Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Įvairių šalių virtuvės. Receptų knygos Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

Puslapiai 1 2
    Kinų virtuvė  
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2007-08-21 13:08:44

niekad nevalgiau keptų makaronų :| Sani, o kodėl tau nepatinka? neskanu?



Cituoti
 
     
   
avatar
trutututu

Pranešimai: 300

2009-03-31 06:03:22

as vien del makaronu pas juos einu :D man kaip skanu,kad negaliu :D ir antis skanumynas



Cituoti
 
     
   
avatar
siepike

Pranešimai: 6439

2009-03-31 08:03:32

o as valgiau susi, nu bet manes nesuviliojo jinai visiskai, man neptiko, o vat del vistienos tai tikrai labaaai skanu ;)

Paveikslelis

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis



Cituoti

 
     
   
avatar
kika

Pranešimai: 664

2009-04-30 13:04:59

Na kiek zinau sushi tai galite gauti tik japonu restorane. O vistiena kinietiskai tai as ir labai megstu, bandziau namie darytis pati, bet taip nesigauna vistiek kaip restoranuose.



Cituoti
 
     
   
avatar
lorjuod

Pranešimai: 11456

2009-04-30 14:04:30

"siepike"

o as valgiau susi, nu bet manes nesuviliojo jinai visiskai, man neptiko, o vat del vistienos tai tikrai labaaai skanu ;)
sushi kaip ir japoniškas maistas , man ir nelabai :???: ragavau tik vieną kartą, ir nesupratau, kas ten skanaus :hilfe: o kinietiško maisto nu ne kasdien, bet dažnokai galėčiau valgyti, man skanu :^^: (turiu mintyje jų vištieną,mėsą, salotas, bet ne ryžius :roll: )

Paveikslelis

Paveikslelis.. Pati didžiausia kvailystė gyvenime- diena iš dienos darant tą patį tikėtis permainų.



Cituoti
 
     
   
avatar
Sarina

Pranešimai: 15538

2010-01-18 22:01:37
Re: Kinų virtuvė
As tai labai megstu sita virtuve, man tie visi saldziaruksciai padazai, tai nerealus, bet namie nesigauna tokie, todle kas nuo karto einam i restorana.



Cituoti
 
     
   
avatar
Judita Ambraziuniene

Pranešimai: 1965

2010-01-21 13:01:20
Re: Kinų virtuvė
as naudoju padaza uncle bens stir fry aromatic sweet sour sita man labai jis patinka :D

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
kaulai

Pranešimai: 9349

2010-01-26 20:01:21
Re: Kinų virtuvė
Vištiena kinietiškai Vištienos krūtinėlę ilgais gabaliukasi supjaustyti, apvolioti miltuose, sumaišytuose su krakmolu. kepti aliejuje, bet nesudeginti. Daržoves: paprika, morkos, svogūnai supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami. Užpilui: medus, citrinos sulčių, sojos padažo - po lygiai - sumaišyti ir užpilti ant vištienos ir daržovių. Skanaus



Cituoti
 
     
   
avatar
Sarina

Pranešimai: 15538

2010-01-27 18:01:32
Re: Kinų virtuvė
VIŠTIENA SU ANANASAIS Ingredientai: Višta Ananasai Šparaginės pupelės Sojos padažas Imbieras Aliejus Sultinys Krakmolas Raudonas vynas Juodieji pipirai Druska Gaminimas: Iš prieskoninių sojos, šaukštelio kukurūzų krakmolo, šaukšto aliejaus, žiupsnelio druskos ir pipirų paruošiamas mirkalas. Vištiena plonomis juostelėmis, sudedama į paruoštą mirkalą ir su sumaišoma. Keptuvėje įkaitinamas likusis aliejus. Jame gerai mirkalo prisigėrusi vištiena, troškintos šparaginės pupelės, ananasas ir uždengus viskas patroškinama nedidelės ugnies. Likusis krakmolas, ananaso sultys, sumaišoma ir supilama į verdantį vištienos sultinį, po to įpilama vyno. Gautas padažas užpilamas vištienos. Paduodama su biria ryžių koše.



Cituoti
 
     
   
avatar
Judita Ambraziuniene

Pranešimai: 1965

2010-01-27 19:01:47
Re: Kinų virtuvė
Žuvis saldžiarūgščiame padaže 300 g menkės, kiaušinis, 60 g kukurūzų miltų, 1 ½ šaukšto lydytų taukų. Žuvis supiaustoma plonomis siauromis juostelėmis, šios suvilgomos plaktame kiaušinyje, pavoliojamos miltuose ir 4 min. pakepinamos gerai įkaitintuose riebaluose, paskui liepsna sumažinama, įpilama saldžiarūgščio padažo ir dar 2 min. patroškinama. Skiriama 2 porcijoms.

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Sarina

Pranešimai: 15538

2010-01-27 19:01:24
Re: Kinų virtuvė
Aštriai rūgšti baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena Ingredientai 3 l vištienos sultinio 50 g baltųjų kiniškų grybų 0,5 valgomasis šaukštas baltųjų pipirų - norint daugiau aštrumo, dėti 1 valgomąjį šaukštą 0,5 puodelio baltojo acto 1 indelis bambuko ūglių juostelių 2 šaukštai kukurūzų krakmolo 4 šaukštai vandens, sumaišyti su miltais 0,5 šaukštelio sezamo aliejaus Čili pipiras Vištos krūtinėle Druskos pagal skonį Gaminimas Išverdame vištienos sultinį. Grybus užpilame verdanciu vandeniu ir pamirkome 10-15 min ir supjaustome. Vištienos krūtinėlę supajaustome plonomis juostelėmis. Dedam pipirus, pilam actą, aliejų, dedam čili pipirą, druską ir supjaustytą juostelėmis vištienos krūtinėlę. Paverdam 10-15 min. dedam grybus, bambuko ūglius. Pastoviai maišant pamažu supilamas kukurūzų krakmolas į sriubą - prieš pilant, krakmolas išmaišytas nedideliame kiekyje vandens. Patiekiant įdėti į sriubą pjaustytų šviežių svogūnų laiškų ir/arba juostelėmis pjaustyto agurko. Tokią pat sriubą galima pasigaminti su jūros gerybėmis.



Cituoti
 
     
   
avatar
Judita Ambraziuniene

Pranešimai: 1965

2010-01-27 19:01:35
Re: Kinų virtuvė
Švelniai aitrūs vištų sparneliai kiniškai Ingredientai: sparneliai, 10 vienetų Česnakai, 3 skiltelės Imbieras, smulkintas, 1 šaukštelis Cukrus, 2 šaukštai Actas, ryžių, 2 šaukštai Austrių padažas, 3 šaukštai saldus čili padažas, 3 Aliejus, 1 stiklinė Gaminimas: Sparnelius į 2-3 dalis. Juos abiejų pusių apkepame dideliame aliejaus. Iškepusius sparnelius išimame keptuvės sudedame į lėkštę. Į įkaitintą pilame 3 šaukštus aliejaus. smulkiai kapotus imbierą ir Maišydami kepame apie 10 Tada suberiame cukrų, įpilame actą, austrių padažą ir čili padažą. Viską išmaišome. į keptuvę sumetame keptus sparnelius. Maišydami dar pakepiname 5 min.

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2010-07-24 16:07:03
Re: Kinų virtuvė

"kaulai"

Vištiena kinietiškai Vištienos krūtinėlę ilgais gabaliukasi supjaustyti, apvolioti miltuose, sumaišytuose su krakmolu. kepti aliejuje, bet nesudeginti. Daržoves: paprika, morkos, svogūnai supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami. Užpilui: medus, citrinos sulčių, sojos padažo - po lygiai - sumaišyti ir užpilti ant vištienos ir daržovių. Skanaus
niu va pasigaminau :D

(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)
[size=150'>ar jauciat aromata? :lachtot:

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
   
avatar
Judita Ambraziuniene

Pranešimai: 1965

2010-07-26 13:07:10
Re: Kinų virtuvė

"Vitlija"

[quote="kaulai"'>Vištiena kinietiškai Vištienos krūtinėlę ilgais gabaliukasi supjaustyti, apvolioti miltuose, sumaišytuose su krakmolu. kepti aliejuje, bet nesudeginti. Daržoves: paprika, morkos, svogūnai supjaustomi šiaudeliais ir pakepinami. Užpilui: medus, citrinos sulčių, sojos padažo - po lygiai - sumaišyti ir užpilti ant vištienos ir daržovių. Skanaus
niu va pasigaminau :D

(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)
[size=150'>ar jauciat aromata? :lachtot: kurgi nejausi :) visas forumas kvepia :))

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Mulia

Pranešimai: 45

2013-07-21 13:07:35


azietiskos salotos

sviezios braskes, petrazoles, svogunai, druska ir aliejus

 

 




(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)





Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…