Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Konsultuoja ortopedijos specialistai - laikinai neveikia Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Kaip geriau-batukai ar basos kojytes  
   
avatar
jurgituks3

Pranešimai: 1506

2008-04-22 14:04:29
Kaip geriau-batukai ar basos kojytes
Mano panelyte jau pradejo vaikscioti isikibusi uz vienos rankos. Man iskilo klausimas,ar geriau po kambari jai leisti vaikscioti su kojinytemis,ar deti batukus,tapkutes? :???: Prisiklausiau daug nuomoniu,bet noreciau dar ir is jusu sulaukti patarimo. ;)

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

Ortopedijos specialistai

Pranešimai: 13

2008-05-07 16:05:58

Reiketu derinti leisti palakstyti visiskai basom kojom, tam gerai tinka refleksinis takelis, ivairios mankstos su kamuoliukais irkt. Taciau pradedant vaikscioti, einant i lauka rekomenduociau aveti ortopedine avalyne: placiom nosytem, kietu uzkulniu, tinkamai fiksuojanti ciurnos sanariuka, su supinatoriumi. Tiktu avalyne su paskirstytomis pado zonomis, matosi kaip nusidevi, koks kruvis tenka tam tikrai pado vietai.



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2008-05-08 08:05:13

o kada galima auti basutes be tos užkulnės? Mes gavom dovanų labai fainas basutes, bet jos be to sužkulnės kietos. Gali nešioti pyplys?



Cituoti
 
     
   
avatar
Boniface

Pranešimai: 1

2008-05-13 22:05:18

musu dukryte po namus taip pat vaiksto viena rankyte isikibus. Grindys siltos, azuolines - beveik pastoviai stovi basomis kojytemis, kadangi nusiema net kojinytes, o su pedkelnem krenta ant nugarytes ir tamposi - rodo nepasitenkinima :roll: Batukus galvojam pirkti tik tuomet, kai pradesim vaikscioti ir lauke. Ar teisingai elgiames? Dar norejau paklausti, kokia rinktis avalyne pirmiems zingsniukams vasarai? butu tinkama avalyne vaikucio braidziojimui vandens telkiniuose? Kiek ilgai maziuku kojytes gali buti batukuose per diena, t.y. ar reiktu nuimti batukus vaziuojant 1-3 val. automobiliu? Aciu uz atsakyma :roll:



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…