labai gerai yra visą dieną nevalgyti, tik skysčius gerti , beje medaus galima psakanauti, o vakare , nulupti nuo pomidorų odeles juos supjaustyti , įpjaustyti nemažai česnako, pipirų druskytės, galima ir kokį lašą acto, ir prisivalgyti tiek kiek telpa. Patikėkit po 2-3 val ištuštinsite vią žarnyną. Išeina tokios žalsvos išmatos, taip lengva pasidaro, atrodo nuo žarnų viskas nusigrandė. Aišku ir kvapas yra kitoks nei paprastai tuštinantis. Pamėginkit, bent man tai veikia
Čia kažkuri minėjo jog labai gerai yra juodieji ridikai ir jų sultys. O jas gerti po valgio ar prieš valgį? nes sultys tai gana bjauraus kvapo ir skonio yra, o mano skrandis jautrokas. gal tiesiog tą ridiką valgyti geriau, o ne sultis gerti, mano atveju?