Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Charakteris ir vaikiškas pažinimo džiaugsmas Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

    Kapriziukai  
   
avatar
swaigi

Pranešimai: 31

2009-03-31 00:03:20

Manajai dukrytei irgi prasidejo ozei, jei dabar 1metukas ir 2 menesiai, su vyru sakom turim mergaite berniuko kailyje. Jau vaikas vis daugiau supranta kas aplinkui dedasi, per diena oziui buna labai daug dazniausiai pasireiskia kai ko neduodi tai atvarius prie mamos pradeda znaibytis, musa per rankas, veida siaubunas tikras. karta varte savo knygute ir taip ipyko kad lapai neatsivercia greitai ir kaip jai ten reikejo, vaikas nemoku pasakyt tiesiog verke be asaru, isiutusi buvo tranke ta knygute, kando paemus, o paskui matyt atsibodo tai paliko knygute ir susiradus kita patikusi zaisliuka sau ramiai uzsizaide, o mes su vyru jau ziuret negalejom juokemes tyliai neissiduodami iki nukritimo. Aiskinau tada ilgai as jei kad negalima knyguciu must, kandziot ir metyt, bet matyt dar visi mamos zodziai vejais nueina. Gal kadanors atsitiks stebuklas ir is siaubunas virs princese..



 
     
   
avatar
swaigi

Pranešimai: 31

2009-03-31 00:03:50

"vpliople"

Matai koks dalykas pas mus greit ateina ir greit oziai iseina. Kaip degtukas uzsidege kelios minutes praejo, nes kazkaip neleidziu tam ilgai uzsitesti. pas mus jis toks ekstrinis net nemoku pasakyt., pasoko uzsioziavo, is pasiutimo pradejo verkt na pvz. reik renktis pasisodinu ant keliu jis nenori rengtis bliuskeles: rankos aukstyn, nuo keliu soka o tada rekt, gauna velniu ir po keliu minuciu juokias. ar cia pas mus tik pradzia ar as ko nesuprantu :ka: , na jei labai isirekia tai patinka uzuolaidas tampyt, bet jei apsiramina ir noriu nuo ju atitraukti vel rekia, nu zodziu daina be galo, kol nepasodinu vieno ir neisisverkia. Zaislu gali neduot nes tik meta i sona. :ka: tai kol jis rekia nueinu i kita kambari nuleidziu gara kad ant vaiko neissilieciau ir atejus raminu.
t pas mane tokia pat panasi tik mergaite, papmersus keiciames su piktumais, valgom ir vaikstom po visur mama kaip suniukas is paskos Akvilyte niamne reik, ant keliu ir panasei sedi sedi kazkas pasidaro kaip soks pilvas tik i virsu ir ozei prasideda paleisk greiciau, uzuolaidas ir ismoko tampyt pasakai negalima tik sypsenu daug ir visvien daro savo, dabar prasidejo uzlipimas ant tevu lovos ir lakstymas atsistojus, tai jau net lupt gavo bet nieko nepadejo tik beprotiskas juokas kai mama konors neleidzia. O su vyru buna tai paskojo kad dukryte kaip angeliukas zaislai savi pasidaro idomus, pykt nereik, tik snekos savo pypliu kalba ir viskas gerai. man atrodo kad kai vaikas per dienas beveik tik mam mato, mama maitina, mama migdo, ir t.t tai vaikas ir naudojasi tuo..



 
     
   
avatar
domino

Pranešimai: 4932

2009-07-18 15:07:26

o as kelinta diena is eiles pastebiu,kad mano vaikinui uzeina kazkokie pykcio priepuoliai :schockiert: :irre: jei kas nepasiseka,tai pradeda dauzyti ta zaisla ar daikta :schockiert: kol kas dar neparodziau jam,kad matau,kaip zaisla dauzo...pvz.,siandien-pasieme tokia dezute,pats uzdare ir nebeina atsidaryti,tai paemes kad pradejo i suoleli su pykciu dauzyti :schockiert: :/ atokiau nuo jo stovejau,tai"nesureagavau" :/



 
     
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2009-07-19 21:07:30

Pas mus Domino lygiai tokia pati situacija :wallbash: bandau ir dėmesio nekreipti,bet kartais baru ir aiškinu,jog taip negalima :gott:



 
     
   
avatar
domino

Pranešimai: 4932

2009-07-20 09:07:31

ir nezinau nei kaip elgtis :???: sakau-nereaguosiu,gal pamirs :???: kita vertus-o jei tie tokie pykcio priepuoliai daznes :wallbash: :hilfe:



 
     
   
avatar
Zitulka

Pranešimai: 8311

2009-07-20 11:07:30

Nežianu,aš kogero bandysiu sakyti,kad negalima,arba prasidėjus tam pykčio priepuoliu ji kalbinti,apkabinti,raminti,kažkaip bandyti užimti kad jis baigtų greičiau pykti :???: kažką panašaus skaičiau psichologo patarimuose žurnale :???:



 
     
   
avatar
Dzievacka

Pranešimai: 493

2009-09-18 11:09:59

as tej jau nebekreipiu demesio i tai...kuo labiau surejksminsimtuo labiau jie isterizuos...o kai pamatys kad jums vienodaj sviecia patys apsiramins...



 
     
   
avatar
laurada

Pranešimai: 54

2009-09-28 19:09:35

Pas mus ir kaprizai, kaprizeliai :wallbash: o del padejimo niekas nepadeda, dabar vyras pradejo i kampa statyt, ziuresimm kas cia gausis :???:



 
     
   
avatar
Renatyte

Pranešimai: 9980

2013-06-06 18:06:13

Su visais kapriziukais prašom čia -> http://www.mamosdienorastis.lt/?p=6&sub=1318&pr=20#1289206005 {#}

Ši tema rakinama {#}



Mamukynas -Namai, šeima, vaikai, laisvalaikis, moteris



 
     
 



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą