Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

KNYGYNĖLIS

Dalintis

   

Pypliotyra

 

Kaina: 15,00 Eur

 
Gamintojas: Lietuva
 
 
 
Pristatymas: 2 - 3 d.d.
 
 
  
 
   
 

Aprašymas


Pypliotyra – naujas mokslo šakos pavadinimas?

Kaip pavadinti knygą, kurioje išsamiai, jautriai ir su švelniu humoru tyrinėjama vaiko raida, susieta su pažinimu, auklėjimu ir ugdymu? Knygą, kurioje tarsi moksliniame darbe sukaupta Lietuvos psichiatrų, psichologų, psichoterapeutų ilgametė patirtis apie vaikų auginimą nuo lopšio iki mokyklos. Pypliotyra. Tai naujadaras sukurtas režisierės, kalbotyros disciplinoje Paryžiaus universitete. Ar pavadinimas taps mokslo šakos – lengvai, suprantamai ir smagiai kalbančios apie vaiko raidą - įvardijimu, tikėtina.

Ką tik išleista Jūratės Jadkonytės Petraitienės knyga ,,Pypliotyra“ jau buvo pristatyta ir įvertinta trijose respublikinėse konferencijose: Vilniaus Litexpo rūmuose ,,Atsakinga tėvystė“, skirta tėvams, Vilniaus savivaldybėje darželių auklėtojams, Šiaulių progimnazijoje - mokyklų atstovams.

Pypliotyroje - per pusšimtis temų, su kuriomis susiduria vaikus auginantys tėvai, daug dėmesio skiriama tėvų ir vaikų, brolių ir seserų tarpusavio santykiams šeimoje: Ką sapnuoja kūdikėlis? Kas tas EQ? Kaip išgyventi pirmųjų metų krizę? Kodėl trimetis bamblys, jau mokantis skaičiuoti, nesėda ant puoduko? Močiutės vaidmuo – saldus, lyg tortas? Ką daryti, kai mielas mažylis, negavęs ledinuko, prekybos centre klykdamas krinta ant grindų? Kaip paruošti pirmagimį brolio ar sesės gimimui? Pametinukai nuolat kariauja? Kokia mažojo niurzglio filosofija? Vaikystė: tvarkinga ar laiminga? Kas yra ,,geras vaikas“? Pavydas, baimės, lepinimas, kovos, kolektyvas...

Knygos konsultantai: vaikų ir paauglių psichiatrė Goda Bačienė, psicholologė Jūratė Bortkevičienė, psichiatrė Giedrė Bulotienė, psichologė Edita Čekuolienė, psichologė Aušra Kurienė, psichoterapeutas Olegas Lapinas, vaikų ir paauglių psichiatrė Skirmantė Povilėnaitė, psichologė Jolanta Šabliauskienė, psichiatrė Jolanta Trinkūnienė, vedų filosofijos lektorius Vaidas Arvasevičius.

     
     
 
     
 
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą