Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Linksmi skaitaliukai Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Žmona užtiko vyrą lovoje su kita...  
   
avatar
Reginute

Pranešimai: 10

2008-04-08 10:04:15
Žmona užtiko vyrą lovoje su kita...
Vieną dieną namo žmona grįžo anksčiau nei įprastai ir užtiko savo vyrą lovoje besimylint su kita, labai patrauklia, jauna moterimi. Ir pasijuto be galo įskaudinta ir nusiminusi.. " Tu esi niekingas kiaulė! " visa gerkle rėkė ji. "Kaip tu drįsai šitaip su manimi - ištikima žmona ir tavo vaikų motina pasielgti? Aš tave palieku. Noriu skyrybų!" Tuomet vyras jai sako " Mieloji paklausyk manęs, aš tau paaiškinsiu kaip viskas įvyko." "Puiku, klausau", sumurmėjo ji, "tačiau tai bus paskutiniai tavo žodžiai ištarti man !" Ir tuomet vyras pradėjo pasakoti: " Taigi, Jau ruošiausi sėsti į mašiną ir važiuoti namo, kai staiga prie manęs priėjo ši jauna mergina ir paprašė manęs ją pavėžėti. Ji atrodė tokia nusiminusi ir bejėgė, kad man jos taip pagailo ir aš sutikau ją pavežti. Pastebėjau, kad ji labai liesa, prastai apsirengusi ir labai purvina. Ji prasitarė, kad yra nevalgiusi jau tris dienas ! Taigi man jos pagailo, aš parsivežiau ją namo ir pašildžiau jai kalakutienos kepsnelius, kuriuos tau vakar paruošiau vakarienei, ir kurių tu nevalgei, nes bijojai priaugti svorio. Ši vargšė mergina sušlamštė juos akimirksniu. Kadangi ji buvo tokia nešvari, pasiūliau jai išsimaudyti duše, ir kol ji maudėsi aš pastebėjau, kad jos drabužiai yra labai purvini, skylėti, taigi aš juos išmečiau. Kadangi, jai reikėjo kažkuo apsirengti, aš atidaviau jai tavo firminius dizainerio siūtus džinsus, kurie tavo spintoje guli jau kelis metus, ir kurių tu nedėvi, nes jie tau per daug aptempti. Taip pat daviau jai apatinius drabužius, kuriuos padovanojau tau mūsų metinių proga, ir kurių tu nedėvi, nes aš turiu prastą skonį. Dar suradau seksualią mano sesers tau Kalėdoms dovanotą palaidinę, kurios tu nedėvi tik dėl to, kad nori paerzinti mano seserį, ir dar padovanojau jai batus, kuriuos pirkai brangioje parduotuvėje ir neavi dėl to, kad darbe kažkas turi tokius pačius." Vyras giliai įkvėpė ir tęsė toliau - " Ji buvo tokia dėkinga užmano supratingumą ir pagalbą ir kai aš ją palydėjau iki durų ji atsisuko į mane ir su ašaromis akyse paklausė, Atsiprašau....bet gal turite dar ką nors kuo jūsų žmona nesinaudoja...? "



Cituoti
 
     
   

zirzilia

Pranešimai: 3305

2008-04-08 13:04:19

:lachtot: :lachtot: Labai pamokanti istorija :lachtot:



Cituoti
 
     
   

Laurra

Pranešimai: 10

2008-04-08 14:04:35

juokinga istorija tik ar kuri is musu juoktusi jai taip nutiktu jai?????????? :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
kaulai

Pranešimai: 9349

2008-04-08 18:04:50

lietuviu posakis - vis tiek ozka kada nors prieis vezimo gala... pagalvojau, kazi, ar as toli nuo to galo :???: gal kuo nesinaudoju :???:



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2008-04-16 09:04:36

ale kokia teisinga istorija :schockiert:



Cituoti
 
     
   

Anonymous

Pranešimai: 2620

2008-05-22 21:05:57



(PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)




Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…