Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Laimingos mamos diena

Dalintis

Sutikite, nėra  gražesnės bei šiltesnės  dienos už MOTINOS dieną.  Tai diena, kai gali padėkoti svarbiausiam žmogui pasaulyje – MAMAI. Gal todėl tokią dieną norisi  dalintis tuo, ką turi brangiausio:  savo patirtimi, kūryba, džiaugsmu ir meile. Norisi įkvėpti ir pradžiuginti esamas ir būsimas MAMAS. Veiklios bei visuomenei žinomos mamos pasakos, kokios yra jų, kaip mamų,  laimingos dienos. 

 Gegužės 4 d. (šeštadienį)  13 val.,  gerų pirkinių ir malonių susitikimų mieste  „PANORAMA“ laukiame visų visų esamų ir būsimų MAMYČIŲ.  Nes būtent čia laimingos  mamos dalinsis savo patirtimi ir džiaugsmais.  Būtent čia mados studijos „Mažasis modelis“ modeliukai  pristatys parduotuvių „CHICCO“, „MOTHERCARE“ , „MINI FASHION“  drabužių bei avalynės kolekcijas vaikams. 

Studijos „Modeliai.lt“ mergaitės demonstruos parduotuvių „RESERVED“, „TALLY WEIJL“, „TIBRO“ pavasario - vasaros kolekcijas  merginoms ir moterims, kurias, pagal naujausias mados kryptis, parinks dizainerė Daiva Pečiulienė. 

Mažųjų modeliukų MAMOS demonstruos patogią, jaunatvišką, bet stilingą parduotuvės „ESPRIT“ kolekciją.  

 Trijų vaikų mama Tv laidų vedėja, etnomuzikologė,  „Mažojo princo“ fondo tarybos pirmininkė Loreta Sungailienė  pasidalins žiniomis, kokia svarbi ir reikšminga vaiko asmenybei yra mamos skaitoma pasaka. Taip pat ji parodys, kaip švelniai,  nuoširdžiai ir efektingai skamba pasaka su dainuojamaisiais intarpais iš  mylimos mamos lūpų.

  Atlikėjos,  vienos iš vedėjų, rytmetinės  šeštadieninės televizijos laidos „Atgal į vaikystės miestą“ mažoji  Unė ir jos mama Diana Dargienė atliks kelias nuotaikingas  daineles iš netrukus pasirodysiančio jų vaikiškų dainelių albumo.

  

 

Trijų vaikų mama, žurnalistė, internetinės svetainės www.mamosdienorastis.lt įkūrėja, knygos „Laimingos mamos dienoraštis“ autorė Jūratė Jadkonytė Petraitienė pasidalins šviesiomis ir įkvepiančiomis  mintimis apie motinystę. Taip pat J. Jadkonytė Petraitienė prasitarė, kad šventėje susirinkusioms mamytėms ji paruošė staigmeną – konkursą. O nugalėtoją pažadėjo apdovanoti savo  knyga „Laimingos mamos dienoraštis“ su priešlapyje įrašytu autografu ir šiltu palinkėjimu.

Verslininkė Inga Stumbrienė papasakos mamoms, kaip išradingai pasiruošti vaikų  gimtadienių  šventėms, pasidalins įspūdžiais apie  nuostabiausias šeimos keliones su vaikais.


Renginį ves žurnalistė, komunikacijų specialistė, dvejų dukrų mama - Svajūnė Marcinkevičienė 

 Taip pat renginio metu vyks gražiausiai vaikų deklamuojamo eilėraščio,  skirto  -  MAMAI, konkursas. O norintys galės pasidalinti ir savo kūrybos eilėmis apie brangiausią pasaulyje žmogų – MAMĄ.

Renginį organizuoja   mados studijos „Mažasis modelis“ vadovė Severa Čepulienė, jai padeda žurnalistė, komunikacijų specialistėSvajūnė Marcinkevičienė.

 Informaciniai rėmėjai:  internetinė svetainė www.mamosdienorastis.lt

Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą