Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Antrieji patiekalai. Mėsa. Žuvis. Garnyrai. Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 2
    Zuvies patiekalai  
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2006-12-27 23:12:00

Bulviu plokstainis su lasisa Bulviu, truputis sviesto, keliu saukstu grietines, tarkuoto parmezano, druskos. Idarui: lasisos (arba kitokios zuvies), pieno, lauru lapeliu, juoduju pipiru, sviesto, miltu, saldytu zirneliu, grietineles. Bulves isvirti. Nusunkus ideti sviesto, grietine, suberti suri ir gerai viska sutrinti. Zuviets gabaliukus sudeti i kepimo skarda, supilti piena, sudeti pipirus, lauro lapelius ir kepti orkaiteje apie 15 min. Svieste pakepinti miltus, supilti skysti kuriame kepe zuvis ir viska gerai ismaisyti. Padazas turi sutirsteti. Toliau sudeti zirnelius ir kelias minutes dar pakaitinti ir tuo padazu kuris gavosi apliejam zuvi, supilam grietinele. Ant virsaus sudedam bulviu kose lygiai ir dar kokiam pusvalandziui dedam i orkaite karsta. Skanaus :)
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
ESTELA

Pranešimai: 707

2007-01-01 22:01:12

"vidux"

[quote="ESTELA"'>[quote="ESTELA"'>o AS SINDIEN FARSIRAVAU LYDEKA KOKIU 3 KILOGRAMU
Pridesiu dar foto :lol:

(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)
atrodo super,jei gali imesk prosesa kaip gamini :roll: Aprasysiu procesa, as darau elementariai : nulupi oda, isrenki kaulus ( tikrai labai daug laiko uzima) sumali per mesmale + svogunu, 2 kiausiniai 3 saukstai majonezo, zuvies prieskoniu; sudedi viska atgal, as uzsiuvinejau pilva su siulu(nes mediniai smeigtukai nelindo , luzdavo) po to kepi orkaiteje neilgiau 40 minuciu, atsalusiai istrauki siula ir viskas kaipnori taip papuosi....



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2007-01-15 19:01:50

jei megstat zuvi,labai paprasta , nekoloringa ir sveika. As perku saldytos menkes file, arba upetakis sviezias tada dar skaniau. Zuvis su prieskoniais kokius megstate, ar tiesiog cirinos sultys, druska, pipirai ir i folija tada pridedu daug pjaustytu svogunu, morkos siaudeliai, dar kai turiu dedu ziediniu kopustu ar kitu darzoviu kas megsta, galima ipilti truputi aliejaus, bet jei zuvis saldyta, tai ji pati daug sulciu isleidzia. Folija uzlankstyti ir kepti jei upetakis sviezias apie 20 min ir gatavas, jei zuvis saldyta truputi daugiau. Mano seima labai megsta ir namai nesmirda kepamos zuvies kvapu, kaip keptuveje :)

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
vidux

Pranešimai: 4877

2007-02-10 11:02:16

labai skanus zuvies kotletai zuvu farsas truputi zaliu lasinuku svoguno,cesnako kitu zuvies prieskoniu batono rieke,ismirkyta piene gaminimas:sumalat lasinukus,svoguna,cesnaka,sudedat i zuvu farsa,imuskit pora kiausiniu,suberiat prieskonius,idedat batono rieke ir viska gerai isminkyti,po to formuoti kotletus ir kepat. Jei norit galit paruost ir toki idara:virtus grybus pakepinat,idedat svoguno,prieskoniu,pipiru,virta smulkinta kiausini,siek tiek juodos duonos trupiniu. Padazas:sukepinat tarkuotas morkas ir svoguna,baigiant kepti itarkuokit rugstoko obuolio,ir idekit pora saukstu majonezo,dar truputi pakaitinkit ir viskas.Skanaus :lol: :lol:



Cituoti
 
     
   
avatar
upe

Pranešimai: 11274

2007-09-22 16:09:49

Bulviu laiveliai su Dumo skonio silke Isvirkite 4 dideles bulves,atvesinkite,nulupkite,perpjaukit pusiau ir isskobkite vidu.Silke susmulkinkite kubeliais,sumaisikite su isskobtu bulviu minkstimu,lyditu sureliu,majonezu,pipirais,druska.Idara isdeliokite i isskobtas bulviu puseles,virsu pabarstykite surio tarkiais ir kmynais.Saukite i karsta orkaite,kepkite 15-20min.Skanaus....



Cituoti
 
     
   
avatar
upe

Pranešimai: 11274

2007-10-29 14:10:01

Šventinis lašišinis upėtakis 450g sluoksniuotos tešlos kiaušinio trynys idarui: 600g lašišos[arba laš. upšėtakio'> pusės citrinos sulčiu,druskos,pipiru,petražoliu 1- šaukštas alyvu aliejaus 3 kiašiniai[virti'> 90g grietinėlės[11 proc. mastom apie figura :D '> 4 šaukštai ryžiu [apvirtu'> 40g sviesto žuvi supjaustyti 2 cm kubeliais,sudėti i inda ir užmarinuoti[marinatas;citrinos sultis,druskos,pipiru,žalumynai,alyvu aliejaus'>,viska išmaišius patalpinti i šaldituva,pusvalandžiui.Tešla atšildyti[aš perku šaldyta,parduotuvine'> ir iškočioti ant lentos barstytos miltais.Pasidaryti iš popieriaus žuvies šablona[galima nežaist ir išpjaut iš rankos'>.Tešla padalint i dvi dalis.Ant vienos dalies uždėt šablona ir išpjauti žuvies formos busima kepini,paliekant nuo krašto 1 cm borteliui,iš tos pačios tešlos išpjaunam maždaug 0,5cm juostele ir apdedam aplink išpjauta žuvi,taip gaudami borteli.Ruošini aptepam kiaušinio plakiniu ir dedame ant kepimo popieriaus,prieš tai ji ištepe aliejumi.Šauname i orkaite ir kepame 8-10 min.Šablona sukarpome i dalis,atskirai galva ir uodega,vidurio žuvies jau nereiks ji darysime iš tešlos skrituliuku kuriuos pasidarysime stiklinės pagalba[na kai kas dar dabar taip daro koldunus'>.Išėme iš šaldytuvo žuvi sudedam likusius ingridientus tai:susmulkinti virti kiaušiniai,grietinėlė,tirpintas sviestas,apvirtus ryžius,druska,pipirai.viska gerai išmaišome.Idara dedame ant iškeptos žuvies,išsklaidom.Po to ant viršau dedame iš tešlos išpjauta žuvies galva ir i gala uodega,o per viduri gražiai viena kitu dalinai padengaime musu išpjautus žvinus,taip sudaridami tariamu žvinu vaizda.Viršu aptepame likusiu tryniu ir šauname i orkaite.Kepame 5min-190 poto mažinam iki150 ir dar kepame 15 min.Skanaus!

(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)




Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2007-10-29 14:10:57

ŽUVIES FILĖ PRANCŪZIŠKAI 600 g žuvies filė 1 svogūno galvutė 1 - 2 pomidorai 300 g fermentinio sūrio 200 g majonezo druskos, pipirų Žuvies filė nuplauti, nusausinti ir supjaustyti į gabalus. Juos sudėti į folija išklotą skardą. Pabarstyti druska ir pipirais. Ant kiekvieno gabaliuko dėti po plonytę riekę svogūno ir po griežinėlį pomidoro. Tarkuotą sūrį sumaišyti su majonezu ir išdėlioti ant žuvies. Kepti iki 220 C įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. (kol sūris apskrus). Žuvies kukuliai su daržovių padažu 400 g žuvies filė 1 kiaušinis 1 svogūnas 2 v. š. svogūninės sriubos 1 v. š. sviesto 50 ml smulkintų krapų 2 skiltelės česnako 1 v. š. krakmolo 1 v. š. sojos padažo 1/ 2 a. š. maltos kalendros juodieji pipirai, druska, prieskoniai Susmulkinti žuvį, svogūną, česnaką ir krapus blenderyje iki vienalytės masės. Dėti kitus ingredientus ir kruopščiai išplakti faršą (geriau mikseriu). Pusę valandos palaikyti šaldytuve. Suformuoti kukulius ir apkepinti aliejuje. Daržovių padažas 1 didelė morka 3- 4 saliero stiebai 1 svogūnas 1 v. š. saldaus čili padažo 6 vidutinio dydžio pomidorai (1 skardinė 400 g smulkintų) 100 ml balto vyno (žuvies sultinio) juodieji pipirai, druska, žiupsnelis cukraus, žalumynai, prieskoniai Smulkiai supjaustyti morką ir pakepinti aliejuje kol pusiau suminkštės. Svogūną supjaustyti žiedais, dėti į morkas ir patroškini kelias minutes. Sudėti salierus ir pakaitinti uždengus dangčiu 3 - 4 minutes. Pomidorus nulupti ir susmulkinti. Dėti druską, pipirus, sultinį ar vyną, smulkintus pomidorus, čili padažą. Patroškinti, kol skysčio sumažės 1/3. Sudėti apkepintus kukulius į padažą ir patroškinti ant nedidelės ugnies 15 - 20 minučių.



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2007-10-29 14:10:06

Makaronai lasisos padaze Jums reikes: (4 asmenims) 400g makaronu (kriauklyciu) 1 sauksto sviesto 6 svogunu laisku 2 riekeliu cesnako 1 sauksto miltu 1 stiklines pieno 1 stiklines grietines 1 sauksto citrinos sulciu 425g konservuotos lasisos 1/2 stiklines svieziai sukapotu petrazoliu druskos pipiru Isvirti makaronus. Makaronams verdant paruosti padaza: puode istirpinti sviesta, sudeti supjaustytus svoguno laiskus ir sutraiskyta cesnaka. Pakaitinti ant nedidelies ugnies apie 3min kol svogunas suminkstes. Sudeti miltus, pakepinti dar 1min. Atskirame inde ismaisyti piena, grietine ir citrinsos sultis. Supilti i puoda. Gerai ismaisyti. Misini pakaitinti ant vidutines ugnies apie 3min. Jis turi uzvirti ir sutirsteti. Sudeti susmulkinta lasisa ir petrazoles. Pakaitinti apie 1min. Isjungti ugni, sudeti makaronus ir gerai ismaisyti. Pagal skoni pasudyti ir papipirinti p.s. vietoj lasisos galima naudoti tuna



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2007-10-29 15:10:42

RECEPTAI NE MANO - PASISKOLINAU =) Apkepta jūros lydeka su sūrio padažu ir pomidorais Sudėtis: Jūros lydekų filė - 100 g citrinpipirių - 0,5 g vegetos - 2 g nat. spaustų citrinų sulčių - 4 g miltų - 15 g kiaušinių - 1 vnt. aliejaus - 20 g fermentinio sūrio - 20 g majonezo "Hamker" - 40 g pomidorų - 70 g Atšildytą jūros lydekų filė apibarstykite vegeta, citrinpipiriais, apšlakstykite citrinų sultimis ir marinuokite apie 6-12 val. Marinuotą žuvį pavoliokite miltuose, kiaušinio pakinyje ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai pagels. Ant apkeptos jūros lydekos dėkite tarkuoto fermentinio sūrio, sumaišyto su majonezu, ir kepkite orkaitėje +180 °C temperatūroje apie 3-5 min., po to ant apkeptos žuvies dėkite 3 mm storio pomidorų pusžiedžių ir dar kepkite orkaitėje +180 °C temperatūroje apie 3 min. Menkė su sūrio padažu Prisegtas paveikslėlis Keturiems asmenims: Sūrio padažui: *aliejaus kepimui *pusės svogūno *1 citrinos žievelės juostelės (išpjauk bulvių skutikliu) *50ml pusiau sauso vyno *200ml grietinėlės *50g tarkuoto Gruyere sūrio *druskos, pipirų Menkei: *800g menkės filė, be odos ir kaulų, supjaustytos 150-200g porcijomis *miltų, sumaišytų su druska bei pipirais *aliejaus kepimui 1. Ant nedidelės ugnies pakepink svogūnus apie 5 minutes, arba kol suminkštės. 2. Supilk vyną į svogūnus, įmesk citrinos žievelę ir pavirink kol vynas beveik išgaruos, supilk grietinėlę ir pavirink kiek ilgiau, kol grietinėlė sutirštės. 3. Perkošk padažą per smulkų sietelį. Jei nori, svogūnus pagardink prieskoniais ir patiek su žuvimi. 4. Suberk tarkuotą sūrį į padažą ir gerai išmaišyk, kad susidarytų vientisa masė. Pagardink prieskoniais. 5. Įkaitink orkaitę iki 180° C. 6. Supjaustyk menkę porcijomis, apvoliok miltuose ir nupurtyk jų perteklių. 7. Kepk žuvį keptuvėje ant vidutinės - aukštos ugnies, kol abu šonai bus gelsvai rusvi. 8. Įdėk žuvį į orkaitę su visa keptuve ir kepk dar 4 minutes. Ištrauk ir leisk žuviai pastovėti 5 minutes prieš patiekiant į stalą (kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo filė storumo). ŽUVIS GRIETINĖS PADAŽE 4-5 menkės arba lydekos gabalėliai, 2-3 šaukšteliai sviesto, 2 smulkiai supjaustyti svogūnai, šaukštelis raudonųjų pipirų, 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų, 1 šaukštelis druskos, 1/2 stiklinės grietinės, 1 stiklinė vandens Keptuvėje ištirpiname sviestą ir jame apkepame svogūnus. Sudedame žuvies gabalėlius, pabarstome druska ir užpylę vandeniu 45 min. troškiname ant silpnos ugnies. Supilame grietinę ir dar šiek tiek pakaitiname. Patiekalas į stalą patiekiamas karštas. (p.s. visi receptai pasiskolinti)



Cituoti
 
     
   
avatar
Sarina

Pranešimai: 15538

2008-04-06 18:04:46

labai skani zuvyte

(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)
Idaras lasisa, ryziai, petrazoles, krapai, spinatai ir virti kiausiniai



Cituoti
 
     
   

bombate

Pranešimai: 1914

2008-06-25 21:06:36

Cibulynė 2 silkės, 2 svogunai, pipirai, actas, 1 l virinto vandens. Silke isdoroti, sausai nusluostyti ir storai suvynioti i svaru popieriu. Kepti ant zariju. Iskepus nuo silkės nuimti popieriu, isimti kaulus, supjaustyti gabaliukais. Paruosti marinada. I virinta, atsaldyta, bet dar truputi silta vandeni ideti 2 griezineliais supjaustytus svogunus, pipiru, acto ir palaikyti apie 1 val. Po to i marinada sudeti silke ir po 15 -20 minuciu galima valgyti. Sriuba valgyti salta su karstomis bulvemis, isvirtomis su lupenomis. Siaip jau i ta 'sriuba' kai kas dar isideda virtu morku. Vnz, cia taipogi galima fantazuot.

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

bombate

Pranešimai: 1914

2008-10-02 15:10:22

Rasau: Dvigubas zuvies pyragas (6-8 porc) 700 g parukytos menkes (galima maisyti su parukyta lasisa/ krevetem) 2 smulkinti porai 50 g sviesto 50 g miltu 600 ml karsto pieno druskos, pipiru, 1/2 citrinos sulciu 2 s svieziu smulkitntu krapu 3 sukapoti kietai virti kiausiniai Virsui: 1 kg luptu. pjaustytu bulviu 30 g pieno 75 g fermentinio surio 2 s garstyciu grudeliu Eiga: ikaitinti orkaite 180 temp. kepimo forma istepti sviestu zuvi supjaustyti 1 cm gabaleliais porus pavirti 5 min ir nusausinti puode istirpinti sviesta, sudeti miltus, tumpai pakepinti i(ki parudavimo). Imaisyti puse pieno, leisti, kad sutirstetu. Imaisyti likusi piena. sudeti zuvi paprieskoniuoti. Nuolat maisant virti ant dideles ugnies 2 min. sudeti kiausinius ir supilti ikepimo forma. Apdengti porais ir palikti, kad viskas atsaltu Virsui: bulves isvirti, sugrusti su pienu sudeti garstycias, paprieskoniuoti. kose apdeti mase formoje, uzbarstyti tarkuotu suriu ir kepti orkaitej apie 30 min. viska (be surio) galima deti i saldikli - tingulio dienai, beliks tik atsildyti, uztarkuoti surio ir i orkaite ;) skanaus

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
upe

Pranešimai: 11274

2008-12-04 14:12:53



(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)
Ingredientai: * Lydeka Lydeka, 1.5 kilogramo * Svogūnai Svogūnai, 1 vienetas * Morkos Morkos, 2 vienetai * Kiaulienos lašiniai Kiaulienos lašiniai, 150 gramų * Kiaušiniai Kiaušiniai, 3 vienetai * Druska Druska, pagal skonį * Juodieji pipirai Juodieji pipirai, pagal skonį * Prieskoniai Prieskoniai, žuvies, pagal skonį Gaminimas: Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo kaulo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom, žuvies mėsą ir lašinukus sumalam mėsmale. Svogūną ir morkas susmulkinam stambesne tarka ir truputėlį pakepinę padedam, kad atvėstų. Kiaušinius kietai išverdam, nulupam ir padedam, kad atvėstų. Atvėsus svogūnams, morkoms ir kiaušiniams, pakepintas daržoves sudedam į faršą, kiaušinius supjaustom ir sudedam į bendrą masę, įmušam viena žalią kiaušinį, sudedam prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą. Skardą ištepam aliejum, įdedam lydeka ir pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam apie 45-50 min. Skanaus!



Cituoti
 
     
   
avatar
vidux

Pranešimai: 4877

2008-12-05 08:12:27

"upe"



(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)
Ingredientai: * Lydeka Lydeka, 1.5 kilogramo * Svogūnai Svogūnai, 1 vienetas * Morkos Morkos, 2 vienetai * Kiaulienos lašiniai Kiaulienos lašiniai, 150 gramų * Kiaušiniai Kiaušiniai, 3 vienetai * Druska Druska, pagal skonį * Juodieji pipirai Juodieji pipirai, pagal skonį * Prieskoniai Prieskoniai, žuvies, pagal skonį merginos bukit geros,nerasykit tokiu ilgu receptu,kaip tingiu perskaityti,o ka jau kalbeti apie gaminima :lachtot: :lachtot: :lachtot: Gaminimas: Išvalom lydeką, nulupame odą, išimam kaulą, nuo kaulo nuimam žuvies mėsą, lydekos odą truputį pasūdom, žuvies mėsą ir lašinukus sumalam mėsmale. Svogūną ir morkas susmulkinam stambesne tarka ir truputėlį pakepinę padedam, kad atvėstų. Kiaušinius kietai išverdam, nulupam ir padedam, kad atvėstų. Atvėsus svogūnams, morkoms ir kiaušiniams, pakepintas daržoves sudedam į faršą, kiaušinius supjaustom ir sudedam į bendrą masę, įmušam viena žalią kiaušinį, sudedam prieskonius pagal skonį. Viską gerai išmaišom ir sukišam į lydekos odą. Skardą ištepam aliejum, įdedam lydeka ir pašaunam į įkaitintą orkaitę. Kepam apie 45-50 min. Skanaus!




Cituoti
 
     
   
avatar
vidux

Pranešimai: 4877

2008-12-05 08:12:34

nu ir idejau savo komentara,i upes recepto viduri :lachtot: :lachtot: :lachtot:



Cituoti
 
     
   
avatar
gino

Pranešimai: 2099

2010-03-04 08:03:39
Re: Zuvies patiekalai
gal kas zinot,kaip skaniai paruosti starki ? vien keptas man jis sausokas :???:

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2010-03-09 16:03:54
Re: Zuvies patiekalai
Mano šeimyna dažniausiai prašo taip ruoštos žuvies. Dažniausiai gaminu iš menkės, nors esu ir naudojus lydeką. Reikės žuvies file Tomatų Svogūnų Druskos Pipirų Morkų Miltų Kiaušinių Vandens lauro lapų Žuvies file supjaustom gabalais, apvoliojam miltuose, o tada kiaušinio plakiny. Kepam. Kitoj keptuvėj apkepinam smulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas. Įpilam vandens ir dadam tomatų, druskos, pipirų (nemaltų), lauro lapų. Ten tada dedam žuvį, uždengiam ir patroškinam.



Cituoti
 
     
   
avatar
gino

Pranešimai: 2099

2010-03-22 08:03:45
Re: Zuvies patiekalai
isila,reiks kada pabandyti ir tavo recepta ;)

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
gino

Pranešimai: 2099

2010-03-22 08:03:14
Re: Zuvies patiekalai
As vakar starki dariau taip: Produktai : 1 svogunas 20gr. fermentinio surio 2 saukstai pomidoru padazo 1 saukstas krienu 200 gr. starkio file 2 rauginti agurkai pipiru,druskos Paruosimas : Pomidoru padaza sumaisom su krienais ir sia mase aptepiau zuvies gabaliukus.Juos sudejau i stiklini troskinimui skirta inda,apdejau griezineliais supjaustytais agurkais ir sudejau pakepinta svoguna.Pagardinau druska,pipirais,apibarsciau tarkuotu fermentiniu suriu ir pasoviau i orkaite.troskinau 200 laipsniu temp. orkaiteje apie 30 min. stai kaip gavosi ;)

(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)


Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2012-01-03 12:01:47

Lasisa kepta orkaiteje


•Lasisa (as pirkau visa zuvi 3 kg.)
•Suris — 200 gr.
•Majonezas — 300 gr.
•Svogunai — 4 vnt.
•Cestanai - 6 skilteles
•Pipirai
•Druska
•Aliejus
•Citrina

- Lašišos filė supjaustome į vienos porcijos dydžio gabalėlius.
- Marinatui sutarkuojame 2 svogunus, pridedame druskos, pipiru ir siek tiek majonezo. Paliekame lasisa jame apie pusvalandi.
- Dar 2 svogunus supjaustome griezineliais, ispaudziame cesnaka ir viska sudedame ant skardos padengtos folija ir suteptos aliejumi.
- Ant svogunu uzdedame lasisos gabaliukus
- Kepame 15 min. 180'
- Kol kepa, sumaisome 1 stikline majonezo su 5 did. saukstais vandens. Ir sutarkuojame suri.
- Kai praejo 15 min. apipilame zuvi padazu ir apibarstome sutarkuotu suriu. Paliekame dar 15 min.

Kadangi ne visi megsta visokius padazus, as kelis gabaliukus paliekau be visokiu suriu ir padazu ;)



(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)


Skanaus!\


Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…