Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Kelionės Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Draustis ar nesidrausti?  
   

Vaivuke

Pranešimai: 16

2010-07-22 16:07:58
Draustis ar nesidrausti?
kaip mamos, mąstot? :) Ir kokiu draudimu draudžiatės? renkatės kažkokį papildomą draudimą, kiek domėjausi, ten visokių būna, pradedant nelaimingais, baigiant bagažu.. Aišku, kainuoja, bet kai pasvarstau..



Cituoti
 
     
   

bombate

Pranešimai: 1914

2010-07-22 23:07:55
Re: Draustis ar nesidrausti?
as kai viena skaridydavau dazniausiai nesidrausdavau.

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
upe

Pranešimai: 11274

2010-07-23 07:07:50
Re: Draustis ar nesidrausti?
Vienareikšiškai-DRAUSTIS... Dėl bagažo nežinau,galima bilietus perkant,juk ten irgi yra draudimu visokio tipo,net iki reiso vėlavimo.Bet kas liečia sveikatos draudimą tai siūlau netaupyti.Nors pirmajai pagalbai ir transpotravimo išlaidu padengimą.Ir dar jai vykstat ne vieni,tai geriausiai draustis tuo pačiu draudimu visiems,taip nelaimės atveju galėsit lydėti savo artima atgal į Lietuva (jai nutiktu kokia nelaimė),draudėjas apmokės išlaidas kelionės.Reiktu pasiteirauti ar toks punktas yra draudime.



Cituoti
 
     
   

Sevilija

Pranešimai: 16

2010-07-23 08:07:45
Re: Draustis ar nesidrausti?
ašku, kad drauskis. Jeigu su mažaisiais skrendat, tai manau daugelis mamų pritars, kad net neverta galvoti kitaip kitaip. Jei nutiks kokia nelaimė, tai būsit tikri, kad galit kreiptis į bet kurią ligoninę. Ir į draudimo bendrovę bet kuriuo paros metu kreiptis galit, nes būna, kad ligoninės draudimo iš karto reikalauja. Aišku, daug kas priklauso ir nuo to, kokį draudimą renkatės, ar kokią draudimo kompaniją pasirenkat. Šiaip iš tiesų tai ERGO siūlo geras sąlygas, neteko nusivilti. Ir šiais metais prieš skrendant analizavau draudimus, kur ir kaip, kokios geresnės sąlygos. Tai būtent juos ir rinkaus. Buvom susirgę, tai pirkome vaistus, už kuriuos grįžus į Lietuvą kompensavo. Tik gerai, kad prieš tai informavo mus, kad reikia rinktis čekius ir gydytojų receptus. Tiesiog tam, kad nekiltų jokių problemų grįžus į Lietuvą.



Cituoti
 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2010-07-23 14:07:07
Re: Draustis ar nesidrausti?
Na drausciausi bet kokiu atveju , o maksimalu draudima pasirinkciau, jei be vaiku kur susiruostumeme, nes ka gali zinot... :/ tfu tfu tfu

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
   

Vaivuke

Pranešimai: 16

2010-07-26 09:07:17
Re: Draustis ar nesidrausti?
Hm, na įdomios mintys. Vitlija, o kodėl vykstant į kelionę su vaikais nesidraustum maksimaliai? Šiaip ir aš linkstu link to, jog draustis. Su drauge savaitgalį kalbėjom ir ji sakė, jog labai paprasta apsidrausti internetu: sakė tik užpildė anketą, kurioje pateikė visą reikiamą info apie save ir apie tai, kur keliauja (į kur skrenda, kada, koks kelionės tipas). Ir ten iš karto paskaičiavo, kokio dydžio įmoka bus, sumokėjo per e-banką ir pati atsispausdino polisą. Ji ERGO draudėsi, tai sakė, jog jeigu kyla kažkokių klausimų, tuomet galima paskambinti visą parą veikiančiu trumpu informacijos numeriu 1887 ir ten viską paaiškina. Reikės ir man pabandyti, nereikės specialiai kažkur važiuoti,tiesiog iš namų. Tuo labiau, jog visos galimybės kaip ir draudžiantis paprastai ir galima apsidrausti ne tik save, bet ir kitus šeimos narius. Ar jūs bandėt internetu draustis? gal turit kitokią patirtį?



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą