Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Ech, tie vyrai... Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Vyro draugeliai  
   
avatar
Leia

Pranešimai: 1170

2008-01-13 04:01:35
Vyro draugeliai
nezinau kodel bet man nepatinka mano vyro draugeliai. Jis nemoka is vis susirasti normaliu draugu, toks jausmas man susidare per tuos kelis metus kai gyvenam kartu. pastoviai visi ko nors is jo praso, o tas pasiryzes kad ir nakti lekt,kad "draugui" padet, o kai jam pagalbos reik ziuriu tai spyga taukuota. Ir jis pats nusivilia jais po kurio laiko, kad dazniausiai nutruksta visi santykiai. Arba jei jau ir sulaukia kokios nors mazytes pagalbos tai jau jam viskas tas zmogus tampa draugu draugu, brolybe baisiausia :gott: :irre: o as is kart matau kad jie dazniausiai sukti ir falshyvi ir 100% tai po kurio laiko paaiskeja. praejusi 4ni tokis "draugas" apsvarino maniski, tai tas ir dabar nosi nukabines vaiksto negali atsigaut... O ir sakiau kad neprasidetu su tuom kaip ir visus kitus kartus :wallbash: kaip pas jus? ar vyro draugai jums kelia pasitikejima?



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2008-01-13 12:01:24

pas amnsiki galima sakyt buvo tik vienas kuri tikrai galejau pavadint draugu, nes nevarbu kada galejai jam paskambint ir jis butu viska metes ir atlekes, taip pat ir mano vyras jei kas jis jam visada padeda, cia manu buvo tikra draugyste be iskaiciavimu, o ir ju charekteriu mastymas kazkuo sutapo, bet buvo avarija ir draugas po viskam, tai dabar liko geriausiu atveju as juos galiu pavadint gerais pazistamus kitus nasarnikais, nes geriausias zodis kuris juos apibudina, kad ir pavyzdis, kai vienas isikyre ir jam reikejo padet kraustytis, tai maniskis pasieme laisva ir tasesei su jo ir jo ex zmonos daiktais padejo ir dar visoko buvo , visur leke, o kai mes perskikrause i nama, negana to kad nesugebejo atvaziuot padet daiktu sukraut i masina ir padet name kazko padaryt, tai atvaziavo kai viskas buvo baigta, tai tada as jau galutinai ant pasiutau, o matai po to atvaziavo prasyt, kad jo masina mes ant savo vardo persirasytume, ten del turto dalybu, tada vel reikalingi, na tada jau pasakiau, kad net nebando jis to daryt, tai va dabar draugyste ir apsalus, bet man tai tokio ir nereikia, kitas buvo iprates su visa seima 5 asmenu ant pietu atsigrust, kol pora kartu as pasiemus vaiksu paemiau ir isvaziavau i miesta valgyt, o vyra palikau tegu jis ten su jais murkdosi, tai tie negana , kad mano vaikams nieko neatveze(na pas musbent kiprasta as visiem vaikam vezu saldainiu ir pas mus kai atvaziuoja tai nors po smulkmena vaikams yra atvezama) tai cia dar tie iskrapste mano vaiku visas saldaines ir suryjo, na po tu kartu ir skambinasi tik per sventes, taigi ismokau po truputi atpurtyti tuso kurie man nepatinka ir parodyt jiems ju vieta

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2008-01-13 13:01:42

Mano vyras tai tokiu "draugu" dar musu draugystes metais turejo daugybe. Na bet metams begant jis pats ju atsikando ir as jam paaiskinau kaip kas, nes juk jiems visada reikia akis atverti. Budavo taip, kad nori but visiems labai geras, o pats paskui plika subine lieka. Nu bet jau jis ismoko atsirinkt draugus ir aplamai dabar yra keli jo geri draugai, kuriuos ir as megstu, o kiti tik pazystami.



Cituoti
 
     
   
avatar
Leia

Pranešimai: 1170

2008-01-14 08:01:47

Va pas mus su pagalba kraustantis amzinai tokia pati situacija- vyras lekia padet kitiems o kai mums reikia tai tik jo tevai atskuba kokiu lengvesniu daiktu panesiot. Ir kiekviena karta kai jis nusivilia kokiu draugeliu jo vietoj kiti kokie du isdygsta, nes jis linkes bendraut, nors susitinka nedaznai,nera kad trankytusi su draugu buriu, daugiausiai telefonu rysius palaiko, bet vistiek :/ ir gerai butu kad jis manes laiku paklausytu kai as burbuliuoju, bet jis uzisispyres yra (liuto zenklas). visada gina: tu nieko nezinai,sitas geras zmogus, geras draugas ir viskas... bet gal jau ateis i prota as tikiuos, vakar vaziuojanrt masina pamatem kazkokius bomzus gatvej, tai maniskis sako,o gal man sustot ir eit susipazint, padraugauciau :lachtot: jau pats is saves juokias :irre3:



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2008-01-14 14:01:06

na zinai kai man kas nepatinka ir tie jo vadinami draugai jau pamato, kad as juos sunkiai virkinu, tai mono zvilgsnis ir tiesiog visa povyza viska pasako,tai jei vieno karto neuztenka, tai gauna dar ir antra, trecia karta retas kuris pasirodo, arba tik po labai ilgo laiko

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2008-01-14 14:01:00

Mano vyras kai draugavom turejo labai daug draugu,o paskui kazkaip atsisijojo tie draugai . As net pati skatinau ju bendravima,bet kad ziuriu jam paciam jau ju tiek nereikia. Tai daugiau ir nesikisu :D .



Cituoti
 
     
   
avatar
baldakine

Pranešimai: 841

2010-02-22 13:02:16
Re:

"sani"

Oi kaip mane uzknisa nevede jo draugeliai :motz: Jie gali naktinet ir nesupranta kodel maniskiui reikia namo.
oj kaip tave suprantu :gott: turi ir manasis pora tokiu draugeliu,tiksliau bendradarbiu,pora meteliu jaunesni,turi paneles bet gyvena vieni,tai buna kad uzkviecia koki savaitgali pagert,bet tas kvietimas kokia 22-23val vakaro is niekur nieko raso,,davai atvaryk'.nu nors imk ir priplok tokius.gerai dar kad vyras zino kas jo gali laukt jei taip isleis vidury nakties,tai uztenka man zvilgsni toki nutaisyt kad iskart supranta jog beviltiska ka nors ir besakyti :lachtot:



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą