Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Auklėjimas, lavinimas ir bendravimo su vaikais subtilybės Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 2
    Su kuo draugauja Jūsų vaikas?  
   
avatar
soonata

Pranešimai: 989

2007-01-06 08:01:11

sunku su vaikais :? o ypač svetimais :? buvau pradėjus galvoti kad mano mergelei kas negerai, bet kai pas naujuosius kaimynus atvažiavo anūkas (irgi pora metų vyresnis) tai per dienas gražiausiai žaidė - smėliu , lėlėm, mašinom- vaikų nei garso, jokių nervinių priepolių, drąskymosi, atsikalbinėjimų, šunybių......nebeliko :lol: atsikvėpiau :lol:



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatyte

Pranešimai: 9980

2009-11-02 11:11:55
Re: Su kuo draugauja Jūsų vaikas?
Na su kuo draugauja tai žinau , bet negaliu pasakyti kad labai gerai pažįstu :???: Yra kelios draugės kurios man nepatinka ... bet juk ne man spręsti su kuo jai bendrauti :???: (Čia apie dukrytę :D ) Šiaip nesikišu į šį reikaliu, jei paklausia kokio patarimo , tai pasakau kas man jos draugėse nepatinka, ar patinka... O jau jai spręst ar bendrauti ar ne :???:
Mamukynas -Namai, Å¡eima, vaikai, laisvalaikis, moteris



Cituoti
 
     
   
avatar
baldakine

Pranešimai: 841

2010-06-21 14:06:07
Re: Su kuo draugauja Jūsų vaikas?
niekada nelysiu i vaiko ir jo draugu santykius,manau vaikas turi rinktis draugus sau o ne tevams,galbut taip sakau nes mama niekada nekontroliavo su kuo draugauju,matyt del sios priezasties as pati pasipasakodavau ka veikiau su draugais,su kuo susipazinau,taip kad galima sakyti mama pazinojo visus mano draugus,nes pati viska pasakodavau,del to mama pradejo manim pasitiket,ir paauglystej daugiau laisves turejau,uztekdavo pasakyti tik kur ir su kuo iseinu ir kada grysiu namo,ir mama visada isleisdavo,nes pasitikejo,zinojo kad visad pasipasakojo,todel zinojo kas per zmones mano draugai. todel stengsiuos ir i vaiko santykius su draugais nesikisti,kad zinotu jog mama nera kazkoks baubas,kai vaikas jaucia kad tevai juo pasitiki,ir pats pradeda rodyt tevams pasitikejima,o jei visada kontruoliuosi,visur kisies tada vaikas dar labiau nepasitikes tevais ir dar labiau viska sleps,ir draugus,ir uzsiemimus ir t.t.



Cituoti
 
     
   
avatar
pupuliukas

Pranešimai: 13

2011-02-17 14:02:54

Na mūsų vaikinui 6m tai jie draugauja su bendraamžiai, bet yra ir vyresnių draugų, su kuriais gerai sutaria :roll: šeip labai greitai susiranda naujų draugų jei kur nuvažiuojame, pats priena pradeda kalbinti ir.pan. na o kai bus vyresnes bus matyt su kuo jis draugaus :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
lorjuod

Pranešimai: 11456

2011-07-13 09:07:36

Maniškių draugų ratas įvairus- kieme turi keturmetį draugą, kurį pamatę per langą iš kart į lauką prašosi išleidžiami, taip pat draugauja ir su savo bendraamžiais, ir su vyresniais vaikais =) O šiaip,kad būtų kažkurie tokie kaip "geriausi" draugai, kaip ir nėra dar :???:


Paveikslelis

Paveikslelis.. Pati didžiausia kvailystė gyvenime- diena iš dienos darant tą patį tikėtis permainų.



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…