Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Mamiški rūpesčiai. Kas padeda auginti Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 2
    Vaikas svečiuose  
   
avatar
baldakine

Pranešimai: 841

2010-02-03 10:02:21
Re: Vaikas svečiuose
manasis neziuri ar namie ar sveciuose,visur drasiai eina,lenda,va per kaledas pas mociute kaime buvom,tai oj laimes mazuliui ten daugiau maziukiu pusseseriu buvo tai davesi nei mamos nei tecio nereikejo,ir spintas pakrauste,bet pas mociute tai zinau kad nieko baisaus,o pas drauge jei nueinam tai ramus,su jos suniu zaidzia,leliuka pakibina,viska apziuri bet i stalcius nelenda.



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2010-02-03 14:02:09
Re: Vaikas svečiuose

"Virgin"

mano Unė įvairiai elgiasi,gal nuo nuotaikos priklauso.Pas vienus iškart kaip namie,pas kitus-tai prilipus prie manęs būna,bet poto irgi įsidrąsina.Tik aišku labai pykdo mus,kai kiti leidžia ir ant lovos šokinėt ir ant stalo lipt,ko mes namie neleidžiam(nes kelis kartus bešokinėdama,galva žemyn nulėkė,bet tfu tfu tfu laimingai).Ir dar problemytė,kai kiti kiša saldumynus,bet nenusileidžiu,aišku,pravirkdau vaiką, o ką darysi. :???: Dar taip nebuvo,kad kas paiūlytų vaisių.... :ka:
tada as sakau geriau imk vaikeli duona negu saldaini, aisku tai galioja tik maziukui nes bijau jam dar duoti o mazoji jau prie ju pripratus :lachtot:
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
ausrikeg

Pranešimai: 1164

2010-02-03 14:02:17
Re: Vaikas svečiuose
na su savo Simuku kolkas problemu sveciuose neturime.Va kad ir sestadieni nuvykome pas draugus. Jie turi 6metu mergaite. Aisku is pradziu toks labai nedrasus,eina vos ne uzmanes pasislepes,na kokias 5 min jis toks nedrasus buvo.O paskui su ta mergaite ir isejo kartu i kita kambari zaisti.Tik retkarciais atbega paziureti ar dar esam :^^: .O kas del lindimu,tai zinokit nelandzioja. Tik nezinau ar ilgam jis toks bus =)



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…