dar vienas uzkandis labai graziai aiurisi ir skanus :)
reikia lavaso, lasisos, tepiamo surio, paprikos ir salotu lapu
viska sutepiame suriumi ir sudedame ingridientus
susukame ir palaikome saldytuve
supjauname i porcijas
(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)
as issikepu lietinius nesaldzius blynus ir va tokius idarus vinioju. Su sese nusprendeme kad net skaniau nei lavasas :) Moterį reikia mylėti ir nesistengti ją suprasti. – O. Vaildas.
Эффективные диеты на https://www.nadietah.ru
Apipjaustyt manau galima jei kas nutekės. O man dar įdomu Julijana apie tavo rodytas eglutes-keksiukus. Kaip ten kepti juos? Nejaugi stiklinėse kaip parodyta kur pilama tešla?
Apipjaustyt manau galima jei kas nutekės. O man dar įdomu Julijana apie tavo rodytas eglutes-keksiukus. Kaip ten kepti juos? Nejaugi stiklinėse kaip parodyta kur pilama tešla?
Tikrai taip, tik reikia kepimo popieriu susukti, kaip konditeriniam maiseliui ir bus gerai. I tuos trikampiukus susuktus is kepimo popieriaus ir pilama tesla. As dar turiu sovietu laiku stiklines, kurios traukiniuose budavo, jei zinai apie ka as. Tai tos atlaikys karsti ir ne tik
Paskutinį kartą redagavo: Julijana - 2013-12-15 : 13:28:15
Asmeniškai aš neturiu spec. formelių ragelių kepimui, tai naudoju paprastą kepimo popierių, kuri reiktu supjaustyti nedideliais trikampiais ir iš jų susukti konusus. Vienam tešlos įpakavimui reikės 14 vnt.
Atšildykite tešlą, šiek tiek pakočiokite ir supjaustykite 1-2 cm pločio juostelėmis. Tešlos juosteles apsukite aplink popierinių formelių, kad neliktų tarpų. Kepkite 180°C apie 15-20 min. Iškeptus ragelius atvėsinkite.
Varškę, česnaką, raugintą agurką sumalkite blenderiu iki vientisos masės. Konditerinio maišelio pagalba pripildote ragelius. Papuošiate krapais arba petražolėm.
Pagal norą ragelius galima nudažyti maistiniais dažais, bet patarčiau kaimiško kiaušinio trynių dar prieš kepant.
Manau, kad bus dar skaniau, jei į vidų pridėti pikantiškų salotų.