Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Lavinimas > Vaikų darbeliai ir piešiniai > Vaikų darbeliai
Dalintis

Konkursui ,,Vaikų darbeliai" atsiųstos vaikų darbelių nuotraukos su aprašymais. Čia rasite idėjų, kaip smagiai praleisti laiką su vaiku kažką meistraujant, gaminant, kuriant iš pačių paprasčiausių medžiagų. 

Ir atsiminkite, kad vaikučiui svarbiausia - ne rezultatas, o pats darbelio gaminimo procesas!!!

 

 

 

 

Elžbieta 5,5 m.

Čia yra gėlyte su vaza. Vaza pagaminta iš plastikinio jogurto indelio, kuris buvo apklijuota spalvoto popieriaus skiautelėmis. Gėlės žiedas pagamintas iš tampomo spalvoto popieriaus jį susukus ir apačią surišus. Žiedelio apačia
pririšama prie gėlytės kotelio, jį gali atstoti paprasčiausias pagaliukas, kurio apačioje rekomenduojama prilipinti nedidelį rutuliuką plastelino -
 taip gėlytė tvirčiau laikysis vazoje

 

 

 Melitos 4 m. Gėlytės.

Šiam darbeliui reikės plastelino, medinių pagaliukų. Pirma gėlyčių žiedeliai nulipdomi, tuomet į jų viduriuką įsmeigiamas pagaliukas, prilipinamas lapelis ir įsmeigiama į plastelino opagrindą.

 

 

 5 m. Adomo širdelė

Įvairiaspalvės ir įvairių dydžių sagos klijais klijuotos ant spalvoto popieriaus su išpieštua širdelės forma.

   5,5 m Arnoldo darbelis ,,Gedimino pilis"

 

Šiam darbeliui reikės modelino, akvarelinių dažų ir plastelino.

Iš modelino nulipdomos plytos, palaukiama, kol modelinas sukietės. Plytas nudažytį ruda spalva.   Tuomet ant kartono dedamos modelino plytos,jos sutvirtinamosplastelino juostelėmis. Iš plastelino padaromas vėliavos kotas ir vėliava.

          

 

 8 metų Ugnės darbelis ,,Liūdnas pingvinas" mokyklos derliaus šventei

O šiam darbeliui prireikė vien tik baklažano, dviejų pipirų akims, aštraus peiliuko. Dar, žinoma, pastangų :) 

 

         

 

 Adolio 8m. ir mamos darbelis - žvakidė.
Ši stiklinė žvakidė padaryta iš butelio, kurį sudaužius gauni 2 dalis.

Jų kraštus, naudojant specialų pistoletą ir karštus klijus,  apvedžioji, suklijuoji, paruoši dekoratyvinėmis detalėmis... Belieka įdėti žvakę.

 

        

         

  

 

 Keletas  Airido 4m. darbelių. Lengvučiai, bet stengiamės,
kad kuo daugiau vaikas galėtų daryti savarankiškai, kad mamytė galėtų padėti
tik pasiųūlydama idėją ir padėti patarimais.

1. Žirafa iš dėžučių.
Reikia popierinių dėžučių ( mes naudojome dviejų dydžių dėželes - vieną didesnę
kūneliui, ie 5 vienodo dydžio mažesnes kaklui, galvai, kojoms. Taippat klijų, guašo,
spalvoto popieriaus. Dėželes suklijavio klijais, nudažė guašu, iš spalvoto popieriaus  padarė ausytes ir uodegytę. Štai ir žirafa.

2. Paveiksliukai: ,,Gėlytės", ,,Žirafa"
reikia žiedelių nuo plastikinių butelių ( tokių , kurie būna prie kamštelių ), piešimo lapo, klijų, flomasterių.
Ant lapo suformuota gėlių žiedeliai ( kitu atveju žirafa), prieš tai tas vietas storai ištepus klijais. kai gerai prilipo žiedeliai, tuomet flomasteriu pripiešė gėlėms kotelius ir lapelius, žirafai akytes, burnytę.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 8 m. Karolio darbeliai -  ,,Mašinytės " ir ,,Boružėlės".

Tai piešti akmenėliai. JUms reikės akmenėlių, geriausia nugludintų, apvalesnių formų, tokių galima rasti ežerų ir jūrų pakrantėse. Mūsų rinkti  - iš Lietuvos pajūrio.

Dažai - guašas sumaišytas su lipalo klijais, kas turi akrilinių dažų - dar geriau.

O tada imate akmenėlį, jį apžiūrite ir leidžiate fantazijai reikštis :)

 

 

      

 

 

8m. Karolio darbeliai ,,Pastatai"

Šiems darbeliams pagaminti reikia gofruoto kartono, žirklių, klijų, spalvoto popieriaus ir kostrukcinio mąstymo.

Karolis tiesiog kerpa pastatų dalis, jas jungia , klijuoja

           m. Leonardas 

 

 ,,Kalėdų seneliukas"

Reikės: spalvoto popieriaus, žirklučių, klijų, skriestuvo arba lėkštutės. Darbelio eiga: ant raudono kartono nusipiešiame apskritimą, iškerpame, suklijuojame taip, kad būtų kūgio forma ir stovėtų. Iš kitų spalvų spalvoto popieriaus iškerpame akytes, ūsus, barzdą, kepurytę ( kepurytė turėtų būti dviguba ), sagas. Priklijuojame.

p.s. Belaukiant Kalėdų - Kalėdų seneliukas, o kitomis dienomis vaikai lengvai gali pasidaryti kitas figūrėles stalo teatui.

           

 

 7 m. Leonardas ,,Šuniukas"

Reikės: pilko, rudo arba balto stamdaus popieriaus, žirklučių, klijų. Pasiruošiame du kvadratinius popieriaus lapus - galvai ir kūnui.  Darbelio eiga: Galva. Popieriaus kvadratą lenkiame per įstrižainę, gautą trikampį lenkiame į tris dalis ( bus ausys ir snukutis ). Kūnas, Sulenkę per įstrižainę popieriaus kvadratą, per abu sluoksnius iškerpame kojas, atlenkiame uogedą. Galvą pridedame prie kūno ir lietimosi vietoje iš abiejų pusių priklijuojame spalvoto popieriaus juostelę - bus antkaklis. 

 

 

7 m. Leonardas  plastelino darbelis ,,Labai alkanas kirminukas".  Jums reikės: plastilino, plastmasinio peiliuko plastilinui atpjauti, lentelės darbeliui padėti. Darbo eiga:
Pasiruošiame vienspalvius apskritimus, atpjauname mažus plastilino gabaliukus akytėm, kojytėm, nosytei ir burnytei.
Viską sujungiame. Štai ir kirminukas. Naudingi patarimai:
Darant darbelį su mažesniais vaikiukais galima pakartoti spalvų pavadinimus, prisiminti apskritimo formą bei sugalvojus kirminukui vardą suvaidinti savo pasakėlę.

 

 

 Leonardas 7m. ,,Avinukas Buriukas"

Jums reikės: balto kartono (pagrindui), žirklučių, klijų, flomasterių, pieštuko, 2
kopijavimo lapų.
Darbo eiga:
Nupiešiame avinuko kontūrus. Kopijavimo lapus sukarpome 1,5 cm juostelėmis. Juosteles padaliname į 2 ar 3 dalis. Pieštuku ar žirklutėmis užriečiame juostelių galiukus. Klijuojame avinukui
kailinukus.

 

 

7 metų Kristijono darbeliai  ,,Katinėliai"

Pagaminti spalvotu popieriumi apklijavus tualetinio popieriaus arba popierinių rankšluosčių ritinėlius bei priklijavus katinėlių snukučių detales - akis, ūsus, burną,nosį. Tokiu būdu visai netikėtai galima pasigaminti įvairiausių gyvūnėlių.

 

 

 

 7m. Kristijono darbeliai iš druskos tešlos.

ruskos tešlai reikia 3 dalių druskos, 3 dalių miltų ir maždaug 2 dalių vandens. Ši masė gerai išminkoma. Tuomet ji jau būna paruošta lipdymui. Lipdosi labai lengvai, nelimpa prie pirštų. Svarbiausia, kad ši pasigaminta medžiaga yra ne cheminė, be sintetinių priedų, dažiklių ir pan. Džiūna ilgokai, reikia kelių dienų pilnam sukietėjimui. Sukietėjusius gaminius galima spalvinti akvarele, guašu. Kad būtų įdomiau ir lengviau dirbti su šia mase, galima naudoti pagaliukus įbrėžimams, flomasterių dangtukus antspaudams ir pan.

 

 

 

 

7 m. Kristijono darbeliai iš plastelino.

Kristijonas labai mėgsta lipdyti gyvūnus. Ir jie kuo puikiausiai pavyksta.

Nulipdytus darbelius stato ant kartono poperiaus gabalėlio,plonu sluoksniu padengtu plastelinu.

 

 

 

 7 m. Kristijono darbeliai iš molio.

Reikalingas molis ( gali būti naudojamas modelinas, net plstelinas), valduo, neastrus peiliukas, mes naudojom plastelino mentelę, ir antspaudėliai ( gali būti naudojamos paprastos kanceliarinės prekės - flomasterių dangteliai, smailai drožtas pieštukas).

Širdelėms padaryti naudotas kočėlas ( iš virtuvės ) ir sasusainių kepimo formelės, mediniai pagaliukai-iešmukai. Padarius širdeles, į jas įsmeigti medinius pagaliukus, palikti džiūti. Po to nudažyti akvarele arba guašu.

   

 

5 m. Kristinos darbeliai -  aplikacijos.

Tai paprasta iškarpyta iš baltopopieriaus snaigė ir jos kampučiai užlenkti į viršų. Abi snaigės priklijuotos prie kontrastingos spalvos popieriaus.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

5m. Kristinos darbeliai- aplikacijos.

Šiems darbeliams reikia spalvoto popieriaus, žirklių,klijų, vatos, siūlų. Senelio šalčio galvai iškerpamas apskritimas iš spavoto popieriaus, priklijuojama prie ryškaus spalvoto popieriaus, iškerpami maži apskritimukai - nosiai ir akims. Priklijuojama. Taip pat iškerpama  kepurė, priklijuojama. Vietoje barzdos, kepurės kailiuko - klijuojami vatos išskleisti gabalėliai.

Senis besmegenis - visas iš išskleistos vatos gabalėlių,priklijuotų prie spalvoto popieriaus. Besmegenio sagos, akys -  juodos spalvos popieriaus apskritimai, šluotai - iš siūlų padarytas kutukas ir priklijuotas popierinis kotas.  Iškerpama kepurė, nosis, burna. Snaigės - balto popieriaus apskritimai.

 

   

   

  

    

 

 

Siunčiu aprašymą idėjų, kurių užteks minimum visam mėnesiui, nes pagrindasvienas, o improvizacijų - begalė. Prisipažinsiu, niekada nemaniau, kad išmirkytu laikraščiu galima lipdyti kaip kokiu moliu. Bet užkliuvo ši metodika vartant darbelių knygeles. Darbelio aprašymas buvo labai paprastas, pritaikytas dirbti vaikui arba su vaiku. Tad griebiamės nieko nelaukdamos. Išsimirkėme skystoje miltų masėje laikraščių, juos susimalėme ir per savaitę apsilpdėme kibirėlį (pabandymui). Likome sužavėtos. Aš, kaip mama, džiaugiuosi šiuo darbeliu, nes didžioji veiklosdalis buvo mano vaiko. Ar gali būti dar geriau? Vėliau vaikiukas kaip mokėjo paspalvino kibirėlio pagrindą, po keliųdienelių,kai išdžiuvo pagrindas, apipiešė realius lapelius ir juos draugepaspalvinom. Gavosi vazonėliui įdėkliukas.

Tuo pačiu principu darėme pieštukinę, tik susimalėme spalvotą popierių (ne laikraštį), tai nereikėjo pagrindo spalvinti, jis ir taip buvo geltonos, labai gražios spalvos,vaikiukas galėjo tik taškiukus spalvotus nupiešti ir taip gavosi nuostabi pieštukinė, net nieks neįtaria,kad tai aplipdyta dėžutė nuo koncervuotų žirnelių. Panašiai darėme ir vaisinę, tik naudojome nemaltas spalvoto popieriaus atraižėles, jų nemalėme.

   

 

5 m. Nojaus darbeliai - ,,Musmirė".

Šiam darbeliui reikės spalvoto ir balto popieriaus, žirklių, klijų, tualetinio popieriaus kartoninio  rulonėlio. Darbo eiga - tualetinio popieriaus rulonėlį apklijuoti baltu popieriumi palikus apie 0,5 cm ilgesnį kraštą, priklijuoti ne iki krašto sukarpyta balto popieriaus juostele - tai bus musmirės  sijonėlis. Iškirpti raudonos spalvos apskritimą ( su skriestuvu arba uždėjus ant viršaus lėkštelę ), jį suklijuoti taip, kad būtų kepurytė, priklijuoti baltų mažų apskritimų - bus musmirės taškeliai ir šia kepurytę priklijuoti prie koto. visą musmirę klijuoti prie pagrindo. Viskas.

                        5 m. Nojaus darbelis ,,Raketa"

 

Daryta panašiai kaip darant Musmirę, tik raketos pagrindu imtas popierinių rankšluoščių kartoninis rulonas.

 

 

 5 m. Nojaus darbelis ,,Plaukuoti pieštukai". Šiam darbeliui reikės spalvotų pieštukų, spalvoto popieriaus, žirklių ir klijų. Eiga labai paprasta : iškerpame spalvoto popieriaus juosteles maždaug 4cm x 8 cm. pasidėję šią juostelę horizontaliai ant stalo, sukarpome plonomis juostelėmis ne iki krašto, nesukarpytą vietą tepame klijais, klijuojame kraštą prie pieštuko, sukdami mieštuką tarp pirštų, priklijuojame visą juostele, kad sukarpytas kraštas liktų nepriklijuotas, Parieščiame su žirklėmis ar tiesiog pakedenerme pirštais, kad pieštuku ,,plaukai' išssiskleistų.

    

 

 4 m. Margaritos darbelis ,,Gėlytė"  iš plastelino, medžio sėklyčių, mažų konkorėžiukų. Pirma padaromas gėlytės viduriukas, kotelis ir lapelis, tada smeigiamos seklytės ir konkorėžiukai. Apipavidalinti gėlytę galima ir kitomis turimomis priemonėmis, geriausia, kad jos būtų ekologiškos ir natūralios, pvz, džiovintų gėlių lapeliai, žiedeliai, saulėgrąžos, kitokuios sėklos ir pan.

 

 

 Monika 6m. Darbeliui reikia medžio išpjovos, šlifavimo popieriaus, akvarelės, medienos padengimo lako ir fantazijos. Medienos išpjovą ( gali būti įvairių formų ), o gauti galima lenpjūvėse ar tiesiog kaime, taip pat įmanoma nusipirkti medinių pjaustymo lentelių tada net šlifuoti nereikia tik i tokia sunkiau isigeria bet kokios spalvinimo priemonės), 2 žingsnis yra nušlifuoti su šiurkštesniu, paskui su švelnesniu švitriniu popieriumi, taip agludinus imamos spalvinimo priemonės. Monikutė darė su guašu, aišku galima ir priklijuot kažką (pvz vatą, popierių ir pan.), piešinį padėjau apvesti juoda linija. Nudžiūvus padengti medienos laku.  Mes naudojom paprastą bespalvį nagų laką, lakuoti geriau tėveliams.  Palikti nudžiūti. Tokį darbelį galima kabinti ant sienos, laikyti sekcijoje ant stalo, dovanoti, pasidaryti žaidimų kaladėlių ir panašiai.

   Gabrielės apyrankė

 

Reikės: žilkos, veltinio,karoliukų.

 

 

     

 

 5,5 m. Arnoldo darbeliai ,,Žvėreliai". Reikės popierinių kiaušinių pakuočių, akvarelės arba guašo, spalvoto popierius, klijų, žirklių, flomasterių. Iš tuščios popierinės kiaušinių dėžutės iškerpame atskiras kiaušinių ,,duobutes", jas nudažome norima spalva, palaukiame valandą kol išdžius. Sios popierinės kiaušinių dėžutės yra iš storo kartono, kurį nudažius akvarele ar guašu, ilgokai džiūna. Tada sugalvojame, kokių norėsime daryti gyvūnelių. Iš spaklvoto popieriaus iškerpame šių gyvūnėlių kūno dalis - galvas, akis, burną, uodegą, kojas. Ir jas klijais klijuojame prie nuspalvintų gyvūnėlių kūnų - nudažytų kiaušinių dėžučių atskirų dalių. Flomasteriais padarome akytes, galima išmarginti labiau. Viskas. O aštuonkojis darytas naudojant tuščius popierinius tualetinio popieriaus ritinėliusm akvarelinius dažus, spalvotą popierių, klijus, žirkles. Vieną ritinėlio galą apklijuojame popieriumi, tai bus aštuonkojo viršugalvis, nudažome. Išdžiuvus  apatinę ritinėlio dalį įkerpame keliose vietose iki pusės ritinėlio, šiek tiek užlenkiame, tai bus kojos. Tetrūksta tik priklijuoti aštuonkojo akis, burną. Vaikams kurti tokius gyvūnėlius nepaprastai patinka.

    

 

 Veltinio ,,Varliukas"

Savaitgalį ir mes su Leonardu (7m) išmėginome veltinį ir netgi mokėmės
siūti
Jums reikės: trijų spalvų veltinio lakštų,  akyčių, klijų,  vilnonio siūlo, adatos, žirklių, popierinio varianto (arba atskirų sukarpytų ,,varliuko detalių")

Darbo eiga: pasiruošiame trafaretus, juos iškerpame, dedame ant veltinio, iškerpame,
susiuvame detales, priklijuojame akytes.

       

 

Gedimino pilis

Žygimantas, 5,5 metai.

Ją padaryti labai lengva - tereikia tureti tuščią jogurto indelį, spalvoto popieriaus, pagaliuką ir klijų. Apverstą jogurto indelį reikia apklijuoti rudo spalvoto popieriaus skiautėmis - tai labiau primins pilies akmenis. Indelio dugne padaryti  skylutę, kad eitų įsmeigti pagaliuką - vėliavos kotą. Ant koto priklijuoti trispalvę.

   7 m Kristijono darbelis ,,Pelėda"

 

Šiam darbeliui atlikti reikės spalvotų siūlų, klijų ir žirklių.

Pasiruošti ir prikarpyti maždaug 05 - 1 cm ilgio siūlų juosteles. Ant popieriaus lapo reikia nubraižyti pelėdos kontūrus, akis, snapą, šaką. Labai gerai ištepti klijais, geriau tinka PVA lipalas, tuomet  pradedant nuo akių, snapo dėti siūlų juosteles lengvai prispaudžiant pirštais. palaukti, kol sustings klijai. Tuomet jau galima kabinti ant sienos - bus puikus paveikslas.

 

 

 

 

7 m Kristijono darbelis ,,Ledo balionai"

Reikės balionų, vandens,spalvotų konfeti, serpantino juostelių, saldainių popierėlių, vandens ir stipraus žiemos šalčio. Į balionus pridėti konfeti, suriestų serpantino juostelių, saldainių popierėlių ir pan. balioną pripųsti truputėlį, prileisti tiesiai iš krano vandens, balioną užrišti mazgu. Išnešti į žiemos šaltį ir laukti, kol sušals. Parsinešus į namus balioną prakirpti, nuimti, o ledo balionus įdėti į indą, nes netrukus pradės tirpti. Grožis neišpasakytas, ypatingai vaikai būna nustebę. Mamos patarimas - tokį darbelį reikia daryti tuomet,kai lauke spigina didelis šaltis. Mes su sūneliu šį darbelį lauke šaldėme prie - 17 laipsnių šalčio, ir tai, vienos nakties nepakako vandeniui sušalti į ledą, nors balionai buvo nedideli, vandens juose - nedaug.


 

 Jurčik Lera, 2 A kl.

,,Karoliai"

Darbeliui reikės žirklių, klijų, adatos su siūlu, žurnalų. Pirmiausia žurnalo lapus sukarpome vienodais siaurais trikampiais, tuomet susukame jos pradėdami nuo plačiausio krašto, klijais priklijuojame kraštą. O pridarę tokių spalvotų ritinėlių, suveriame juos ant siūlo.
Vilniaus Lazdynų vid. mokykla, mokytoja Jelena Gubanova
        Jelena, 4A

,,Popierinės gėlės"

Šiam darbeliui reikės krepinio popieriaus,klijų, žirklių.
Spalvoto popieriaus juostelės susukamos į gėlių žiedus,priklijuojamos ant popieriaus, gėlių koteliai - susuktos žalios spalvos popieriaus juostelės. Prikljuojami gėlių lapeliai.
Vilniaus lazdynų vidurinė mokykla, mokytoja Žaneta Rysakova
      ,,Pilis", 3A kl.

Šiam darbeliui tereikės tik plastelino ir popieriaus. Iš spalvoto plastelino padaryti daug vienodo dydžio rutuliukų, kuriuos lipinti  ( ant trafareto ) ant popieriaus.
Vilniaus Lazdynų vidurinė mokykla, mokytoja Dariko Chačatrian
 


 Grupinis darbas, 2 L kl.

,,Velykos"

Šiam darbui reikės balto didelio popieriaus lapo, spalvoto popieriaus, klijų, žirklių.
pagal šablonus kerpamos atskiros aplikacijos dalys, vėliau jos puošiamos vata, spalvoto popieriaus iškarpomis, karoliukais, blizgučiais, džiovintomis žolelėmis. Visos dalys suklijuojamos ant didelio popieriaus lapo.
Vilniaus, Lazdynų vidurinė mokykla, mokytoja Alicija Nikonovienė
   Monika Rynkevič, 5 L kl.

,,Vaza su gėlėmis"

Vaza dekoruota dekupažo technika. Gėlės darytos iš spalvoto krepinio popieriaus. Popierius sulankstomas kaip armonikėlė, per vidurį surišamas siūlu ir išskleidžiamos gėlės dalys-lapeliai, klijuojama ant medinio pagaliuko, kuris apvyniotas spalvotu popieriumi.
Vilniaus Lazdynų vidurinė mokykla
 
 Aplikacija G,,edimino pilis", 3A kl.

Ant didelio balto popieriaus lapo nupiešiami Gedimino pilies kontūrai, piliakalnis, krūmai. Priplėšoma daug spalvoto popioeriaus skiautelių, jos priklijuojamos ant popieriaus lapo.
Vilniaus Lazdynų vidurinė mokykla, mokytoja Dariko Chačatrian

   Justina Novikova, Dominyka Zachaževska, 5L kl.

Širdelė

Iš kartono iškerpama širdelės forma, iš spalvoto kepinio popieriaus - gėlės. Gėlės su lapeliais priklijuojamos ant kartono, širdelės apačioje priklijuomos juostelės, spalvoto popieriaus kasytes, širdelė pakabinama.
Vilniaus Lazdynų vidurinė mokykla, mokytoja Beata Kliukovska
 

 

 

 

Našlaitės, 3L kl.

Iš spalvoto popieriaus pagal trafaretą prikarpoma našlaičių, lapelių. Spalvotais flomasteriais nupiešiami gėlų viduriukai, lapeliai. Iškerpama vazelė, ji priklijuojama, vėliau klijuojamos našlaitės.
Vilniaus Lazdynų vidurinė mokykla, mokytoja Lylia Mikonienė

 
 Kaukė, 4 L kl.

Darbeliui reikės vienkartinių lėkščių, laikraščių skiautelių, klijų, akvarelės, žirklių. Vienkartinėje lėkštėje iškerpamos angos akims, burnai, apklijuojama visa kaukė laikraščių skiautėmis, kai išdžiūna, nudažoma dažais. Kepurė -  iš nudažytos vienkartinės lėkštės.
Vilniaus Lazdynų vidurinė mokykla, mokytoja Beata Kliukovska
   Plakatas ,,Paukščiai", 3 L kl.

Ant didelio popieriaus lapo piešiami skėčio kontūrai, po skėčiu klijuojamos iš žurnalų ir laikraščių iškarpos su paukščių atvaiizdais. Visas skėtis apklijuojamas spalvoto popieriaus skiautėmis.
Viniaus Lazdynų vidurinė mokykla, mokytoja Lylia Mikonienė

 



„Karlsono kino“ premjeroje – spalvingi mažųjų animaciniai filmukai

 

   

Antrąjį sezoną gyvuojantis „Karlsono kinas“, skirtas mažiausiems kino mylėtojams, šį šeštadienį kviečia į spalvingą ir linksmą premjerą. „Skalvijos“ kino centre nemokamai bus parodyti per visą sezoną nuo rugsėjo iki gegužės „Karlsono kino “ animacijos dirbtuvėlėse sukurti vaikų darbeliai. Premjeros metu bus parodyta 15 trumpų spalvingų animacinių filmukų, kuriuos vaikams padėjo sukurti animatoriai Valentas Aškinis ir Jūratė Leikaitė-Aškinienė.



Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



rokas Data: 2015-03-04 17:03:00
as is cia darysiu du darbelius tai gedimino pilis ir is spalvoto popieriaus geles

rokas Data: 2015-03-04 17:03:31
puikus dirbiniai

aure Data: 2015-02-06 17:02:54
visai neblogi

kietas bicas Data: 2015-02-06 17:02:04


goda Data: 2014-11-13 20:11:46
grazus darbai

Data: 2014-10-27 18:10:01


biciukas Data: 2014-10-27 18:10:59
visai geri darbeliai

Aš Data: 2014-08-23 00:08:30
Gražūs darbeliai, čia mūsų su vaikučiais kurti darbeliai http://pasakukampelis.eu/lt/?Pamokeles

luka Data: 2014-03-25 11:03:24
jhdvgfijsvhjdsdhijdbvg hbc rgfgfgfgggggfggfofidfohyeiOG

gabriele Data: 2014-03-06 11:03:05
noriu graziu darbeliu

luikis Data: 2014-02-14 15:02:01
jgygn

Data: 2014-02-11 18:02:52


eulalija Data: 2014-02-06 16:02:00
labia grazus darbeliai

Data: 2014-02-06 15:02:22


nika Data: 2013-12-15 17:12:02
Labai gražu.... jau mes visi pasidarėme visus darbelius kokios dvi savaitės praėjo... laukiu daugiau darbelių tikiuosi ir jūs jau pasidarėte

gagle Data: 2013-08-31 21:08:20
kaikurie drabai nuoodus man patiko kristijono darbai na gal kaikuriu darbai grazus bet kaukes nuobozios

monika Data: 2013-07-15 19:07:46
grazus

Data: 2013-03-21 19:03:03


nikole Data: 2013-03-04 13:03:29
baisu baiseu negalejo boti

moko Data: 2013-02-28 19:02:01
jokinga

Data: 2013-02-28 18:02:04


beata Data: 2013-01-12 14:01:45
jo seipsau darbeliai

Data: 2012-11-26 15:11:29


gintare Data: 2012-09-10 20:09:23
geras as norecau o jus

gintare Data: 2012-09-10 15:09:00
man patinka

evelina Data: 2012-06-04 18:06:18
faini darbai

gabsa Data: 2012-05-29 17:05:53
Gražūs darbeliai!

gabsa Data: 2012-05-29 17:05:19
Aš norėčiau pamatyti darbelius iš plastilino

enrika04 Data: 2012-05-12 21:05:37
labai grzus pesinei

enrika04 Data: 2012-05-12 21:05:36
labai grzus pesinei

monika Data: 2012-04-09 13:04:46
zinokit man patiko pirmas darbelis ir trecias bet visi kiti nepatinka sudas

rugile Data: 2012-04-09 13:04:06
man sudas negaliu pakest pydaras rugile zvirblyte

kristyna Data: 2012-04-01 12:04:02
labai visų gražūs darbai!!!

domatas Data: 2012-03-31 21:03:47
galima

domatas Data: 2012-03-31 21:03:41
galima

domatas Data: 2012-03-31 21:03:37
galima

terese Data: 2012-02-28 18:02:19
kodel man nemeta to ko man reikiam nes man siuo atveju nemeta darbeliu is dezuciu"suo" jei man nemesite ko reikia parasysiu pareiskima i policija idijotai.baigiau.

akvile sabaliauskaite Data: 2012-02-26 15:02:40
labai razus darbelei

rwwr Data: 2012-01-08 21:01:37
kwhejdfsssssssssssssssssssssssjkkkkkkkkkkkkkk

kamile Data: 2012-01-08 21:01:32
labai grazus darbai ir toliau taip lavinkit vaiku rankeles

ieva Data: 2011-12-18 12:12:25
labai grazus

Data: 2011-12-18 12:12:31


Data: 2011-12-13 15:12:35


brigita Data: 2011-12-07 17:12:13
labai grazus darbeliai

nesvarbu Data: 2011-12-02 12:12:25
visi vienodai grazus

Aureona Data: 2011-11-21 19:11:48
Visi darbeliai labai labai grazus! :) Labiausiai man patiko Karolio "pastatai". Bet visi yra vienodai grazus. :)

gabia Data: 2011-09-19 14:09:55
nu visu darbeliai labai labai grazus!kas nelaimejote-nenusiminkite,juk svarbiau dalyvauti negu laimeti.sveikiname laimetojus!o tie kas sako kad darbeliai negrazus,tegul pabando pats kanors su vaikais sumeistrauti.nekenciu tokiu zmoniu

menininke Data: 2011-06-21 19:06:44
nu grazu

marija Data: 2011-04-04 20:04:18
labai grazus darbai.

Ausra Data: 2011-03-02 12:03:37
oi, radau, super nugaletojai, sveikinimai :))))

Ausra Data: 2011-03-01 22:03:15
o tai laimetojai dar nepaskelbti? Ar as nerandu tik?

Silvija Data: 2011-02-28 10:02:21
teveli teveli, o ka tu su vaikais darai/ kokiu darbeliu gali parodyti?

Silvija Data: 2011-02-28 09:02:33
teveli teveli, o ka tu su vaikais darai/ kokiu darbeliu gali parodyti?

saulius Data: 2011-02-26 11:02:48
visi darbeliai negrazus apsikti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą