Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Svetimo skausmo nebūna Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Gedulas. Ar butina nešioti juodus drabužius?  
   
avatar
Liustige

Pranešimai: 153

2007-07-29 12:07:37

Sena tema, bet gal kas nors dar perskaitys. As manau gedulas yra sirdyje, o ne drabuziuose.Be to koks mano reikalas kaip kas gedi, juk galima nesioti juodai ir negedint. O bendrai paemus , manau , kad nei vienas mylintis zmogus, nenoretu, kad po jo mirties kiti nesiotu juodus drabuzius, nesilinksmintu, nuolat gedetu ir verktu. Tai manau egoistiska is mirusiojo puses, juk elgiesi, kaip liepia sirdis. Kita vertus, jei nuolat priminsi sau netekties skausma - kam nuo to bus geriau? Net , jei tikint anuo pasauliu, sako negalima ilgai gedeti, nes anapus mirusysis labai blogai jauciasi. Taigi gedek, kiek tavo sirdis praso, o po to stenkis iseiti is sios stresines bukles, nes tai kenkia ir tau ir tavo artimiesiems.



Cituoti
 
     
   
avatar
soonata

Pranešimai: 989

2007-07-29 12:07:26

"mante"

as nenoriu jokios jodos spalvos. ir taip blogai, kam dar didinti depresija.
sutinku su tavim mante :D



Cituoti
 
     
   
avatar
sani

Pranešimai: 3628

2007-07-30 11:07:30

Nuo rūbų apsirengimo skausmas tikrai nesumažės[/quote'> tikrai pritariu tam,rubai skausmo nesugers. Svarbu ka tu jauti, one kaip rengiesi.

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2007-08-01 13:08:22

Man tai isvis keisti tie gedulo laikotarpio nustatymai. vieno reikia tiek gedeti ,kito tiek. Kazkokia nesamone. O del rubu,tai manau tikrai priklauso nuo nuotaikos. Man po vienu laidotuviu nesinorejo nieko sviesaus, o po kitu [nors sirdy buvo labai sunku'> norejosi tik sviesiu spalvu



Cituoti
 
     
   

juurga

Pranešimai: 18

2007-08-03 15:08:24

SVEIKOS.AS TAI ,KAI MIRE MANO SUZADETINIS(PRIES GERUS 12 METU),TAI NESIOJAU 1 METUS BEVEIK JUODAI,NORS IR MUSU KUNIGAS SAKE:"VAIKELI,KAM TAIP ILGAI GEDULAS?"PATS SUZADETINIS BUVO APRENGTAS SVIESIU KOSTIUMU,NORS AS NOREJAU,KAD BUTU PASARVOTAS BALTU,KURIS BUVO SKIRTAS VESTUVEMS,KOSTIUMU. :???: TAI IS MANES JO GIMINES TIK PASISAIPE, KAD CIA-NE VESTUVES :| PASKUI RADO,KAM ATIDUOTI TA KOSTIUMA. :o AS TIK BALTA JAUNIKIO GELYTE PRIE DESINIO ATLAPO PRISEGIAU.



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…