Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Konsultuoja gydytoja akušerė ginekologė Rasa Vansevičiūtė Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    skausmai  
   

Taira

Pranešimai: 2

2009-05-19 12:05:30
skausmai
pastojau visai nesenai,gal dar menesio net nera,taciau be kitu nestimo simptomu mane kankina ir dideli apacios pilvo skausmai (turbut gimdos) gyditoja israse homeopatiniu vaistu nuo skausmo jie siek tiek palengvina,taciau dar iki ketv laukti kas yra atsakymo reikia.labai bijau netekti vaikelio,nes jis visu labai laukiamas.gal kam yra taip buve?



Cituoti
 
     
   
avatar
RASA VANSEVICIUTE

Pranešimai: 79

2009-05-21 16:05:14

SVEIKI, DIDELI SKAUMAI PILVO APACIOJE NERA NORMALU NESTUMO METU - DEL TO SVARBU KREIPTIS I GYDYTOJA JEI NEPRAEINA. NORMOJE,- GALETU BUTI MAUDIMAS PILVO APACIOJE, TEMPIMAS VIENAME AR KITAME SONE,- TAI POJUCIAI SUSIJE SU GIMDOS AUGIMU, RAISCIU TEMPIMU. JEI LAUKIATE ATSAKYMO - TIKRIAUSIA GYDYTOJAS JUMS PAEME TEPINELI - JEI BUTU MAKSTIES UZDEGIMAS - JI ZINOMA REIKIA GYDYTI, TACIAU JIS NEKELIA PILVO SKAUSMU. TAIP PAT LABAI SVARBU PRISIMINTI, KAD JUSU NERIMAS TIKRAI NEPADES GERIAU AUGTI IR FORMUOTIS NESTUMUI, - TURITE DARYTI VISKA, KAD BUTUMETE KUO RAMESNE IR ATSIPALAIDAVUS - TOKIA BUSENA PALANKI JUSU IR JUSU BUSIMO VAIKELIO SVEIKATAI. SEKMES



Cituoti
 
     
   

Taira

Pranešimai: 2

2009-05-22 10:05:15
skausmas 2
buvau pas moteru gyditoja paemus tepineli nieko nerado,kraujo tyrimai geri ,nuejau pas seimos taip pat viskas gerai nezino kodel skauda,ultragarse taip pat nemato kodel skauda....nebezinau nei kur eiti nei ka daryti :wallbash:



Cituoti
 
     
   
avatar
RASA VANSEVICIUTE

Pranešimai: 79

2009-05-24 23:05:21

SVEIKI, TIKRAI NEGALIU PATARTI DAUGIAU NEI JUS APZIUREJES GYDYTOJAS, GALI BUTI SKAUSMAI SUSIJE SU ZARNYNO PATOLOGIJA - VISAS VIRSKINAMASIS TRAKTAS TAMPA JAUTRENIS NESTUMO METU. :wallbash: - KAIP TIK DAUZYTI GALVA I SIENA JUMS MAZIAUSIAI PATARTINA. SEKMES :liebe:



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą