Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Skundai ir įspėjimai Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Daiktų gražinimas  
   

Sevilija

Pranešimai: 16

2009-06-22 13:06:01
Daiktų gražinimas
penktadieni nusipirkau suknele, taciau grizus namo supratau, kad ji man nelabai tinka (siek tiek laisva) ir patinka. siandien nunesiau i parduotuve, taciau pardaveja atsisake ja pakeisti, nes neva jos neperspejau, kad galbūt noresiu grazinti (kaip supratau tuomet ji nebutu mususi i kasa), o dabar grazinimo padaryti neiseina ir leido jei noriu pasikeisti kita, taciau nieko tinkamo neradau :| tuomet sake ateiti po savaites gal bus kas nors naujo, taciau jei ir tuomet nieko nerasiu.... kur tokiu atveju galeciau kreiptis? :???:



Cituoti
 
     
   
avatar
kari

Pranešimai: 5557

2009-06-25 11:06:19

jos privalejo pakeisti. ir tikrai nebutinai turejai ju ispeti, kad noresi grazinti. yra toks istatymas, kad per 14 d. gali grazinti nepakeistos prekines isvaizdos, nesugadinta daikta. tereikia tureti pirkimo ceki. cia jau pazeide tavo vartotojo teises, galima kreiptis i vartotoju teisiu tarnyba. placiau cia: http://www.vartotojai.lt/lt/13/pbl227.html

Paveikslelis

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

Sevilija

Pranešimai: 16

2009-06-25 12:06:40

na dabar jau ir as zinau ;) buvau taip supykus, kad viska issiaiskinau ir nuejau i ta parduotuve. Pasakiau, kas man priklauso, kaip jie turi elgtis ir pan. tai is karto sutiko atiduoti pinigus. beje labai geras psl: http://www.ecc.lt/zinokteises/docs/GUARANTEES.pdf viskas trumpai ir aiskiai :roll:



Cituoti
 
     
   

Sevilija

Pranešimai: 16

2009-06-30 10:06:10

beje, jei kada esat apgynusios savo teises, pasakokit savo istorijas ecc.lt/zinokteises/?LT=sumaniausias-vartotojas ir galbut tapsit sumaniausia vartotoja :roll:



Cituoti
 
     
   
avatar
gino

Pranešimai: 2099

2010-02-12 09:02:43
Re: Daiktų gražinimas
Pernai man grazino pinigus uz zieminius batus,nenoriai,bet teko... Nusipirkau batus,vos isejau i kiema su mazium pasivaikscioti,batai suslapo ir atsirado demes tamsios. Kreipemes i parduotuves vedeja,parasem skunda.Savaite batus pralaike vedeja pas save,demes beveik dingo. Taciau vartotoju teisiu inspektore, atrado kita broka,tuose paciuose batuose ir pinigai buvo grazinti ;)

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2010-02-24 22:02:50
Re: Daiktų gražinimas
ir labai šaunu, kad nenusileidžiat. Labai daug žmonių bijo kreiptis, nežino, kad gali, nemano, kad jiem pavyks. O kita pusė daro viską, kad tik nieks nieko negrąžintų.



Cituoti
 
     
   



Pranešimai: 106

2010-05-16 10:05:14
Re: Daiktų gražinimas
As esu pora kart grazinusi rubus. Viena kaert parsinesus namo nusprendziau kad nebepatinka,o kita kart pirkau vestuvems,bet parsinesus netiko prie sukneles. Abu kartus taip ir rasiau grazinime, jokiu problemu, prieeme is karto. Dar viena kart norejau grazint i topo centra mp3, nes kitur radau daugiau mb ir uz tokia pat kaina,tai priimti nesutiko,nes pagal istatyma elektros prekes bei vaizdo ir garso atkurimo irenginiai negali but grazinami,bet pasiule vietoj to dovanu kupona tai sumai.tai irgi neblogai.



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…