Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Gruzdintos bulvės su česnaku ir parmezanu

Dalintis

Pasakiškai traškios orkaitėje keptos bulvės, padengtos šviežiai tarkuotu parmezano sūriu ir gardžiu česnaku! 


 Štai toks apibūdinimas kuo puikiausiai tinka šios dienos straipsniui ir gruzdintų bulvyčių receptui. Kadangi mano visų laikų pats mėgstamiausias patiekalas yra bulvės, nuolatos aptinku save vis ieškantoriginalių būdų patiekti bulves. O šis receptas, tai tiesiog kūnui ir sielai: traškios bulvytės su daug daug šviežaus česnako ir parmezanu. 

Tiesiog nepakartojama. Viena gudrybė, kurią galite padaryti po kepimo orkaitėje, tai pakepinti jas ant keptuvės aliejuje, kad pasiektumėte tą dangiškai traškų efektą Gruzdintos bulvės su česnaku ir parmezanu 

Tad kuo greičiau prie recepto: 

 Pasiruošimo laikas 10 minučių 

 Gaminimo laikas 30 minučių 

 Bendras laikas 40 minučių 

 Porcijos 4 porcijos 

Ingredientai 

•3 didelės bulvės, supjaustytos į 8 ilgas skilteles per bulvę 
•2 šaukštai alyvuogių aliejaus 
•5 skiltelės česnako, traiškyto 
•1 1/2 šaukštelių džiovintų čiobrelių 
•50 g tarkuoto Parmezano 
•Druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį
•2 šaukštai susmulkintų petražolių lapų paskaninimui 

 Instrukcijos 

•Įkaitinkite orkaitę iki 185 laipsnių temperatūros. Kepimo skardą patepkite aliejumi, kad bulvės nepriliptų. 
•Įdėkite bulves vienu sluoksniu ant paruoštos kepimo skardos. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, apibarstykite česnakais, čiobreliais ir Parmezano sūriu; užberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Prieskonius įtrinkite į bulves. 
•Įdėkite į orkaitę ir kepkite 25-30 minučių arba iki auksinės rudos spalvos ir traškaus paviršiaus, retkarčiais pavartydami bulves. 
•Patiekite iš karto, patiekiama su petražolėmis, jei pageidaujama. 



Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą