Mama - tai angelas žemėje (nežinomas autorius)

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Tiramisu tortas

Dalintis



TIRAMISU yra itališkas desertas, gaminamas iš sausainių Savoiardi "pirštelių" išmirkytų kavoje, kiaušinio trynių ir maskarpones sūrio. Titamisu gardinamas likeriu, brendžiu ar vynu ir kakavos milteliais. 

Vienas mano skaniausių ragautų desertų. Tortas pagal šį receptą tikrai patiks kiekvienam jūsų svečiui. 















.  
 SUDĖTIS (4 porcijos)



mascarpone sūris 250 g

biskvitiniai sausainiai - 12 vnt 

kiaušiniai - 2 tryniai ir 3 baltymai

cukrus - 2 d.šaukštai

25 ml.  likerio (man patinka su Amaretto)

Espresso šaltos kavos

kakavos miltelių









 
Paruošimo būdas


Kiaušinių trynius ir cukrų išsukame kol pabals. 
Atsargiai įmaišome maskarponės sūrį. 
Baltymus išplakame iki standžių putų. 
Atsargiai įmaišome baltymus į maskarponės sūrio į trynių ir cukraus masę.


Paruoštą espresso kavą (butinai šaltą) sumaišykite su likeriu/brendžiu (jei tortą valgys vaikai, alkoholio geriau atsisakyti) 
Kiekvieną sausainį 3 sekundes merkite į kavą ir dėkite į indą vieną greta kito.
Sudėkite pusę  kremo ir  paskirstykite jį ant sausainių.
Vėl dedame sluoksnį kava suvilgytų sausainių ir antrą sluoksnį kremo. 
Pabarstykite kakava.

5-6 valandas laikykite šaldytuve. 



Vitlija
 




 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą