Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Linksmi skaitaliukai Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Merfio dėsniai teigia  
   
avatar
Reginute

Pranešimai: 10

2007-10-30 14:10:03
Merfio dėsniai teigia
Ar zinote kad: Jei po isgertuviu liko alkoholio, vadinasi kolektyve yra problemu. Ar zinote kad: Geriausi kulinarai yra vyrai. O geriausios kulinares -moterys. Ar zinote kad: Pestieji buna dvieju tipu: vikrus ir negyvi. Ar zinote kad: daugiausia vitaminu yra vaistinese. Ar zinote kad: Geriau 10 kartu suprakaituoti, nei viena karta apserksnyti. Ar zinote kad: Jeigu suradote savo svajoniu moteri, su likusiomis svajonemis galite atsisveikinti. Ar zinote kad: Kuo geriau matosi moters krutine, tuo blogiau isimena veidas. Ar zinote kad: Vyras, isimylejes maza duobute jos skruoste, per klaida veda visa moteri. Ar zinote kad: Jei zmogus gali guleti ant grindu uz nieko nesilaikydamas, jis dar negirtas. Ar zinote kad: 10 kartu po 100 gramu bus ne litras o kilogramas! Ar zinote kad: Jeigu jums uztenka pinigu, vadinasi jums truksta vaizduotes! Ar zinote kad: Prausiasi tik tie, kurie tingi kasytis. Ar zinote kad: svari sazine tai pirmas sklerozëes pozymis. Ar zinote kad: Muilas labai sausina oda, todel prausdamiesi naudokite ir vandeni. Ar zinote kad: Jeigu zmogus is tikruju nori gyventi - tai medicina bejege.



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2007-10-30 16:10:43

Šypsokis - rytoj gali būti blogiau. Jei gali būti blogiau, tai būtinai bus.



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2007-10-31 13:10:41

-=Merfio desniai=- Merfio desniai naudojantis kompiuteriu 1. Jei dirbant kompiuteriu kazkas atsitinka, elkites taip, lyg jus pats to norejote. 2. Kai pradesite manyti, kad visiskai perpratote savo kompiuteri, jis tikriausiai jau bus pasenes. 3. Reikiamos informacijos ieskokite tame instrukcijos skyriuje, kur maziausiai tikites ja rasti. 4. Jeigu tikrai sunku - modernizuokite kompiuteri, isigykite naujas programu versijas, ir bus dar sunkiau. 5. Kiekviena funkcija turi savo ´firmini´ sutrikima. 6. Klysti žzmogiska. Del savo klaidu kaltinti kompiuteri - ne tik zmogiska, tai tiesiog savaime suprantama. 7. Paskutinis juokiasi tas, kas spejo pasidaryti atsargine kopija. 8. Jei pirmas blynas prisvyla, kaltinkite kompiuteri. 9. Bet kuri sudetinga ir luzinejanti programa - tai tik patobulintas ankstesnes, paprastos ar patikimai veikusios programos variantas. 10. Pagrindinis kompiuteriu problemu saltinis - kompiuteriniai zaidimai. 11. Programa visuomet darys tai, ka jus jai liepsite, bet nebutinai tai, ko jus norite.



Cituoti
 
     
   

Mato mama

Pranešimai: 19

2007-10-31 13:10:30

Super, labai daug isminties tuose desniuose.



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…