2 v. š. aliejaus
1 česnako skiltelė, išspausta spaudykle
1 a. š. mėgstamų prieskonių
4 tortiljos ar lavašas
gabalėlis fermentinio sūrio
Aliejų, česnaką ir prieskonius sumaišyti. Šiuo mišiniu aptepti tortilijas arba lavašą, ant viršaus užbarstyti smulkiai sutarkuotą sūrį (čia tiks sūresnis, sodresnio skonio sūris) ir sukarpyti į trikampius. Vienu sluoksniu sudėti į kepimo skardą ir kepti iki 200° C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min, kol gražiai apskrus.
P.S. Labai skanūs ir greitai paruošiami traškučiai. Ypač patiko tai, kad galima rinktis mėgstamus prieskonius ir improvizuoti pagal savo skonį :) Sūris taip pat nėra būtinas, bet jis traškučiams suteikia pikantiškumo. Traškučių labai neperkepti, nes bus kieti. Skaniausia, kai jie truputį traškūs.