Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Mažasis riteris Trenkas

Dalintis

Ačiū Visiems dalyvavusiems. Pakvietimus į filmą dovanojame: Martynui Ž. Augustei Jonikienei ir Svajonei Miškoniuk. Su nugalėtojais susisieksime asmeniškai.

Didžiuosiuose kino ekranuose tuoj pasirodys smagus filmas vaikams „Mažasis riteris Trenkas“. Tai dideli mažo berniuko nuotykiai stebuklingame pasaulyje. Šia proga skelbiame konkursą. Atsakykite į klausimą: Kiek metų pagrindiniam herojui? Ir laimėkite tris (po du) pavietimusį šį filmą. Teisingų atsakymų laukiame: info@mamosdienorastis.lt iki filmo rodymo pradžios - lapkričio 27-osios  

Animacinė pasaka „Mažasis riteris Trenkas“ nuneš į paslaptingą ir nuotykių kupiną pasaulį. Tai graži ir linksma istorija mažiesiems žiūrovams, kurioje jie sutiks panašius į save vaikus, tik gyvenančius stebuklingais Viduramžiais, kuomet padangėje dar pasirodydavo drakonai.

Tais laikais kiekvienas vaikas troško tapti narsiausiu riteriu ir vos ūgtelėjęs imdavo mojuoti mediniu kardu. Reikėjo nemažai darbo rankų gelbėjant princeses nuo slibinų. Riteriu svajoja tapti ir devynmetis Trenkas. Drąsus ir vikrus berniukas yra pilnas ryžto, bet neturtingų valstiečių vaikui šis tikslas atrodo nepasiekiamas. Kuomet negailestingas ir žiaurus Piktasis lordas įkalina Trenko tėvą, jis ryžtasi kelionei.

Trenkas ir ištikimasis jo paršelis Pigoldis pirmą kartą gyvenime leidžiasi į didelį Viduramžių miestą, žūtbūt tikėdamasis išmokti riterystės meno ir išgelbėti savo tėtį. Berniukas susidraugauja su keliaujančių magų kompanija, o savo sumanumo dėka patenka į karaliaus rūmus. Čia jis gauna galimybę mokytis visko, ko reikia riteriui. Rūmuose Trenkas susibičiuliauja su karaliaus dukterimi Tekla ir drąsi mergaitė padeda jam siekti tikslo. Išmokęs daugelio dalykų ir sustiprėjęs Trenkas pradeda pasitikėti savimi, bet tikrieji nuotykiai prasideda, kuomet mažasis riteris ir jo draugai stoja į kovą su Piktuoju lordu.

Animacijoje „Mažasis riteris Trenkas“ susipažinsite ne tik su Tekla ir Trenku. Be keliaujančių magų ir vikraus paršelio savo išmonę filme parodys į šarvus nebeįtelpantis karalius, piktasis lordas – nuožmus dėdulė rūsčiais ūsais, būriai senovinių keistuolių ir daugybė kitų, tiesiai iš pasakų knygos atkeliavusių veikėjų. Dideli mažo berniuko nuotykiai kino teatruose prasideda lapkričio 27 dieną.

„Mažasis riteris Trenkas“ („Trenk, the Little Knight“)

PREMJERA LIETUVOJE: 2015-11-27

REŽISIERIUS: Anthony Power

SCENARIJUS: Gerrit Hermans, Kirsten Boie

ŽANRAS: nuotykių animacija

ŠALIS: Vokietija

Anonsas: www.globalscreen.de/cinema.animation/content/show/369337

 

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą