Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Paauglys Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Bausme paaugliui  
   

Katri

Pranešimai: 1

2008-11-07 02:11:49
Bausme paaugliui
Sveiki , kadangi turiu du vaikus kuris vienas jau yra 13 metis paauglys kuris daznai neklauso ka jem sakau as ar vyras . Nusprendziau sukurti tema Bausme paaugliui . Ar yra forume tevu kas augina paauglius ir kokias bausmes jiems taikote ? Pvz : musiskiui pries pora savaiciu buvo pasakyta namo is draugu grysk iki 20 val nes nebaigtos ruost pamokos ir rytoj i mokykla . Ka jus manot jau beveik 21 val dar jo ner . Skambinu i mobilu nekelia nu galvoju gal kur isidejas negirdi taciau taip jis nekele telefono iki 1 vak nakties . Su vyru issigandom gal kas nutiko . Skambinu po 1 val dar karta netycia pakelia ir paklausias ka sakau padejo . Tada truko jau kantrybe mums ryte i darba reik eit jem i mokykla . Ir taip visa nakti . Ryte 7 val gryzta namo ir sako zaidem zaidima gryzau kuprines pasimt . Neislaike jau mum kantrybe visai ir vyras numove kelnes ir gerai ikrete dirzu per uzpakali nors ir labai vaika myli taciau taip daryt kaip vaikas padare tikrai negalima . Na o kaip jus baudziat savus paauglius ? Draudziat kompiuteriu zaist , skiret namu aresta , liepet ka nors padirbet namie ar vis tik taikot fizine bausme paimdami dirza kad ir kaip gaila butu vaiko ? Tikiuosi atsiras paaugliu teveliu .



Cituoti
 
     
   
avatar
Helen

Pranešimai: 18

2009-05-12 10:05:17

Aš tikrai nemanau, kad vaiką reikėtu bausti. Na, bent jau atimti iš jo dalykus, kuriuos jis labiausiai mėgsta(kompiuterį, televizorių). Galima vaikui švelniai pasakyti, kad jis pasielgė negražiai. Nereikėtu ant jo staukti, nes taip galima labai jį išgasdinti.



Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2009-05-12 11:05:13

na diržas tai man ne auklėjimo ar baudimo priemonė, o nusikalstamas ginklas.. Ne trylikametį diržu auklėt. Realiai, reikia griežtos tėvų rankos - namų areštas, kompo draudimas, juodas sekimas pvz - nuvežt į mokyklą ir pasiimti.



Cituoti
 
     
   

kažkas

Pranešimai: 479

2009-05-12 11:05:49

Trylikos metų nepareiti namo? :schockiert: :schockiert: Turiu kaip tik dabar trylikametę,pagrandukę,net minties tokios nebūtų? :???: Būna jau pižamų vakarėliai ir pas mus ir pas drauges,ir pasilieka miegoti,labai dažnai pas mus būna draugių suėjimas su nakvyne,bet visada žinau kur yra. :gott: Ir į sodybą vasarą vežamės su draugėmis kelioms dienoms ir pas drauges važiuoja į kaimukus.Bet,kad nežinočiau tokio amžiaus kur vaikas?Žinokite duočiau ir aš turbūt diržo.Kad atsimintų ilgam......Aš pati esu gavųsi 16 metų su diržu,atsimenu po šia diena.Mano bernai tai jau panašiai septyniolikos metų pradėjo eiti į gimtadienius su nakvyne,bet tik ne trylikos.Tikrai duočiau dar tokiam vaikui su diržu. :schockiert: :schockiert:



Cituoti
 
     
   
avatar
spensera

Pranešimai: 1773

2009-05-12 13:05:05

as siaip ir esu nusistacius pries fizines bausmes, bet zinokit kartais vien paaiskint ir atimt koki daikta nepakanka, zinau viena pazystama, kurios vaikas panasaus amziaus apsoliuciai nesiskaito su tevais, ten jokie aiskinimai nebepadeda ir daiktu atemimai.ta mama nei kartelio nera uzmetus savo vaikui per sikna.vat ir nemusk vaiko pasivadina.mano tevai musu be reikalo niekada nemusdavo ir isvis tai budavo retenybe.bet kai ka nors stipriai prisidirbdavom gaudavom per uzpakali ir visi velniai issibegiodavo :???:



Cituoti
 
     
   
avatar
mamyte jurga

Pranešimai: 678

2009-05-12 13:05:39

na as tai nesuprantu,kaip turetu atrodyti tas paauglio musimas.dabar kai pagalvoju,kad mano dickis,jau vos ne su manim lygus tai koks ten tas musimas turetu buti?na maziukam tai esu pliaukstelejus per rankas jei ka ima,kai kelinta karta paaiskini,kad negalima ir per uzpakaliuka,bet greiciau juoktis nuo tu pliaukstelejimu pradedavo negu kaip bausme suveikdavo.
Mažiausiajam
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2009-05-12 15:05:57

kai vaikas gauna lupt, keičiasi blogo dalyko supratimas. Negaliu naktį valkiotis, nes gausiu lupti. Bet ne todėl, kad valkiotis naktį man negalima.



Cituoti
 
     
   

Anonymous

Pranešimai: 2620

2009-05-12 17:05:02

"kažkas"

Trylikos metų nepareiti namo? :schockiert: :schockiert: Turiu kaip tik dabar trylikametę,pagrandukę,net minties tokios nebūtų? :???: Būna jau pižamų vakarėliai ir pas mus ir pas drauges,ir pasilieka miegoti,labai dažnai pas mus būna draugių suėjimas su nakvyne,bet visada žinau kur yra. :gott: Ir į sodybą vasarą vežamės su draugėmis kelioms dienoms ir pas drauges važiuoja į kaimukus.Bet,kad nežinočiau tokio amžiaus kur vaikas? Pritariu,mano tuoj irgi bus 13-mete.Niekad nera gavusi musti,barti kartais pabaru,bet ja labiausiai veikia,kai pasakau,kad tu mane labai liudini savo poelgiu,tada pati apsiverkia.Apie negrizima namo nakti be mano zinios net negaliu pagalvoti :/ Ne ne ne, mano galva net neisnesa :???:



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatyte

Pranešimai: 9980

2012-03-08 18:03:36

Mano panienkai didžiausias bausmė - atimtas telefonas <img src= ir jokių pasivaikščiojimų su draugėmis <img src= ... bet ilgai tos bausmės neišlaikau , greitai atsileidžiu - žinau kad blogai, bet man kitaip nesigauna <img src=



Mamukynas -Namai, šeima, vaikai, laisvalaikis, moteris



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą