Mama - tai angelas žemėje (nežinomas autorius)

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Susitikime virtuvėje > Vaisių ir daržovių konservavimas > Marinuoti svogūnų žiedeliai ( atsargos žiemai )
Dalintis

Mamos dienoraštis ir Pasididžiuojanti namų šeimininkė siūlo įdomų garnyrą:

Marinuoti svogūnų žiedeliai

Reikės:
2,1 kg paruoštų naudojimui svogūnų (nuluptų, nuplautų),
12 lauro lapelių,
48 juodųjų pipirų grūdelių,
12 kvapiųjų pipirų grūdelių.

Marinatui reikės:
1,5 l vandens,
150 ml acto (naudojau obuolių 6 proc. actą),
150 g druskos,
40 g cukraus.
Iš šio produktų kiekio padariau 6 puslitrinius (viso 3 litrus) stiklainiukus marinuotų svogūnų.

Gaminimas:

Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti žiedeliais. Į paruoštus stiklainius dėti po kelis laurų lapelius, po kelis kvapiuosius pipirus bei po 8 juodųjų pipirų grūdelius (recepte buvo parašyta, kad reikia tik kelių grūdelių, bet man patinka, kai būna aštriau, tai įdėjau daugiau :-)). Ant prieskonių sudėti svogūnų žiedelius. Viską užpilti karštu marinatu bei užsukti dangteliais. Stiklainius palaikyti kelias minutes apverstus. Laikyti vėsioje vietoje. Skanaus !

http://pasididziuojantinamuseimininke.blogspot.com










Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
 
 
Map
 
 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą