Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Meniu viršuje > Naujienos > Pypliotyros serijos nauja knyga mamytėms ir tėčiams
Dalintis

Knyga „Laukiame naujagimio“ - mažos baimės taps dideliu džiaugsmu

Kaip susilaukti sveiko kūdikio? Kaip įveikti kylančias baimes nėštumo laikotarpiu? Kaip  susidoroti su naujais sunkumais gimus vaikeliui? „Laukiame naujagimio“ – tai ką tik išleista knyga, kuri atsakys į daugybę klausimų, kylančių naujo šeimos nario laukiančioms šeimoms. Kūdikio laukimas yra itin prasmingas metas, kuris neretai būna sudėtingas ir reikalauja tam tikrų žinių. Naujoji „Pypliotyros“ serijos knyga pasižymi vertingomis specialistų įžvalgomis, unikaliu dizainu  ir suteikta erdve skaitytojo saviraiškai.

Knyga spinduoliuoja unikalumu

Knygoje „Laukiame naujagimio“  išsamiai ir šiltai pasakojama apie naujos gyvybės laukimą, naujagimio priežiūrą, šeimos kūrimosi ir darnių santykių pradžią. Viena iš autorių Jūratė Jadkonytė Petraitienė sako: ,,Iš esmės knygoje kalbame viena tema – kaip susilaukti sveiko kūdikio, tik su įvairių sričių specialistais, kurių kiekvieno patirtis skirtinga, tačiau vieninga išmintimi ir žiniomis, pagrįstomis naujausiais mokslo pasiekimais, ilgamete praktika bei meile savo darbui“. Spalvotos ir gausiai iliustruotos knygos turinys aktualus tiek besilaukiančioms mamoms, tiek kartu naujos gyvybės laukiantiems tėveliams. Knyga pasižymi unikalumu ir yra suasmeninta – specialus popierius suteikia galimybę spalvinti specialiai knygai sukurtas nuostabias mandalas, gausu įvairių testų tėvams, kurie leis pasitikrinti savo jausmus ir žinias. ,,Skaitytojas ir skaitytojus tėčius maloniai nudžiugins galimybė pasižymėti asmeninę informaciją apie savo vaikutį (vaisiaus judesius, pirmųjų metų ūgio, svorio pokyčius diagramose). Neabejojame, po daugelio metų užaugęs vaikas su dideliu smalsumu vartys kiekvieną puslapį ir sužinos, kaip jo tėvai laukė.“ – teigia knygos autorė Auksė Kontrimienė.

Į pagalbą – geriausi Lietuvos specialistai

 Knyga „Laukiame naujagimio“ parašyta konsultuojantis su iškiliausiais Lietuvos specialistais: ginekologijos prof. dr. (HP) Gražina Drąsutienė, neonatologijosprof. dr. (HP) Nijolė Drazdienė, genetikos prof. dr. (HP) Algirdas Utkus, vaikų ligų prof. dr. (HP) Vytautas Usonis, prof. dr. (HP) Vytautas Basys, doc. dr. Violeta Ožeraitienė,psichiatrė Goda Bačienė, šeimos konsultantas Vaidas Arvasevičius.

Daugiau informacijos: www.pypliotyra.lt

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą