Skelbiame kulinarijos konkursą - Lengvi vasaros užkandžiai.
Talpinkite greitai ir lengvai gaminamų vasaros užkandžių nuotraukas ir jų receptus. Kai gali būti salotos, karšti ar šalti užkandžiai, sumuštinukai. Svarbu, kad tai nebūtų vadinamieji antrieji patiekalai, desertai.
Nuotraukos talpinamos 07-22 - 08-31
Balsuosite 09-01 - 09-08 ( balsuoja aktyvūs forumo nariai, parašę daugiau kaip 30 pranešimų forume )
Prizas - maloni Mamos dienorastis staigmenėlė
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams) A D M I N I S T R A T O R I U S
Baklažanus bei pomidorus supjaustome griežinėliais. Apkepame baklažanus ant grotelių. Ant apskrudintų baklažano griežinėlių dedame pikantiškos mišrainės ir pomidorą (arba iš pradžių pomidoro griežinėlį, o vėliau mišrainės). Papuošiam žalumynais.
Paprasta, greita, skanu – puikus užkandis vasarai
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
Nuo tuno nupilkite aliejų ir sudėkite į dubenį. Į tą patį dubenį sudėkite ir virtas pupeles. Susmulkinkite svogūną. Viską sumaišykite ir pagardinkite majonezu. Jei reikia, papipirinkite
3. Kepintos duonos juostelę ir papriką susukame i kumpį. Agurką pjaustome grežinėliais, išimame jo sėklas. Kumpio sukinį perveriame agurko žiedu.
4.Salotos su mocarela (Salotas suplėšykite mažais gabaliukais. Susmulkinkite pomidorą. Mocarelą supjaustykite gabaliukais. Išspauskite iš citrinos ir apelsino sultis, į jas įpilkite mėgstamą aliejų ir medų bei įberkite žiupsnį druskos. Viską gerai išmaišykite ir pikite šį padažą ant salotų. Patiekite su dar šilta paskrudinta duona. )
5. Virti kiaušiniai, majonezas, salotos lap.
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
A girl should be two things: classy and fabulous. - Coco Chanel ">">
Paskutinį kartą redagavo: TONI - 2013-07-23 : 16:43:06
Varškę ir sūrį sumalti blenderių(galima pertrinti per sietelį), idėti petražolių. Iš gautos masės suformuoti 20 rutuliukų ir padėti jas ant krekerių arba i tartalėtes. Vynuoges išplauti, išdžiovinti ir plono peilio pagalba išpjaustyti lelijų forma. Vynuogines lelijas padėti ant rutuliukų. (galima nauduoti skirtingu spalvu vynuoges) Aš dar padariau rožytes iš čeri pomidoriuku.
Skanaus.
Paskutinį kartą redagavo: Julijana - 2013-07-26 : 14:51:59
Sumaišome majonezą su smulkintu česnaku (jo dėti pagal skonį). Įdedame druskos bei prieskonių, tai gali būti petražolės, krapai arba pvz. Provanso prieskonių mišinys. Varškės sūrį supjaustome, aptepame paruoštu užtepu (ant viršaus galima užberti dar kmynų arba pirkti sūrį su kmynais:) ) ir pašauname į 180 laipsnių C orkaitę ir kepame kol apskrus (apie 20-30 min). Skanaus!
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
Paskutinį kartą redagavo: Elžbieta - 2013-08-19 : 20:25:16