Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Vaikų ligos Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Stomatitas!!!  
   

Liuka

Pranešimai: 2721

2008-05-07 18:05:13

"ieo"

O Doktorino tepalas?Ar jis padeda,apie ji girdejau,kad geras
jo, daktarin tikrai neblogas tepaliukas,mums dar antibijotikų išrašė ir prieš valgį patepti kamistad kad sumažinti skausmą. Ištikrųjų negalvojau kad tai tokia klastinga ta liga, šiandiena pasiskaitinėjau,tai eina šikt..... pasirodo ji net užkrečiama :???:

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
jurgituks3

Pranešimai: 1506

2009-03-14 12:03:51

Nu susinervavus dabar esu juodai :x . Mano panele po savaites gripavimo,apsirgo stomatitu,bet cia ne blogiausia,o blogumas tame,kad israse kamistad,paprasius vaistinej,ir padave kamistad,tik pasirodo,kaip pasiskaiciau apie stomatita internete,tas tepalas yra dvieju rusiu-vienas kamistad baby,ka dygsta dantukai,ir kamistad N,nuo burnos uzdegimo,o mum aisku padave ne ta :x .Taip ir buciau gydzius dar bele kiek vaika ir kankinus,jei ne protingu mamu patirtis :gott: .

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Valll

Pranešimai: 1354

2009-03-20 14:03:07

"alfapana"

maniske taip pat susirgo stomatitu.temperatura nakty pakilo iki 39.2 ryte nuveziau pas gydytojus.tai sake vienu metu ir dantenu uzdegimas, nes dantuku dauk vienu metu dygsta, tada tonziliu uzdegimas, ir dar nevisai pasveikusi nuo bronchito.sviete, sake plauciukai svarus.aciu dievui, nors tiek.doktarino tepala ir mums israse, ibuprofena liepe 3 dienas gerti ir nuo gerkles antibijotikus :wallbash:
Tikrai, kad ne stomatitas... va kai pamatysi, kad lūpos, liežuvis ir visa burna išberta šlykščiomis pūslėmis, o dar ta smarvė iš burnos... ten net apžiūrinėsi nelabai reikia, užtenka išsižioti vaikui ir viskas aišku, nes stomatitas pasimato per gerą pusdienį ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
Valll

Pranešimai: 1354

2009-03-20 14:03:44

maniškiai kai sirgo tai buvo prirašę Fuxino, Fudacilino ir dar kažkokio tepaliuko burnai patepti (panašus į medų). Tai mano mama sakė, kad tais pačiais vaiskai ir mane kadaise gydė :D



Cituoti
 
     
   
avatar
jurgituks3

Pranešimai: 1506

2009-03-22 21:03:03

O mum aciu dievui,arba nebuvo visai stomatito,arba mes jam anksti uzkirtom kelia,nes po 1 dienos tepimo,viskas tuom ir pasibaige.Nuejus pas gydytoja po keliu dienu,ji jau nieko nebemate,sake,arba isvis ji nebuvo,tik siaip nuo ko buvo dantenos paburke,arba laiku sustabdem liga. Tai va ir zinok zmogau,tik aisku viena,gerai,kad viskas taip gerai baigesi ;) .

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Valll

Pranešimai: 1354

2009-03-22 22:03:22

Tai mano vyresnėlis irgi labai lengvai persirgo, tiksliau nespėjo įsirgti, nes kai mažoji iš darželio stomatitą parsinešė ir jau baiginėjo sirgti Emilijų kasdien po kelis kartu žiūrėdavau, tai tik kai užuodžiau tą smarvę iš burnos iš karto visais tepalais ištepiau, tai spuogais nespėjo išmesti, taik paraudusi ir patinusi visa burnos ertmė buvo. Šaunu kai pastebima nespėjus visiems simptomams pasireikštį :roll:



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…