Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Ką gaminate šiandien? Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 2
    Mano firminis  
   
avatar
Irvina

Pranešimai: 185

2007-07-27 13:07:56

mano jautienos troskinis :roll: seniau buvo vitiena kepta orkaitej :-P 600 g jautienos kumpio arba nugarinės 3 valg. š. aliejaus 100 g svogūnėlių 100 g pomidorų be odelės 100 g konservuotų pievagrybių 100 g grietinėlės 15 g troškinių prieskonių Santa Maria druskos sultinio Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio gabalėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite mėsą. Sudėkite svogūnėlius, smulkintus pomidorus, pievagrybius, troškinių prieskonius Santa Maria, paskaninkite druska ir pakepkite keletą minučių. Supilkite puodelį sultinio ir viską troškinkite apie 15 minučių. Kai sultinys išgaruos, supilkite grietinėlę ir pakaitinkite dar porą minučių



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2007-07-27 14:07:56

"Irvina"

mano jautienos troskinis :roll: seniau buvo vitiena kepta orkaitej :-P 600 g jautienos kumpio arba nugarinės 3 valg. š. aliejaus 100 g svogūnėlių 100 g pomidorų be odelės 100 g konservuotų pievagrybių 100 g grietinėlės 15 g troškinių prieskonių Santa Maria druskos sultinio Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio gabalėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite mėsą. Sudėkite svogūnėlius, smulkintus pomidorus, pievagrybius, troškinių prieskonius Santa Maria, paskaninkite druska ir pakepkite keletą minučių. Supilkite puodelį sultinio ir viską troškinkite apie 15 minučių. Kai sultinys išgaruos, supilkite grietinėlę ir pakaitinkite dar porą minučių
kaži, a jei pomidorų nedėt? :???:



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2007-07-27 16:07:55

"Isila"

[quote="Irvina"'>mano jautienos troskinis :roll: seniau buvo vitiena kepta orkaitej :-P 600 g jautienos kumpio arba nugarinės 3 valg. š. aliejaus 100 g svogūnėlių 100 g pomidorų be odelės 100 g konservuotų pievagrybių 100 g grietinėlės 15 g troškinių prieskonių Santa Maria druskos sultinio Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio gabalėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite mėsą. Sudėkite svogūnėlius, smulkintus pomidorus, pievagrybius, troškinių prieskonius Santa Maria, paskaninkite druska ir pakepkite keletą minučių. Supilkite puodelį sultinio ir viską troškinkite apie 15 minučių. Kai sultinys išgaruos, supilkite grietinėlę ir pakaitinkite dar porą minučių
kaži, a jei pomidorų nedėt? :???: jei daryciau tai ko gero pomidoru nedeciau, nes nelabai megstu tokius pomidorus ;)
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2007-07-27 17:07:42

"kastoniuke"

[quote="Isila"'>[quote="Irvina"'>mano jautienos troskinis :roll: seniau buvo vitiena kepta orkaitej :-P 600 g jautienos kumpio arba nugarinės 3 valg. š. aliejaus 100 g svogūnėlių 100 g pomidorų be odelės 100 g konservuotų pievagrybių 100 g grietinėlės 15 g troškinių prieskonių Santa Maria druskos sultinio Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio gabalėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite mėsą. Sudėkite svogūnėlius, smulkintus pomidorus, pievagrybius, troškinių prieskonius Santa Maria, paskaninkite druska ir pakepkite keletą minučių. Supilkite puodelį sultinio ir viską troškinkite apie 15 minučių. Kai sultinys išgaruos, supilkite grietinėlę ir pakaitinkite dar porą minučių
kaži, a jei pomidorų nedėt? :???: jei daryciau tai ko gero pomidoru nedeciau, nes nelabai megstu tokius pomidorus ;) aš irgi nemėgstu :D



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2007-07-28 11:07:11

manau butu visai neblogai ir be ju :???:
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   

kristux

Pranešimai: 6

2007-09-27 14:09:33

labas,as esu naujoke... :roll: mano firminis patiekalas "cicinskai"



Cituoti
 
     
   
avatar
upe

Pranešimai: 11274

2007-09-27 14:09:10

Kas tai per daiktas kaip jis gaminas labai jau pavadinimas kinietiskas :applaus:



Cituoti
 
     
   
avatar
upe

Pranešimai: 11274

2007-09-28 09:09:01

"kristux"

labas,as esu naujoke... :roll: mano firminis patiekalas "cicinskai"
Tai kur dingai su tuo savo kinietisku :applaus: patiekalu,tiek suintrigavai ir pasiploviai :motz:



Cituoti
 
     
   
avatar
upe

Pranešimai: 11274

2007-10-26 12:10:21

maniškis bus toks:[pavadinimo neturiu'> gali buti tipo rageliai 1-stiklinė miltu; 200g varškės 1-kiaušinis 1-šukštas kefyro ir jame užgesintas šukštelis sodos Padaryta tešla iškočiot ir i ja iviniot dešreles geriau jas supjaustit i keturias dalis ,išilgai ir skersai,greičiau iškepa.I keptuve ipilt aliejaus ir dėti tuos suktinukus,jie turėtu but apsemti maždaug iki pusės. P.S galima dar vinioti i žemaičiu tešla,irgi super skanu tai gauni ir dešrele ir bulviu,belieka tik saločikiu pasruošt



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2007-10-29 22:10:34

Mano firminis yra plovas. Bent jau mano vyrui jis pats skaniausias... :D



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2007-10-29 23:10:52

"Laura*M"

Mano firminis yra plovas. Bent jau mano vyrui jis pats skaniausias... :D
prašom receptuką ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2007-10-30 11:10:20

Nieko ypatingo, ryzius isverdu, mesa pakepu su darzovem, ir viska sumaisau su trupuciu kecupo... Gatava... :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
upe

Pranešimai: 11274

2007-10-30 11:10:40

"Laura*M"

Nieko ypatingo, ryzius isverdu, mesa pakepu su darzovem, ir viska sumaisau su trupuciu kecupo... Gatava... :roll:
O tai tu jo po to dar nepatušini,aš tai dedu puoda su plovu i garu voniale na taip vadinama,vienas puodas i kita idėtas ir vanduo vienam verda o kitame plovas tušinasi,o kad užvarčiau tikiuosi supratai ko čia paklausiau,tikrai tas dalykas priduoda savito skonio jam,na bent aš taip darau ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2007-10-30 11:10:55

Supratau, as neturiu tokio puodo, kazkaip mes jo nenaudojam. Zinau, kiti i orkaite deda, bet as nieko nedarau, netusinu, bet nezinau vistiek kazkaip skaniai gaunas, vyras siaip mano yra virejas geras, bet jis sako, kad jam taip neiseina plovo padaryt... :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
upe

Pranešimai: 11274

2007-10-30 11:10:26

Tai aš ir tokio puodo neturiu aš paprasčiausiai paimu didesnio litražo puoda už ta kuriame plovas sudėtas ant ugnies ir tušinu,pabandyk kada kai turėsi laiko ir noro,taip poilgiai patušink,vis pereodiškai pamaišydama ji,tikrai skonis dar pagerės,tik dėk daugiau morku nei padažo ar kečiupo,kad spalva ir skoni daugiau nulemtu morkos ;)



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2007-10-30 11:10:52

Jo jo as morku daug dedu, o padazo tik truputi... Tai tu puoda ant puodo dedi?



Cituoti
 
     
   
avatar
upe

Pranešimai: 11274

2007-10-30 11:10:34

"Laura*M"

Jo jo as morku daug dedu, o padazo tik truputi... Tai tu puoda ant puodo dedi?
jo i didesni puoda pripilu vandens i ji istatau mažesni kuriame plovas ir tušinu,na aš skonio skirtuma jaučiu pabandyk ir tu gal irgi pajausi skyrtuma o bemaž ir dar daugiau patiks plovas kad jau esate tokie Kaukazietiškos virtuvės gerbėjai :anmachen: :D



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2007-10-30 12:10:09

"upe"

[quote="Laura*M"'>Jo jo as morku daug dedu, o padazo tik truputi... Tai tu puoda ant puodo dedi?
jo i didesni puoda pripilu vandens i ji istatau mažesni kuriame plovas ir tušinu,na aš skonio skirtuma jaučiu pabandyk ir tu gal irgi pajausi skyrtuma o bemaž ir dar daugiau patiks plovas kad jau esate tokie Kaukazietiškos virtuvės gerbėjai :anmachen: :D Nu gerai, sekanti karta pabandysiu... :yes: Galvoju ka siandien daryt valgyt, plova neseniai dariau, tai nelabai noriu.... :???: Gal reikia i receptus uzeiti...



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2007-10-30 13:10:44

o as visai ededu jokiu padazu ir tiesiog pasakiskas gaunasi, paprsaciausiai plovui reikai labai daug morku ir svogunu ir tik preis gala prismaigstyti cesnako galvuciu ir pabarstyt krapais, po to as tuos cesnakus isrenku ir labai pataiso skoni

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
iveta

Pranešimai: 47

2008-06-27 22:06:00

"Isila"

[quote="mante"'>tai kodel receptu neparasot.

(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)
nu prašom, negi gaila :D Taigi Caneloni su faršu Dviem porcijom mums reikia 14 Caneloni makaronų, 300g faršo, tomatų, grietinės, druskos, pipirų, bazilikų, raudonėlių, maltos mėsos prieskonių ir fermentinio sūrio. Taigi faršą apkepam keptuvėj su prieskoniais, palaukiam kol atšals ir juo kemšam nevirtus makaronus. Aš niekad nekemšu iki galo, palieku šiek tiek vietos iš abiejų pusių (tada mėsa neiškrenta). Paruošiam mišinį iš vandens, frietinės ir tomatų. Norit švelniau - daugiau grietinės, norit kitaip - daugiau tomatų. Padažas neturi būti labai tirštas, toks skystalas. Kraunam į skardą ar indą makaronus prikimštus ir pilam tą padažą. Padažas turi apsemti makaronus. Kaip čia pasakius ,jie tui matyti kur yra, visai nepaskęsti. Ant viršaus tarkuojame sūrį - pagal pageidavimą. Uždengiame folija ir kepame įkaitintoje orkaitėje 30min. Nors pastebėjua, kad priklauso nuo makaronų firmos, tenka ir ilgiau. Skanaus tikrai skanu :D pabandžiau ir isejo tik kad tokiu makaronu negavau o dar norejau paklausti ar to padažiuko turi likti pasmane tai jis visas susigere :???: liko tik makaronai su farsu ir siektiek apdžiuvo bet šiaip tai skanu :roll:



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…