Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Mamos kampelis > Pasirūpink savimi > Naujiena Lietuvoje - BIOEARTH natūralūs maisto papildai
Dalintis

Pristatome naujieną Lietuvoje - natūralius maisto papildus BIOEARTH.

Bioearth misija
• Padėti žmonėms geriau suprasti, kodėl reikia rūpintis savimi naudojant natūralius produktus, o ne cheminių priedų turintį maistą, kosmetiką bei sintetinius maisto papildus.
• Šviesti žmones ir skleisti informaciją apie natūralių produktų teikimą naudą.
• Kurti produktus, kurių pagrindinės sudedamosios dalys yra natūralios, kokybiškos ir grynos.
Mes sutelkiame visą energiją ir dedame didžiausias pastangas, kad pagamintume natūralius aukštos kokybės produktus.

Mūsų istorija. Nuo ko viskas prasidėjo...
Nuo pat pradžių mūsų tikslas - aukščiausia kokybė. Savo veiklą pradėjome Italijos Fornovo Taro mieste. Turėjome svajonę: pradėti verslą, kuris pagerintų žmonių gyvenimo kokybę. Nors mūsų išsilavinimai ir darbo patirtis buvo skirtingos, visi domėjomės Gamta ir natūraliais produktais. 1997 m. pasišventėme Bioearth projektui. Įsipareigojome prekiauti tik aukštos kokybės, natūraliais ir efektyviais produktais. Netrukus Bioearth buvo pripažinta Italijos natūralių produktų rinkoje. Vėliau pradėjome veržtis į užsienio šalis, todėl mūsų komandą papildė aukštos kvalifikacijos eksporto srities specialistai. Šiuo metu Bioearth natūralią kosmetiką ir maisto papildus naudoja Prancūzijos, Lenkijos, Ispanijos, Portugalijos, Graikijos, Anglijos, Danijos, Šveicarijos, JAV ir kai kurių Azijos šalių gyventojai. Džiaugiamės galėdami dalintis mūsų patirtimi su Lietuvos žmonėmis.

BIOEARTH produktų ekologiją patvirtina CCPB ir ICEA sertifikatai.

Bioearth - lyderiai tarp mikrodumblių žinovų

Microalgae Greenology - rezultatas daugybės mokslinių ir praktinių tyrimų, kuriuos atliko Bioearth Algal dumblių ir mitybos skyrius kartu su pagrindiniais mokslinių tyrimų centrais visame pasaulyje.
Šie dumbliai yra vieni iš seniausių gyvų organizmų. Žemėje jie atsirado dar prieš 3 milijardus metų ir prisidėjo prie deguonies atsiradimo, ko dėka galėjo formuotis gyvybė žemėje. Net šiandien, Spirulina ir kiti dumbliai yra unikalią struktūrą turintys organizmai, išsiskiriantys iš kitų gyvų organizmų, augalų ar gyvūnų.
Jie turi daug maistinių medžiagų todėl yra ypač vertingi. Medicinos ir mitybos srityje jie tiriami kaip potencialūs, dabarties ir ateities iššūkius atitinkantys, sveikatą stiprinantys ir gyvenimo trukmę ilginantys veiksniai.

! Maisto papildai: natūralių ir sintetinių papildų palyginimas.

Įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas gali užtikrinti pakankamą maistinių medžiagų tiekimą. Tačiau ypatingomis fiziologinėmis sąlygomis ar patiriant stresą mitybą reikėtų pagerinti maisto papildais. Papildai yra dviejų tipų:

• Sintetiniai maisto papildai: didelis vienos ar kelių veikliųjų medžiagų kiekis, išgautas ar naujai sukurtas cheminių preparatų pagalba laboratorijoje;
• Natūralūs papildai, pavyzdžiui Spirulina ir mikrodumbliai yra išgaunami taip, kad žmogaus įsikišimas būtų minimalus arba jo visai nebūtų. Natūralūs maisto papildai yra apibūdinami kaip sudėtinga ir maistinga kelių biologiškai aktyvių medžiagų sinergija. Medžiagos sąveikauja tarpusavyje ir proporcingai padidina viena kitos vertę bei aktyvumą.
Moksliniais tyrimais patvirtinta, kad vienos ar kelių atskirtų maistinių medžiagų aktyvumas yra daug mažesnis nei kelių sudėtingų maistinių medžiagų sinergijos aktyvumas, kurį rasite tik natūraliuose papilduose. Natūralių papildų rinkoje Spirulina yra laikoma viena iš veiksmingiausių ir sveikiausių.

  SPIRULINA

Spirulinos sudėtis: Spirulina yra vandenyje augantis mėlynai žalias dumblis, kuris seniai buvo laikomas vienu iš svarbiausių maistinių medžiagų šaltiniu, kuris vertinamas dėl savo maistinių ir gydomųjų savybių.  Jame yra daugiau nei 100 maistinių ir funkcinių medžiagų, įskaitant:
• Aukštą biologinę vertę turinčius augalinius baltymus(65%) ;
• Nepakeičiamas amino rūgštis;
• Angliavandenius (ir ramnozę, kuri regeneruojančiai veikia odą, skatina gliukozės metabolizmą);
• Mineralus (ypač geležį, kalcį, magnį, kalį) ir mikroelementus (seleną);
• Vitaminus (B kompleksą, įskaitant B12 ir folio rūgštį, beta karotiną, vitaminą E, provitaminą A)
• Nepakeičiamas riebalų rūgštis (ac.linoleno ir alfa linoleno rūgštį, gama linoleno rūgštį (GLA);
• Pigmentus, pavyzdžiui chlorofilą (detoksikacinis, raminantis ir mažinantis mažakraujystę); fikocianiną (antioksidantas, imunomoduliatorius, priešuždegiminis poveikis), karotinoidus (stiprūs antioksidantai).

Spirulinos savybės

Spirulina - efektyvus maisto papildas, kuris optimizuoja organizmo funkcijas. Ji sureguliuoja žarnyno veiklą, padeda organizmui pašalinti toksinus ir medžiagų apykaitos atliekas. Regeneruoja kepenis ir mažina cholesterolio kiekį kraujyje. Tai puikias priešuždegimines savybes turintis produktas; padeda sergant alergija. Spirulina yra antioksidantas, apsaugantis organizmą nuo laisvųjų radikalų poveikio, užkertantis kelią audinių ląstelių ir DNR pažeidimams. Spirulina suaktyvina imuninę sistemą, todėl organizmui lengviau palaikyti tris pagrindines funkcijas: detoksikuoti, atkurti ir apsaugoti. Spirulina savo sudėtyje turi liuteino ir zeaksantino (organinis pigmentas), kurie padeda išsaugoti regėjimą. Tinka vegetarams, nes tiekia baltymų ir vitamino B-12. Spirulina padeda numesti svorio, gerai jaustis, grąžina energiją.

Vartojimas Tabletės: 6-10 tablečių per dieną (apie 3-5 g spirulinos) nevalgius.
Milteliai: 1 arbatinis šaukštelis miltelių, ištirpintų vandenyje, sultyse arba užbarstytų ant jogurto ar kito Jūsų mėgiamo šalto patiekalo.

Sudėtis: 100% Spirulina platensis
Veganiška formulė. Be sacharozės, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, be glitimo.
Pakuotėse po 90, 180, 540 ir 1000 tablečių.
 

+FERRO didelis geležies kiekis

+ FERRO yra vertinga pagalba trūkstant geležies, kai sumažėja organizmo gebėjimas ją įsisavinti arba kai didėja šio mineralo poreikis (augimo, nėštumo metu, intensyviai sportuojant, per menstruacijas). Lengvai virškinamas ir įsisavinamas.

Sudėtis: Spiruviva, Clorefin, erškėtuogės, geležies gliukonatas, vitaminas B12.
Veganiška formulė. Be sacharozės, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, be glitimo.
Pakuotėje 90 tablečių.



APOFLOR


Apoflor yra naujausios kartos, mielių fragmentavimo ir dumblių ekstrahavimo pagrindu sukurti maisto papildai. Virunol GVP yra natūralus barjeras nuo virusų. Apoflor papildai yra praturtinti laktoferinu, (geležį pernešantis baltymas, pasižymi priešmikrobiniu ir priešuždegiminiu veikimu), granatų sultimis ir Saccharomyces boulardii fragmentais, todėl padeda atstatyti tinkamą žarnyno mikroflorą, kurią suardo antibiotikų vartojimas, prasta mityba, stresas, maisto netoleravimas, vidurių užkietėjimas ar viduriavimas. Tindalizuotos (sterilizavimo ir pasterizavimo būdas) kultūros yra gaunamos mikroorganizmus apdorojant termiškai. Šis būdas nekeisdamas organinių ir funkcinių savybių išgrynina fermentus. Apoflor skatina virškinimą, o natūralios sudedamosios dalys grąžina žarnyno gleivinės vientisumą:

BAKTERIJŲ FRAGMENTAI stimuliuoja ir koreguoja imuninės sistemos darbą plonajame ir storajame žarnyne. Palyginti su gyvomis pieno rūgšties bakterijomis, tindalizuoti mikroorganizmai kambario temperatūroje ilgą laiką (apie trejus metus) lieka stabilūs, jų nereikia laikyti šaltai, jie atsparūs skrandžio sultims, virškinimo enzimams ir tulžies rūgščiai. Dėl šių priežasčių yra puiki pieno fermentų alternatyva.

VIRUNOL GVP koncentruotas ekstraktas iš patentuotos FEM-10 mikrodumblio Spirulinos padermės. Moksliniai tyrimai įrodė, kad Virunol GVP turi plataus spektro antivirusinį aktyvumą ir padeda didinti natūralų organizmo atsparumą. Jis saugo organizmą antivirusiniu barjeru, kurio daugelis virusų negali įveikti. Be įvairių gripo virusų, GVP Virunol inhibuoja ir kitus patogenus, tokius kaip potencialiai žalingus žarnyno virusus.

LACTOFERIN gerina mikroflorą, mažina sisteminius ir žarnyno uždegimus. Yra užfiksuotas antivirusinis (ŽIV, CMV, Herpes simplex I), antimikrobinis (elicobatterio pylori, cholera, E. coli, Bacillus Flexner, stafilokokas, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans, ir t.t.), priešvėžinis ir priešoksidacinis poveikis.

SACCHAROMYCES BOULARDII vartojimas padidina IgA koncentraciją organizmo sistemose, ypač žarnyne. Todėl stiprina imunitetą, saugo nuo infekcijų, alergijų ir galimo maisto netoleravimo. Saccharomyces boulardii yra naudingas visais su IgA sutrikimais susijusių ligų atvejais, kaip: maisto alergija ir maisto netoleravimas, virškinimo trakto ligos, autoimuniniai susirgimai, Krono liga, piktybiniai navikai, infekcijos, astma, viduriavimas, Kandida. Kadangi šis preparatas ne bakterija, o mielės, Saccharomyces boulardii yra atsparus antibiotikams.

RAUDONAI ORANŽINIS KOMPLEKSAS - kraujo raudonumo ir oranžinės spalvos ekstraktas su antioksidaciniu poveikiu.
Žarnyno gerovei. Be laktozės, kiaušinių ir glitimo. Sudėtyje nėra sacharozės.

GRANATŲ SULTYS turi antibakterinį, antioksidacinį, antivirusinį poveikį; vertinamos dėl virškinimo sistemą saugančių savybių.

APOFLOR 30 kapsulių

Probiotinis maisto papildas žarnyno sveikatai, kuris subalansuoja antibiotikų, netinkamos mitybos, dažno viduriavimo ir maisto netoleravimo paveiktą žarnyno florą. Supakuotas patogiose augalinio pagrindo kapsulėse. Kambario temperatūroje išlaiko vertingąsias savybes, nebūtina laikyti šaldytuve.

Sudėtis: mielių fragmentai (Streptococcus lactis, bifido bakterijos: bifido, longum infantis, Lakto bakterijos: acidofilas, rhamnosus), Koaguliantai, S. boulardii (mieliagrybis, pasižymintis probiotinėmis savybėmis) , Virunol, ROC, laktoferinas.
Veganiška formulė. Be sacharozės, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, be glitimo.

Apoflor vaikams - 30 kapsulių
probiotikas

Probiotinis maisto papildas žarnyno sveikatai, kuris buvo specialiai sukurtas taip, kad atitiktų nuo 3 iki 12 metų vaikų poreikius. Iš naujo subalansuoja žarnyno florą po antibiotikų poveikio, netinkamos mitybos, dažno viduriavimo ir maisto netoleravimo. Supakuotas patogiose augalinio pagrindo kapsulėse. Kambario temperatūroje išlaiko stabilumą, nebūtina laikyti šaldytuve.
Sudėtis: mielių fragmentai (Streptococcus lactis, bifido bakterijos: bifido, longum infantis, Lakto bakterijos: acidofilas, rhamnosus), Koaguliantai, S. boulardii, Virunol (Mikroalgae dumbliai), ROC, laktoferinas.
Veganiška formulė. Be sacharozės, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, be glitimo.

HERBAL CLEAN

Herbal Clean Original
Maisto papildas su tirpia ir netirpia ląsteliena. Ląstelienos vartojimas turi teigiamą poveikį, kaip: greičiau jaučiamas sotumo jausmas, skatinama kasos sekrecija, stabilizuojama žarnyno mikroflora, padidėja trumpos grandinės riebalų rūgščių gamyba, sumažėja lipidų kiekis kraujo serume, padidėja tulžies tirpumas, padidėja išmatų masė, padeda pasišalinti patogenams ir toksinams, įskaitant Candida albic ans (mieliagrybiai).

Sudėtis: gyslotis, avižų skaidulos, ryžių skaidulos, slyvų milteliai, obuolių pektinas, Spirulina, saldymedis, pankolis, imbieras, mėta, pipirmėtė.
Veganiška formulė. Be sacharozės, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, be glitimo.

MIRIFLUID koncentruotas skystas papildas

Mirifluid skelbia maisto papildų revoliuciją, nes tai skystas biologiškai labai vertingas, lengvai virškinamas bei skanus papildas. Supakuotas patogiuose vienos dozės maišeliuose, Mirifluid gali būti vartojamas vienas arba skiedžiamas vandeniu. Mirifluid produktai yra labai koncentruoti: daugeliu atvejų, per dieną užtenka 1 pakelio.
Vegetariška formulė. Be sacharozės, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, be glitimo.

Mirifluid privalumai
1. Funkcinė nauda.
2. Greita ir patogu vartoti.
3. Biologiškai vertingas.
4. Malonaus skonio.
5. Lengvai virškinamas.
6. Sudėtyje nėra alkoholio, sacharozės,
pieno, glitimo.
7. Koncentruota formulė. Per dieną pakanka vienopakelio, nes didelė veiklių medžiagų koncentracija.
Pakuotėje 20 pakelių.


MIRIDREN  kepenų valymui

Papildas su augalų ekstraktais, kurie turi detoksikuojantį poveikį, skatina metabolizmo atliekų, toksinų ir skysčių pertekliaus pašalinimą. Atkuria tinkamą endokrininių liaukų funkciją.

Sudėtis: jakšūnė, žalia arbata, kviečių želmenys, kiaulpienės, varnalėšos, Oxxynea (patentuotas mišinys iš 22 daržovių ir vaisių ekstraktų, turinčių aukščiausią antioksidacinį rodiklį).
Vegetariška formulė. Be sacharozės, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, be glitimo.


NONI VAISIUS _ Kosta Rikos vulkaninėje dirvoje

Morinda citrifolia paprastai vadinama Noni ir Nonu yra tropinis augalas, kuris užmezga šiurkščios tekstūros, nemalonaus skonio ir kvapo vaisius. Atogrąžų kraštų tautos Noni augalą vartojo, ir šiandien vartoja, kaip maistą ir toniką. Viso pasaulio mokslininkus suintrigavo tai, kad šių kraštų žmonės yra ypač geros sveikatos būklės. Todėl buvo pradėti išsamūs tyrimai. Netrukus paaiškėjo, kad neįtikėtinai gerą įtaką organizmo sveikatai turi būtent Noni vaisiai. Tyrimai parodė, kad Noni yra vitaminų, mineralų, fermentų, oligoelementų ir sterolių šaltinis. Atrasta, kad Noni turi visą spektrą amino rūgščių, todėl yra puikus baltymų šaltinis. Augale esančių alkaloidų tarpe rasta kseronino (alkaloidas, organizme stiprinantis ir atstatantis ląsteles), kuris yra sveikų mikroorganizmų, augalų, gyvūnų ir žmogaus ląstelių sudėtyje, per kurias užtikrinama viso kūno gerovė.

Noni vaisiai yra naudojami daugiau kaip 2000 metų. Jie valo kraują, kovoja su įvairių rūšių skausmu (mėnesinių,
stuburo, atrito ir kt.) Jie subalansuoja protinę veiklą (streso ir depresijos atvejais), stimuliuoja tinkamą viso kūno funkcionavimą. Aktyvina imuninę sistemą ir tonizuoja visą organizmą.

Tradicinis apdorojimo metodas: Bioearth naudoja tradicinį daugiau nei 2000 metų naudojamą metodą. Sultys iš vaisiaus ekstrahuojamos natūraliai, nenaudojant fermentų ar centrifugos, kurie gali pakeisti galutinio produkto kokybę. Analizė ir laboratoriniai tyrimai: visos sultys yra tikrinamos laboratorijoje. Tai užtikrina grynumą ir švarą nuo
nepageidaujamų bakterijų.

100% grynos, neskiestos: Bioearth užtikrina 100 % sulčių grynumą. Sultys nėra skiedžiamos vandeniu, nėra gaminamos iš koncentruotų ar liofilizuotų medžiagų. Ekologinis sertifikavimas: Bioearth naudoja organiniu būdu, be pesticidų ir herbicidų augintus vaisius. Noni Bioearth sultys yra be konservantų, dažiklių, skonio ar kvapo stipriklių, nėra paveiktos radiacijos. Sultys yra pasterizuojamos žemoje temperatūroje, produktas yra saugus ir stabilus.

ES lygiavertiškumas: Bioearth buvo pirmoji kompanija Italijoje, kuri užbaigė esminės atitikties procesą, būtiną siekiant Noni sultis parduoti Europos Sąjungoje. Ekologinis sertifikavimas: išauginta ir apdorota laikantis ekologinių standartų, produktai yra visiškai ekologiški, turi CCPB sertifikatą.

NONIFRUIT SULTYS
imunitetui, gerai savijautai

100 % grynos Morinda Citrofolia vaisių sultys.

Naudojimo paskirtis: siekiant suaktyvinti imunitetą, esant reumatui, hipertenzijai, depresijai, nuovargiui, astenijai, silpnumui, psichinėms ir fizinėms priklausomybėms.
Veganiška formulė. Be sacharozės, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, be glitimo.
Pakuotėje po 500 ml ir 1000 ml

NONIPOLP SULTYS

100 % grynumo Noni sultys su minkštimu.
Noni minkštimas yra vertinga vaisių dalis, kurioje gausu vitaminų, mineralų, fermentų ir gyvybiškai svarbių medžiagų, papildančių ir subalansuojančių vaisiaus skystąją dalį. Sulčių ir minkštimo derinys - gerai subalansuotas ir turtingas veikliųjų sudedamųjų dalių derinys.

Naudojimo paskirtis: žarnyno pažeidimai, antsvoris, diabetas.
Veganiška formulė. Be sacharozės, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, be glitimo.

BERGAMOTĖ

Bergamotės sudėtyje yra 350 cheminių elementų. Dėl antiseptinio, antivirusinio, priešgrybelinio ir antibakterinio poveikio plačiai naudojamos farmacijos pramonėje. Bergaseed sudaro bergamočių distiliatas, pagamintas iš unikaliu ir patentuotu procesu deterpenuoto ekstrakto, kuris sustiprina naudingąsias savybes.

Bergamočių poveikis yra praturtintas čiobrelių, citrinos ir saldžiojo apelsino ekstraktais. Jų kiekiai užtikrina mišinio saugumą ir optimalią galią.

Klinikiniais ir moksliniais tyrimais įrodyta, kad deterpenuotas bergamočių ekstraktas gali būti naudojamas gydant žaizdas, stomatitą, halitozę (nemalonus burnos kvapas), cistinę fibrozę, kraujuojančias dantenas, periodontą ir periodonto ligas, bronchitą, faringitą ir tonzilitą, spuogus, seborėjinį dermatitą, pleiskanas, pragulas, flebitą, kaklo skausmus, mėlynes, epikondilitą, raumenų traumas, hemorojų, viduriavimą, kolitą, kepenų ligas, podagrą, aterosklerozę, kandidą, cistitą, prostatitą, psoriazę, naikinant parazitus. Bergamotė šalina toksinus, stimuliuoja imunitetą ir yra puiki dezinfekcinė priemonė.

BERGASEED 100

Sinerginis eterinių aliejų mišinys, kuris pasižymi antibakterinėmis, priešgrybelinėmis, antivirusinėmis, antioksidacinėmis savybėmis. Veikia kaip antidepresantas. Nėra papildomų kvapiųjų medžiagų, dažiklių ar konservantų, glicerino, vandens ar kitų priedų.

Veganiška formulė. Be sacharozės, kiaušinių, pieno ir pieno produktų, be glitimo.

BERGASEED burnai

Du produktai burnos ir gerklės priežiūrai. Italijos Piza miesto universitete atlikti bandymai padėjo įrodyti bergamotės jėgą prieš daugelį bakterijų, įskaitant streptokoką. Tai puiki pagalba šaltuoju sezonu ir karščiuojant.

BERGASEED burnos purškalas

Tai plataus veikimo ir natūralus antiseptikas, kuris mažina uždegimą, gaivina, ramina burną ir gerklę. Tinka ligų prevencijai, peršalimo bei gleivinės sudirgimo atveju.

Sudėtis: bergamotė, alavijai, bičių pikis.


Daugiau informacijos bei norintiems įsigyti šių produktų:
Kristina
kristina@mamosdienorastis.lt
tel. 8 614 76089



Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą