Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Gimdymas Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Cezario pjūvis  
   
avatar
Renatuke

Pranešimai: 3395

2008-11-07 18:11:39

Man tai nubėgo vandenys ir nieko daugiau nesidarė,todėl gydytojas nusprendė daryti cezarį.Sakė,kad aš pati niekaip nepagimdysiu,nes per siauri klubai ir buvo pamatavę,kad mano mergina yra 4500 kg :irre: O gimė 3540 :D

Paveikslelis
http://public.fotki.com/Renatuke83/



Cituoti
 
     
   
avatar
kaulai

Pranešimai: 9349

2008-11-07 18:11:13

"edita :)"

parasei: KADANGI VIRKSTELE NUKIRPTA JAU GIMDANT,TAI DUSTA :D tEp nebuna,brangioji ;) mazumele pasikonsultuok gal su gydytoju del gimdymo,cezario ir t.t. paklausk kodel waikelio galwute buna pakitusi ir nenormalios formos,kodel nosiukai buna suploti,sutyne ir pan. :roll: o,kad renkuos cezari,ir bandau cia kazkam irodyt,ypac TAU,kad ne del sawes o del waiko,tai labai klysti.cia yra mano asmenine nuomone,taip pat ir tu turi ja ir cia tik paprastos diskusijos :D o kokiu budu gimdyt yra geriau,cia galima ilgai ilgai diskutuot ;) galiu tau knyga parasyt,priwalumus naturalaus gimdymo ir cezario pjuvio :D aciu uz nuomone :roll:
nejau tu tai supratai tiesiogiai :schockiert: :lachtot: mazumele pasikonsultuok gal su gydytoju del gimdymo matai, ne viena syki konsultavausi ir gimdziau ;) galiu tau knyga parasyt, - man nereikia, as jau savo atgimdziau, beje, gal medicina sudijuoji? nors is pasisakymu apie galvutes ir nosiukus , nekalbant apie dusima, tai neatrodo. man nieko irodinet nereikia, as pakankamai pasidomejus tuo klausimu ;) o ko tu pyksti - nesuprantu :???: as juk neliuopiu nedaryt cezario, kad tik tau padetu :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatuke

Pranešimai: 3395

2008-11-07 18:11:12

Merginos nesipykstam....... :D :roll:

Paveikslelis
http://public.fotki.com/Renatuke83/



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatuke

Pranešimai: 3395

2008-11-07 18:11:48

Kaip man viena gydytoja pasakė:Gerai natūralus gimdymas jei viskas vyksta gerai....Bet būna nemažai vaikų kurie turi įvarių gimdymo traumų :???: Taip kad nereikia pyktis :???:

Paveikslelis
http://public.fotki.com/Renatuke83/



Cituoti
 
     
   

edita :)

Pranešimai: 9

2008-11-07 19:11:41

beje, gal medicina sudijuoji? nors is pasisakymu apie galvutes ir nosiukus , nekalbant apie dusima, tai neatrodo. nebutina studijuot medicinos,uztenka pasikonsultuot su gydytojais,ir mazumele pasidomet knygomis ;) nezadu daugiau nieko irodynet,nes kaip suprantu,tai beprasmiska,tarp musu yra protingesniu :D o del papriestarawimo man del galwytes,dusimu ir kitko irodo tik tai,kad nors ir esi pasigimdzius 2 waikucius,ziniu tau tikrai truksta :| nepyk ;) P.S. manau pakaks :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
kaulai

Pranešimai: 9349

2008-11-07 19:11:15

svarbu, kad yra zinanciu :lachtot: :lachtot: :lachtot: as , kaip pensininke, tai jau kaip nors liksiu prie savo ziniu ;) kad tik tau geras butu susitikimas su savo leliuku ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
jurgituks3

Pranešimai: 1506

2008-11-07 20:11:57

Idomi cia diskusija uzvurusi :schockiert: :???: .Man teko gimdyti su cezariu,ir tikrai ne savo noru,o del butinybes,bet tikrai buciau norejus gimdyti pati. Mano nuomone tikrai yra geriau vaikuciui paciam isvysti pasauli,nei buti istrauktam.Neskaitant visokiu kitu atveju,kai neisgimdo,pridusta,ivairios po to komplikacijos vaiku sveikatai-buna visko,bet galiu pasakyti,kad mano mergaite irgi turejo ne viena pasekme,vien del to,kad gime nenaturaliai-leciau vystesi,viska dare veliau,del ko turejom pereiti daugybe specialistu. Cia velgi sakau,kad ne visais atvejais tai gresia.Prieinu isvados tokios,kad ir taip,ir taip gimdant visko buna.Svarbiausia manau,kad geri daktarai butu ir kiekvienu atveju nusprestu kas kam yra geriau,nes daug nelaimiu ivyksta ir per kvailus daktarus,kurie neivertina gerai situacijos.

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2008-11-07 21:11:17

Gimdžiau abu naturaliai ir nė minties nebuvo tartis su antru dėl cezario,nors jau žinojau,kad ir skauda labai ir sunku ir pan.Kentėjau lūpas nusikramčius iki kraujų ir vis galvojau-dievuli viską iškesiu,kad tik vaikas sveikas būtu.Aš kažkaip bijau visokių operacijų :???: Cezaris reikalingas tik kai yra pavojus ar kokios komplikacijos.Sutinku su Kaule,kad gamta pati žinojo kaip sutvarkyt vaiko gimimą :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2008-11-07 21:11:08

o be to po cezario ir paciai juk sunku maziuku rupintis, kol atsigauni, kol sugyji ir t.t.t :???:
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   

edita :)

Pranešimai: 9

2008-11-08 11:11:52

as tikrai nesu pries natur.gimdyma. ir labai saunu,kad daugelis moteru pasigimdo naturaliai. as taip pat galbut gimdysiu naturaliai,tiesiog bandau suprast,kodel gi cezaris yra tep blogai :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
Vituliuks

Pranešimai: 3210

2008-11-08 15:11:18

Visgi abu: tiek Cezario pjūvis, tiek natūralus gimdymas turi ir savų pliusų, ir minusų :roll: Taigi, kiekvienas atsirenkam tai, kas mums atrodo geriausia ir priimtiniausia konkrečioje situacijoje....



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2008-11-08 18:11:40

man galima sakyt didziausias cezario minusas yra tas, kas per ji is vaiko plauciu nera isiiubiami visi vaisiaus vandenys, del to sitie vaikuciais dazniau serga persalimo ligominis, nes ilgai negalejo tu vandenu atsikratyt, o gimdant naturaliai jie yra tiesiog ispaudziami is vaiko plauciu kad nieko atsiurbinet nereikia. Mnao antras vaikas gime 4750g gydytojai patys netikejo, kad toks bus ir leido paciai gimdyt ir isgimdziau normaliai, tiesiog nereikia istyzti ir sakyt viskas nebegaliu, per pirma gimdyma vos tokios klaidos nepadariau, del to kai artejo trecio nestrumo pabaiga daug kalbejau su gydojais ir seke mano vaikp svori, tai jei butu vel buve apie 5 kg tikriausiai nebutu leide paciai gimdyt, nes isvargina labai ir nors gimdymas nebuvo ilgas, bet kadangi trecia buvo 4040kg tai gimdziau pati ir jau kita diena sedejau sau potogiausiai, galejau vaiku rupintis, savo higiena ir visa kita, o su cezariu tai butu turejes vyras sedet ir viska daryt uz mane :/

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Renatuke

Pranešimai: 3395

2008-12-12 20:12:59

"kastoniuke"

o be to po cezario ir paciai juk sunku maziuku rupintis, kol atsigauni, kol sugyji ir t.t.t :???:
O man po cezario nebuvo sunku.Kai parvvažiavau iš ligoninės viską pati dariau :???: Ir tikrai nebuvo jokių sunkumų.Bet aišku kiekvienai skirtingai :???:

Paveikslelis
http://public.fotki.com/Renatuke83/



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2008-12-13 09:12:22

na nezinau, as kai palataoj su viena gulejau po cezario, mes ta pacia diena gimdem, tai ji pirmas dvi dienas vos pasikeldavo is lovos ir vyras pastoviai salia su mazium lakste, kad ji tik nekeltu, kai tuo tarpu as viska pati dariaus, tai manau, bent pirmas dienas tikrai skirtumas yra sveikatos atzvilgiu

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Renatuke

Pranešimai: 3395

2008-12-13 12:12:25

Bet juk kol guli ligoninėj seselės tam yra,kad vaikiuką perrengtų ir t.t.Aš viena palatoj gulėjau ir kėliaus jau antrą rytą ir viską pati dariau.Nesakau,kad buvau kaip niekur nieko,bet nebuvo ir jau neįmanoma.

Paveikslelis
http://public.fotki.com/Renatuke83/



Cituoti
 
     
   

bombate

Pranešimai: 1914

2008-12-13 21:12:47

cezaris - tai operacija, kai reikia, tai reikia. Nu gi nenuvaziuosi i ligonine paprasyti, kad apendicita isimtu, bet jei reiktu tai medikai neatsiklause ispjautu, tai taip pat ir su cezariu. Narkoze, pjaunama oda, mesa, kraujagysles, po to gyjimo procesas (tikintis, kad peilio viduj nepaliko)kol visi audiniai suauga, ribotas judejimas, tvarsciu keitimas - didesne visokiu uzdegimu/ligu rizika ir kt. nemalonumai. o kudikiam ne vien tik vandenys is plauciu neisspaudziami, bet dar ir nosyje, burnyteje, skranduke daugiau pasilieka, bet galvytes ka tik gimus grazesnes vormos, nei po naturalaus gimdymo. kartais gimdyves buna tiek pripumpuotos vaistu, kad maitinti negali, arba net is karto vaiko neduoda, nes be orientacijos

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2008-12-13 22:12:32

tas viskas tai aisku, tik sakau nereikia lygint, kai po naturalaus, daugiau maziau gali pati judet(zinoma priklauso kiek truko tas gimdymas ar1-2val ar 14val) ir kai po cezario, kur net po dusu negali nueit ir normaliai nusipraust

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2008-12-14 10:12:43

man "Cezario" buvo kaip "palaima" :roll: po tiek valandu kanciu. Baime "kad nepaliktu ka nors " iki siol su juoku prisimenu :D Pajudet pirma diena buvo labai baisu, net ant sono pasisukt negalejau. Bet antra diena daktare atejo ir kaip Dievas TARE!: Atsistok ir Eik! :D Tvarsti viena karta pries vaziuodama namo pakeite, o po savaites sake nuimt...siulu traukt nereikejo - jos dabar tirpancios. Jautrumas tik dabar aplink pjuvi atsirado.

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
   
avatar
Zazaiza

Pranešimai: 2897

2008-12-14 15:12:39

As tai nesigailiu kad dare cezari, bet savijauta po jo tikrai baisi.. :schockiert: jei ne vyras buciau nieko negalejus.. :???: bet va leliui viskas gerai ir net 10/10 gavo pagal apgara.. :gott: :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
panda

Pranešimai: 45

2009-04-07 15:04:02

Na man cezari dare, nes vaikas didelis, ir as pati daug svorio priaugau, pas mane ugis mazas, tai gydytoja pasake iskarto kai mane pamate, kad as nepagimdysiu pati :???: . Visa savaite zinojau, kad spalio 10 d. bus man daromas cezaris :schockiert: . Bijojau, verkiau, jau su visais atsisveikinau :lachtot: . Vyrui sakiau, prasysiu, kad leistu man paciai gimdyti... Na o ta diena, gydytoja nesileido i kalbas, ant stalo-epidura-pjaunam ir uz 5 min po pjuvio jau mano kleckius gulejo sale manes :heart: . Kita diena liepe stotis ant koju ir eiti na pirmas prasivaiksciojima sunku buvo, o toliau kai bitute laksciau :D



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 ... 2 3 4 5 6
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…