Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Konsultuoja ,,Beža Familija"gydytoja kosmetologė Birutė Stankevičienė Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Strijos  
   
avatar
Piliessala

Pranešimai: 14

2010-05-01 22:05:37
Strijos
Sveikos Mamos, Esu busima mama, ir man reikia jusu visu pagalbos :hilfe: , laukiuosi dar tik 18 savaiciu, bet paskaiciusi foruma supratau, kad tikriausiai jau pavelavau su apsauga nuo stiju :loser: susipratau, kad reikia " kazka' naudoti tik tada kai pries keleta dienu veidrodyje pamaciau balta stija istysusia man per uzpakaliuko klubo link :erschreckt: Puoliau skaitineti ir dometis, taciau..., vienareiksmio atsakymo neradau ir bijau stiju, bijau, kad ju neatsirastu daugiau. Nezinau koki krema ar aliejuka naudoti, teikiu pirmenybe naturaliems produktams, kaina man nera riba, gyvenu uk, tad gauti galiu visus imanomus gaminius. Esu jauna busima mama, oda linkusi i randejima, nors ir elastinga. Krutine auga greiciau uz pilvuka, tad manau, kad su ja turesiu problemu, nes ji pas mane nebuvo didziule, o siuo metu auga kaip ant mieliu :rollsmile: :rollsmile: , pilvukas dar neskuba labai augti. Oda siuo metu linkusi i pleiskanojima, dziusta, reikalauja maitinimo. Oda nebuvo niekada lepi, naudodavau tik losijona, nesu niekam alergiska, kvapai neerzina. Tad ka man patartumet naudoti? :idee:



Cituoti
 
     
   

indrutea112

Pranešimai: 2

2011-05-05 16:05:51

as jau 7 menesi laukiuosi, man ant jrutines gan seniai atsirado striju, gydytojai nieko nesakiau galvojau, kad praeis, taciau jos nenyksta, o dabar perskaiciau, kad ju panaikinti neina, gal galetumete kanors patarti? mano vyro sesuo sake, kad einant i soliariuma jas galima padaryti baltas ir jos ne taip matysis, bet ar tai tiesa? labai prasau padekit man :roll: as jau nebezinau ka daryti arteja vasara, o as net palaidines apsivilkti negalesiu :roll:




Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą