Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Svarbiausi aksesuarai sportui namuose: ką privalu turėti?

Dalintis

Pandeminis laikotarpis daugumą žmonių paskatino visai kitaip pažvelgti į savo sveikatą. Susirūpinimas vis dažniau pasireiškia noru sportą paversti reguliariu įpročiu savo kasdienybėje. Kokie sportui skirti aksesuarai gali padėti pasiekti puikių fitneso rezultatų visai nekeliant kojos iš namų?

Kilimėlis

Kad ir kokius pratimus ruošiatės daryti, be sportinio jogos kilimėlio, tikėtina, kad neišsiversite. Taip yra todėl, nes net jei tikslų sieksite kardio pratimais, raumenis privalėsite atpalaiduoti tempimo pratimais. Atliekant kūno pusiausvyros reikalaujančius pratimus specialus kilimėlis yra nepamainomas įrankis. Juk į pagalbą pasitelkus savadarbį patiesalą šis slys ir trukdys tinkamai atlikti pratimus. Atminkite, kad storesni kilimėliai suteikia daugiau komforto, sumažina riziką susižeisti. Papildomas pliusas kilimėliui, jei šis sutvirtintas pora gumelių, kurios sudaro bendrą rankeną. Tuo atveju, jei sugalvosite keliauti į grupines treniruotes, tokia detalė gali būti labai paranki.

Pasipriešinimo gumos

Sekantis atributas - pasipriešinimo gumos. Šis aksesuaras idealus pilateso ir jogos gerbėjams, kadangi gali padėti tiek dirbti bendro kūno tonuso, tiek lankstumo gerinime. Skirtingos rūšys ir šių tampra reikalinga skirtingiems tikslams ir fitneso lygiams. Labai tamprios gumos dažniausiai naudojamos tempimo pratimams, tos, kurios sukuria maksimalų pasipriešinimą, yra puikios pagalbininkės norint susikurti sporto salę savo namuose. Neretai tokį gumų skirstymą galima atskirti pagal šių spalvų paletę - geltonos būna silpniausios, o juodos stipriausios. Taip pat spalvingumas netgi gali reikšti raumenų grupę, kuriai optimaliausia pritaikyti šį aksesuarą. Bendrai, pasipriešinimo gumos yra puikus atributas sportui vien dėl to, nes neužima daug vietos namuose.

Ausinės sportui

Retas žmogus, kuris sportuoja nesiklausydamas muzikos. Nors ausinės sportui yra labai aktualios keliaujantiems į sporto salę ar užsiimantiems fizine veikla lauke, namų erdvėje judantys irgi gali iš to pasipelnyti. Gyvenantys bute arba šiaip nenorintys trukdyti šeimos nariams neretai turi koreguoti savo treniruotės planus taip, kad šie nesukeltų daug triukšmo. Tokiose situacijose specialūs ausinukai, kurie pritaikyti žmogaus komfortui - nepamainomas dalykas. TavoTel siūlo apžiūrėti šį unikalų aksesuarą, kuris netrukdomai leis mėgautis mėgstamomis dainomis sportuojant, kadangi ausinukų medžiaga pasižymi puikiu prigludimu prie ausies. 

Svoriai

Ilgą laiką sportuojant namuose dauguma žmonių trokšta kažko naujo. Neretai atrodo, kad dauguma pratimų jau daug kartų atlikti, o kūnui iššūkio kaip ir nebėra. Tuomet į pagalbą tikrai pravartu trauktis papildomus svorius. Kokia forma juos norite naudoti - Jūsų pasirinkimas. Dabar fitnesui skirtų prekių parduotuvės siūlo tiek įprastus svarmenis, tiek palyginus lengvus prikabinamus svorius. Pastarieji labai tinka pilateso mėgėjams, o kilnojamųjų svarmenų rinkinys gali būti lemiamas žingsnis link apsilankymo sporto salėje. Bijoti šio atributo tikrai nereikėtų, kadangi svorius galima pasitelkti daugumoje įprastų kasdienių pratimų.

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą