|
|
Malta mėsa |
|
|
Isila
Pranešimai: 8207
2007-10-31 10:10:49
|
Malta mėsa
Taigi turiu maltos mėsos ir neturiu įdėjų. Kotletus galiu daryt, ale norėtųsi ne taip nuobodžiai. Gal kas kokį naujesnį , įdomesnį receptuką a la kotletas mestels?
|
|
|
|
|
|
upe
Pranešimai: 11274
2007-10-31 11:10:30
|
Nebandei daryti troškinuka keptuvėj,faršas,daržoviu visokiu pupeliu,virtu aišku,truputis kečiupo ir viska pamaišydama tušini.Na ne kulinarinio šedevro viršunė bet visai skanu buvo kai gaminausi
|
|
|
|
|
|
Ledinuke
Pranešimai: 337
2007-10-31 12:10:34
|
cia is vyro virtuves receptas ten pas juos labai daznai ta daro ir valgo su sriubom
tai reikia farsa pasidaryt jau toki astru, daug prieskoniu ir zoleliu kaip petrazoliu i t. t. po top pasirinkti tokiu neperdideliu bulviu nuskusti ir perpjauti isilgai bet ne visa tokia kad butu prasiziojus ir prikisi mesos tada pavilgai i kiausini ir apkepi keptuveje labai karstame aliejuje ir dar ppo to i orkaite kol bulvytes iskeps, ir tiek, as jas valagau vienas su salotom nes su sriuba per sotu nu tai va skanaus
|
|
|
|
|
|
upe
Pranešimai: 11274
2007-10-31 12:10:36
|
Tikrai,prisiminiau dar darau tokius laivelius bulves per puse vidu išskaptuoji ir i jas pridedi paruošta farša,ant viršaus olandiško sūrio tarkuoto ir kepi orkaitei
|
|
|
|
|
|
Isila
Pranešimai: 8207
2007-10-31 12:10:52
|
aha, tuos mes irgi darom
seniai buvo, reik padaryt
|
|
|
|
|
|
vidux
Pranešimai: 4877
2007-10-31 17:10:49
|
dar galima farsu idarytus vaflius kepti,greitieji ceburekai gaunasi
|
|
|
|
|
|
Isila
Pranešimai: 8207
2007-10-31 17:10:38
|
a kaip čia?
|
|
|
|
|
|
kastoniuke
Pranešimai: 18420
2007-10-31 20:10:31
|
"upe"Nebandei daryti troškinuka keptuvėj,faršas,daržoviu visokiu pupeliu,virtu aišku,truputis kečiupo ir viska pamaišydama tušini.Na ne kulinarinio šedevro viršunė bet visai skanu buvo kai gaminausi kazkada dariau, bet tai buvo taip seniai, bet ale ir greita ir gerai Kai vaikai užmiega ....
RaizgynÄ—
|
|
|
|
|
|
upe
Pranešimai: 11274
2007-10-31 22:10:35
|
"vidux"dar galima farsu idarytus vaflius kepti,greitieji ceburekai gaunasi
Dariau kažkada bet man labai riebiai gavos,na per riebu vafliai smarkiai aliejaus prisigeria
|
|
|
|
|
|
Isila
Pranešimai: 8207
2007-11-01 10:11:56
|
na va, vakar prikimšau tas bulves, bet faršo dar liko
|
|
|
|
|
|
upe
Pranešimai: 11274
2007-11-01 16:11:19
|
"Isila"na va, vakar prikimšau tas bulves, bet faršo dar liko
Vaje tai kas dabar bus
pabandyk toki patiekala,keles bulves nuskusk,sutarkuok per burokine tarka,sudėk farša,prieskonius,svoguniuku ipjaustik,imušk kiaušiniu,viska gerai išmaišyk ir i keptuve,išligink,kepk ant lėtos ugnies,po to apversk ir kita puse apkepk,na gaunasi toks tipo stambaus tarkavimo,neorkaitinis kugelis,ot kad užvariau.
|
|
|
|
|
|
kastoniuke
Pranešimai: 18420
2007-11-01 18:11:15
|
"upe"[quote="Isila"'>na va, vakar prikimšau tas bulves, bet faršo dar liko
Vaje tai kas dabar bus
pabandyk toki patiekala,keles bulves nuskusk,sutarkuok per burokine tarka,sudėk farša,prieskonius,svoguniuku ipjaustik,imušk kiaušiniu,viska gerai išmaišyk ir i keptuve,išligink,kepk ant lėtos ugnies,po to apversk ir kita puse apkepk,na gaunasi toks tipo stambaus tarkavimo,neorkaitinis kugelis,ot kad užvariau. ale turetu but skanu Kai vaikai užmiega ....
RaizgynÄ—
|
|
|
|
|
|
upe
Pranešimai: 11274
2007-11-02 07:11:36
|
"kastoniuke"[quote="upe"'>[quote="Isila"'>na va, vakar prikimšau tas bulves, bet faršo dar liko
Vaje tai kas dabar bus
pabandyk toki patiekala,keles bulves nuskusk,sutarkuok per burokine tarka,sudėk farša,prieskonius,svoguniuku ipjaustik,imušk kiaušiniu,viska gerai išmaišyk ir i keptuve,išligink,kepk ant lėtos ugnies,po to apversk ir kita puse apkepk,na gaunasi toks tipo stambaus tarkavimo,neorkaitinis kugelis,ot kad užvariau. ale turetu but skanu
Skanu,skanu vakar kepiau tik be mėsos
|
|
|
|
|
|
bombate
Pranešimai: 1914
2007-11-28 20:11:34
|
Čičinsko kepsnys
0,5 kg kiaulienos far
|
|
|
|
|
|
menesiena
Pranešimai: 78
2008-11-26 19:11:28
|
LABAI SKANU
MESOS VYNIOTINIS "NAMINUKAS" SUDETIS: Vistienos gabaliuku (geriausiai isdarinetos slauneles), paruosto farso, puse bulves, morkos, prieskoniai, cesnako. PARUOSIMAS: Bulve sutarkuot, morka supjaustyt. Imaisyt i farsa. Sudet vistienos gabalelius viena prie kito, juos paprieskoniaut, ant virsaus det farsa. Viska susukt i ritini. Stipriai suvyniot i plevele, po to- i marle, surist.Virt apie 1,5 val., paslekt per nakti.
|
|
|
|
|
|
kastoniuke
Pranešimai: 18420
2008-11-26 21:11:44
|
o as cicinskus darau su varske o ne su bulvem Kai vaikai užmiega ....
RaizgynÄ—
|
|
|
|
|
|
Linckutis
Pranešimai: 44
2009-08-14 13:08:39
|
mes perkam norfos pikantiska farsa , jis toks visai skanus . o gaminam tai viska , kedainiu blynus , galkas i sriuba , ceburekus , kibinus ir visa kita.
|
|
|
|
|
|
baldakine
Pranešimai: 841
2010-11-15 16:11:39
|
Re: Malta mėsa
niu panos gelbekit,turiu 10kg kiaulienos farso ir ku daba daryt nu aisku po kila kazkur susisaldziau tik va ideju nulis kotletai nusibode,idarytos bulves,idarytos paprikos taip pat cebureku nemegstu,kibinu nesinori,zukis nesigauna nebent kas gera isbandyta netikro zukio receptuka pakistu ka dar skanaus,ir ne tokio nusibodusio galima nuveikt su farsu cepelinus viriau uzvakar,koldunus vakar,nu nieko daugiau neismastau ir kad greit butu nes poryt dirbt pradedu tai teks po darbu gamint kad vyrams kita diena butu ka pasisildyt tai nesinori iki paryciu virtuvej sedet,nors turbut teks nes is darbo tegrysiu apie 23val o iseit reiks 7val tai zodziu virsiu naktimis ,taip kad prasau skaniu,ir ilgai nesigaminanciu receptuku
|
|
|
|
|
|
" alt="avatar" width="150" > Ilonux
Pranešimai: 1497
2010-11-15 18:11:05
|
Re: Malta mėsa
Baldakine, gal praves. Tik šio patiekalo pagaminimas truputį užtrunka.
Faršo ir pievagrybių kukuliukai.
1 kg faršo
100 g ryžių
200 g pievagrybių
1 morka
2 svogūnai
2 skiltelės česnako
3 kiaušiniai
Padažas:
500 ml pieno
0,05 g sviesto
0,1 g grietinės
Darbo eiga. Morką sutarkuojam, supjaustome svogūną ir juos pakepiname kol suminkštės. Tada dedame smulkintus pievagrybius ir dar šiek tiek pakepinam. Į faršą dedame virtus ryžius, puse kepintų daržovių, kiaušinius, prieskonius viską išminkius formuojame kukuliukus. Juos apie 20 min kepame orkaitėje. Tada kukuliukus dedame į puodą, suberiame likusias daržoves, dedame sviestą ir , užpilam pienu ir patroškinam. Pienui užvirus dedame grietinę, įdedame šiek tiek miltų.
P.S. Prieš troškinimą į puodą aš įpildavau ir truputį vandens,ne tik pieno.
Skanaus
|
|
|
|
|
|
baldakine
Pranešimai: 841
2010-11-16 10:11:19
|
Re: Malta mėsa
aciukas Ilonux butinai isbandysiu
|
|
|
|
|
|