Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Nėščiosios sveikata Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Kelionės nėštumo metu  
   

dorada

Pranešimai: 3

2008-04-25 14:04:13

Manau, kad jei nestuke jauciasi gerai ir nestumas vyksta sklandziai, tai galima darytiviska kas nekenkia pilviukui. as pati pries 5d iveikiau 2400km kelione automobiliu, nei kojos tino nei nugara skaudejo, nei uzpakaly nuo sedejimo kitaip nei iprastai keliaujant tokius kilometrus neskaudejo neimkitokiu pokyciu nei iprastai nebuvo. Zodziu kelione atlaikem sauniai, atvykus usviai sake, kad as atrodziau geriau nei kiti kelioneje dalyvave asmenys ir akeles merkiau tik tada kada vasruotojas sumerke, zodziu laikemes gerai :D taigi manau, kad jei jauciasi nestuke gerai, saves varzyti nereikia, taciau viska daryti apgalvotai.



Cituoti
 
     
   

Egliukas

Pranešimai: 12

2008-04-29 15:04:57

Jei būsima mamytė gerai jaučiasi, kodėl gi nekeliauti. Aš besilaukdama antro buvau dviejuose kelionese, pradžioje mašina išmaišėme Lenkija (buvau 7 savaitę nėščia), o 20 savaitę skridau į Romą. Viskas buvo gerai ir sklandžiai. tad jei sveikata leidžia, keliauk, nes kelionės suteikia gerų emocijų, tad kodėl gi ne. O jei labai neramu, tai pasitark prieš tai su gydytoja.



Cituoti
 
     
   
avatar
kaulai

Pranešimai: 9349

2008-04-29 20:04:08

as tai kokia 35-36 sav. varinejau masiniukej netrumpoj kelionej, bet krepsiukas su reikalingais daiktais keliavo kartu :lachtot:



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą