Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Romantiški dalykėliai Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Romantika šeimoje  
   
avatar
DONATE

Pranešimai: 4147

2013-05-06 13:05:33

Ko reikia, kad santuokoje jaustumėmės laimingi? Jeigu norite patobulinti savo santykius su antrąja puse, štai jums dešimt laimingų porų įpročių.

Laimingų porų įpročiai skiriasi nuo įpročių, būdingų nelaimingiems partneriams. Įprotis – tai atskiras poelgis, kurį atliekate automatiškai ir kuriam atlikti reikia nedaug pastangų. Nustatyta, kad pakanka 21 dieną kasdien kartoti tą patį elgesio modelį ir tai taps jūsų įpročiu.

Tad išsirinkite vieną iš žemiau išvardytų įpročių ir kartokite jį 21 dieną, kol tai taps jūsų įpročiu ir suteiks jūsų porai daugiau laimės.

Jeigu vis dėlto nepavyks, nepulkite į neviltį, atsiprašykite savo antrosios pusės ir sugrįžkite prie naujo įpročio formavimo proceso.

1. Eikite miegoti tuo pačiu metu. Ar prisimenate santykių pradžią, kai negalėjote sulaukti kada atsidursite lovoje ir mylėsitės? Laimingos poros atsispiria pagundai eiti miegoti skirtingu metu. Jie eina į lovą kartu, net jeigu vienas iš partnerių keliasi anksčiau už kitą. Kai jų kūnai susiliečia, abu pajunta seksualinį jaudulį, nebent vienas ar abu yra visiškai nuvargę.

2. Ieškokite bendrų pomėgių. Kai aistra aprimsta, dažniausiai poros suvokia turinčios per mažai bendrų interesų. Labai svarbu rasti veiklą, kuria galėtumėte mėgautis abu kartu. Jeigu bendrų interesų nėra, laimingos poros juos išsiugdo. Tuo pačiu metu reikia nepamiršti ir kiekvienam savų pomėgių – tai suteiks jums įdomumo partnerio akyse ir apsaugos nuo visiškos priklausomybės nuo jo.

3. Eikite susikibę rankomis arba bent jau šalia. Laimingi partneriai neina vienas paskui kitą. Laimingos poros eina susikibusios už rankų ar bent jau šalia vienas kito. Jie suvokia, kad būti šalia partnerio kur kas svarbiau, nei matyti kas vyksta pakeliui.

4. Pasitikėjimas ir gebėjimas atleisti – būtini. Jeigu jie nesutaria ar kai susiginčija ir jeigu neranda bendro sprendimo, laimingos poros vistiek sugeba atleisti ir išsaugo pasitikėjimą.

5. Dėmesį sutelkite į tai, ką partneris daro gerai, o ne blogai. Jeigu ieškosite to, ką partneris daro blogai, visada ką nors rasite. Jeigu ieškosite jo gerų poelgių ir darbų, jų taip pat rasite. Tad viskas priklauso nuo to, ko jūs ieškote. Laimingos poros akcentuoja teigiamus dalykus.

6. Apsikabinkite vos tik vienas kitą išvydote po darbo. Mūsų oda prisimena „gerus prisilietimus“ (meilė), „blogus prisilietimus“ (smurtas) ir „jokių prisilietimų“ (abejingumas). Poros, kurios pasisveikindamos apsikabina, leidžia odai mėgautis „gerais prisilietimais“, o tai paskiepija mūsų dvasią nuo anonimiškumo šiame pasaulyje.

7. Kasryt pasakykite „aš tave myliu“ ir „geros dienos“. Tai puikus būdas, užtikrinantis šiek tiek kantrybės ir tolerancijos kiekvienam iš partnerių prieš išeinant ir namų ir susiduriant su eismo kamščiais, ilgomis eilėmis ir kitais erzinančiais dalykais.

8. Kas vakarą pasakykite „labanakt“, nepriklausomai nuo to, kaip jaučiatės. Tai jūsų partneriui leis suprasti, kad nepriklausomai nuo to, kaip jis ar ji jus nuliūdino, jūs vis tiek norite išsaugoti santykius. Tai reiškia, jog tai, ką kartu su partneriu turite, yra kur kas svarbiau nei tas vienas liūdinantis įvykis.

9. Susisiekite su partneriu dienos metu. Paskambinkite savo antrajai pusei į darbą ar namus pasiteirauti, kaip jam ar jai sekasi. Tai puikus būdas reguliuoti lūkesčius, kad pajaustumėte „sinchroniškumą“, kai susitiksite vakare. Pavyzdžiui, jeigu antrosios pusės diena yra siaubinga, būtų neprotinga tikėtis, kad vakare jis ar ji entuziastingai sutiks jūsų pasakojimą apie jums nutikusius gerus dalykus.

10. Didžiuokitės tuo, kad jus mato su antrąja puse. Laimingos poros mėgaujasi tuo, kad juos mato kartu ir dažnai nevengia demonstruoti savo prieraišumo – laikosi už rankų arba laiko ranką ant peties, kelio ar kaklo. Tai nėra pasirodymas, tai tik noras pasakyti visiems, kad jiedu priklauso vienas kitam.




Paveikslelis



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2 3 4
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą