Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Gražūs plaukai Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 ... 8 9
    Na, o kaip prižiūrit savo plaukus?  
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2008-10-26 23:10:58

na manau ikandamos kainos as aliejuka pirkau tai 60 lt, uztenka vieno paspaudimo, tai mazas laselis, manau jo pusei metu tikrai uzteks, nes po dvieju menesiu naudojimo, vos nunaudota, o ampuliu deze (joje 8 ampules ) ir 60 lt is pradziu ju reik dvieju i savaite, patartina, veliau uztenka vienos i savaite, bet tikrai verta

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

silime

Pranešimai: 3

2008-10-28 23:10:45

sveikos merginos, :roll: gal ka domina prof. TIGI ir Goldwell plauku priemones? tikrai pigiau nei paprastai lt ;) ka domina rasykite, email aura_rbnt@yahoo.ie. :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2008-10-29 07:10:59

o kass ten per priemones :???:
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   

silime

Pranešimai: 3

2008-10-29 08:10:43

negirdejote nieko? :???: :roll: profesionalios plauku priemones:), siaip jomis naudojasi tik profesionaliuose, ausktos kokybes salonuose. TIGI-tai ko gero populiariausia ir stilingiausia profesionali plaukų kosmetika pasaulyje, sukurta vienos žymiausių kirpėjų industrijoje Mascolo šeimos. Kilę iš Europos, netrukus TIGI produktai išpopuliarėjo visame pasaulyje. Siekiant patenkinti didėjančią paklausą ir norint užtikrinti nepriekaištingą produktų kokybę produkcijos gamyba buvo perkelta į JAV. Kompanijos istorija prasidėjo, kai rinkai buvo pristatytas revoliucinis Bed Head Wax Stick. Šis į pieštukinių klijų pakuotę panašus produktas visiems laikams suteikė naują požiūrį į taip vadinamą "ką tik iš lovos" šukuosenos stilių. Dabar tai - gyvenimo būdas! Bed Head kolekcija sukurta jauniems širdyje, norintiems apsukti galvas priešingai lyčiai! Jei norite pastatyti skiauterę, išryškinti sūkurius, pridėti pribloškiančios apimties ir blizgesio - ši kolekcija kaip tik tau! Bed Head kolekciją šiuo metu sudaro daugiau nei 40 skirtingų produktų. Visos pasaulinio ryškumo žvaigždės, tokios kaip Emma Bunton, Kelly Osbourne, Justin Timberlake ir Brithey Spears, yra prisiekę Bed Head gerbėjai. Jeigu ieškote kažko labiau rafinuoto - pabandykite TIGI Catwalk! 2003 metais pristatytą kolekciją sudaro per 30 skirtingų plaukų priežiūros priemonių, kurios suteiks tavo plaukams nepakartojamą žavesį ir pritrenkiantį blizgesį! Visa TIGI kosmetika pasižymi ne tik aukščiausia, visame pasaulyje pripažįstama kokybe, bet ir originaliomis produktų pakuotėmis, kurios pavers tavo vonios kambarį iškirtiniu, kurio pavydės visos draugės, o nepakartojamas plaukų kvapas privers priešingą lytį sekti paskui tave! kas domina klauskite :handy: :roll:



Cituoti
 
     
   

Jolanta0427

Pranešimai: 1

2008-12-17 12:12:04
Re: Na, o kaip prižiūrit savo plaukus?

"bamba"

Pasidalinkim receptais,ką darot kad plaukai visada būtų gražūs.Kokias kaukes naudojat,pirktines ar namines,kaip skatint jų augimą,ką daryt kad jie blizgėtų?
geriausio plauku prieziuros yra "loccitane". o as esu isbandzius visko... "loccitane" produktai yra pasakiski.. patikekit.. plauku kaukes nerealios..tikrai nesuklysit.. kainuoja nemazai, bet verta



Cituoti
 
     
   

drugelisss

Pranešimai: 20

2009-04-02 15:04:57

sveikos, mamytes, o ka rekomenduotumet kad plaukai blizgetu :roll: ?



Cituoti
 
     
   
avatar
trutututu

Pranešimai: 300

2009-04-03 04:04:40

"drugelisss"

sveikos, mamytes, o ka rekomenduotumet kad plaukai blizgetu :roll: ?
jei is naturaliu produktu,tai jei sviesus plaukai galima skalaujant citrinos sulciu ipilt,o jei tamsus plaukai su juoda arbata,mano siuo metu trumpi plaukai,tai nebededu nieko ir graziausi :D o anksciau tai kaukes aliejukai,kremai ir tt,dar labai labai blizga nuo purskiklio spec :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
siepike

Pranešimai: 6439

2009-06-12 00:06:30

mano plaukučiai nereikalauja įpatingos priežiūros, tik su grifka kiekvieną diena jau yra reikalų turi ją plauti, kad normaliai atrodytų ;) tai jei noriu palaidais eiti tai visą galvą plaunu, o jei tingiu tai tik grifką, plaukus į bizelę arba kuoduką arba su sage ir vsio ;) o plaukams naudoju alyvuogių kaukę nuplaunamą kartą į svaitę, balzamas nuplaunamas po kiekvieno plovimo ir po to jau serumas plaukų galiukams ;)

Paveikslelis

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis



Cituoti

 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 ... 8 9
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…