalyvių medžiagos autorystę ir jos netikrina.
Redakcija neatsako už lankytojų pareikštas nuomones straipsnių komentaruose ar pranešimuose. Tačiau www.mamosdienorastis.lt pasilieka teisę redaguoti, cenzūruoti ir šalinti tuos svetainės lankytojų komentarus ar pranešimus, kurie prieštarauja galiojantiems LR teisės aktams, yra įžeidžiantys, necenzūriniai, kursto neteisėtiems veiksmams, pateikia neautorizuotą reklamą ar kitaip pažeidžia trečiųjų asmenų ar www.mamosdienorastis.lt interesus.
Šias teises ir pareigas reglamentuoja LR įstatymai ir tarptautinės teisės aktai.
 
Jūsų patogumui svetainėje pateikiamos nuorodos į kitus tinklalapius. Tačiau  mamosdienorastis.lt  neatsako už kitose svetainėse paskelbtos informacijos turinį ar tikslumą. Jei svetainėje www.mamosdienorastis.lt pateikiama informacija iš kitų svetainių, periodinių leidinių, enciklopedijų ar žinynų, už informacijos teisingumą atsako pirminio informacijos šaltinio autorius(-iai).
 
 
Svetainės lankytojų privatumas

Mamosdienorastis.lt gerbia lankytojų privatumą ir įsipareigoja, kad bet kokie svetainės lankytojų įvesti privatūs duomenys nebus paviešinti ar perduoti trečiajai šaliai be duomenų savininko sutikimo.
Informacija apie straipsnių komentaruose netinkamą informaciją paskelbusį asmenį gali būti suteikta tretiesiems asmenims tik Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka.
 

 
Griežtai draudžiama svetainėje www.mamosdienorastis.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse be redakcijos sutikimo. Jei sutikimas gautas, visuomet būtina nurodyti www.mamosdienorastis.lt su aktyvia nuoroda kaip informacijos šaltinį.

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą