Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Straipsniai
Laukimo stebuklas

Kūdikis

Mažylis

Darželinukas

Mokinukas

Lavinimas

Mamos kampelis

Jis ir Ji

Sveikata nuo A iki Ž

Auksarankių studija

Susitikime virtuvėje

Nori tikėk, nori ne

Pranešimai spaudai

 
 
Naujausia konkurso nuotrauka

VISI KONKURSAI >>>

 
 
Kiek vaikui dienų?
 
Draugai

 
 
 

 
 

 
 
 

Apie Skorpionus

Dalintis

Saulė per Skorpiono ženklą keliauja nuo spalio 23/24  iki lapkričio mėnesio 22/23 dienos. Gimusieji šį mėnesį yra Vandens stichijos ir Urano globojami vaikai.
 
Stipruolis palutėse        
                                                      
Skorpiono ženklo vaikutis jau tik gimęs suteikia savo gimdytojams begalinį pasididžiavimą savimi.
Kitaip ir būti negali, nes šis naujagimis kur kas stambesnis, stipresnis ir tvirtesnis už kitus vaikučius. Bet tam jis ir gimė po Skorpiono ženklu. Gamta sukūrė jį kovotoju, siekiančiu pergalių visose gyvenimo batalijose.
Prieš parsiveždami savo naujagimį iš gimdymo namų - būtinai  pasirūpinkite dideliu maniežu su ypatingai tvirtu tinklu. Šio pirkinio patvarumą patikrinkite tiesiog parduotuvėje, jei reikia, įsiropškite patys į maniežo vidų. Nustebusioms pardavėjoms atsakykite išdidžiu tylėjimu ir įtariu žvilgsniu. Greičiausiai jos net neįtars, kad maniežo prireiks visiškai ne mažyliui, bet Jums patiems tam, kad pasislėpęs už tvirto aptvaro, Jūs galėtumėte ramiai išgerti puodelį kavos ar nerizikuodamas perskaitytumėte sveiką laikraštį, kol su juo dar nesusidorojo Jūsų mažoji atžala.
 
Visa tai, žinoma, juokai, o jei rimtai - mažylį, gimusį po Skorpiono ženklu auklėti reikėtų griežtai. Jums teks įdiegti jam: gailestingumą silpnesniems ir negalintiems apsiginti; kantrybės pralošus; pagarbos vyresniems ir sugebėjimą atleisti nuoskaudas.
 
Auklėkite jį, naudodami įtikinimus, apeliuodami į vaiko teisingumo jausmą. Jei Jums pasiseks įdiegti savo vaikeliui šiuos bruožus - Jūs padovanosite pasauliui įžymią, skvarbaus proto ir žavingą asmenybę. Per daug minkštų, nuolaidžių ir neryžtingų mamų laukia dideli nusivylimai.
 
Aš-aš-man
 
Šiais metais gimusieji po Skorpiono ženklu vaikučiai ypatingai sudėtingų charakterių, stiprybių ir silpnybių. Ir prie viso šito pridėkite dar ir visas pasaulio ambicijas, kokias tik žinote.
Kiekvienas šių metų Skorpioniukas – tai labai didelis „Aš – aš – man“. Ko gero tai nebus gražuoliukai, bet savo plepumu ir putlumu žavintys vaikai tikrai bus. Įdomu tai, kad šie vaikučiai suteikia sau ir savo tėvams galimybę tapti rimtais kapitalistais, nes jiem duoda suvokti ir aprėpti plačiai ir daug. Jei jie neaprėps plačių žinių, galimybių, talentų, tuomet bus daug svorio turintys žmonės.
Šiais metais gimusiems Skorpiono ženklo vaikams turi būti lengva kalbėti, bendrauti, skaityti, rašyti, piešti, t.y. daryti viską rankų pirštais ir liežuviu.
Tai vaikai, kuriems tikrai lemta susirinkti giminėje tvyrančius talentus (ir ne tik juos). Labai tikėtina, kad šie vaikai mėgs keliauti (tuojau pat ir toli).
 
Tik labai svarbu šiuos Skorpioniukus išmokyti daryti pasirinkimus. Ir paprastus, ir svarbius.
Auginant Skorpioniuką, Jums reikia išmokti reikšti ir savo tvirtumą, ir gerumą tuo pat metu. Šis vaikas gerbia tik tuos, kuriuos laiko protingesniais ir sugebančiais daugiau negu jis pats. Jūs turite išlikti stiprus ir ramus, nes ramybė ir yra ta pati jėga. Jei mažylis pastebės Jumyse šias savybes, jis nurims ir susitaikys, o Jūs paimsite viršų, t.y. tapsite autoritetu savo kūdikiui. Ir tik tokiu atveju jis leis Jums tapti jo auklėtoju ir mokytoju.
 
Kūdikis - Skorpionas išmintingas ne pagal metus
 
Žinokite, kad Skorpioniukas nuo pat vaikystės turi turėti savo paslaptis, į kurias niekas neturi kištis. Užtat pro jo skvarbų žvilgsnį nepraslys nė viena svarbi smulkmena; jam bus žinomos visos mažos ir didelės šeimyninės paslaptys.
Kūdikis - Skorpionas išmintingas ne pagal metus. Tai, ką kitam vaikui teks diegti ištisus metus, Jūsų vaikutis tai atras, supras ir įsisąmonins savarankiškai, kažkokio šešto pojūčio pagalba.
Tiems, kuriuos myli, Skorpionas nepaprastai atidus ir atsidavęs, bet tie, kurie stengsis ,,užminti’’ jam ant uodegos, rizikuoja gauti tokią nuodų injekciją, nuo kurios ne greit atsities. Patartina visiems prisiminti šį Skorpionų ypatumą.
 
Skorpionai yra apdovanoti didelia energijos atsarga, kuri turėtų būti nukreipta reikiama kryptimi. Vaikus reikia kiek galima labiau užimti intelektualia ir fizine veikla. Jo nepasotinamą žingeidumą nukreipkite link mokslų, literatūros, meno ir sporto.
 
Nesistenkite rinkti Skorpionui būsimos jo specialybės ir juo labiau neverskite jo paklūsti Jūsų nuomonei. Jums tereikia suteikti jam pasirinkimą, supažindinant su daugeliu mokslo ir meno sričių, o jis jau pats nuspręs, kas jam labiausiai tinka. Jei vaikas blogai mokosi, gudriai pažadinkite (užgaukite savimeilę) jo domėjimąsi mokslais ir tada visko jis sieks pats. 
 
Ne emocijos, o logika
 
Jūsų mažojo Skorpiono gyvenimiškos energijos perteklius dažnai veršis į paviršių įvairiomis emocijomis: ašaromis, isterijomis, aršiais ginčais. Išmokykite jį valdyti savo emocijas, bet ne bardami, o logiškai aiškindami, kodėl nereikia taip elgtis. Išmokykite jį kantrybės kitų atžvilgiu.
Skorpionai dievina Heluoviną (piktų dvasių išvarymo dieną, tai yra spalio mėn. 31 dieną; būtinus šios šventės atributus: vaiduoklių kaukes ir kostiumus, fakelus ir į išskobtą moliūgą įstatytas degančias žvakes), siaubo filmus ir fantastiką.
 
Nepriklausomai nuo to, kuo jis taps gyvenime, Jūsų vaikas dėka savo energijos, drąsos ir proto pasieks aukštumų. Jūsų kasdieninė užduotis - rodyti gerumą, meilę ir susitvardymą. Nekovokite su savo Skorpioniuku dėl maisto, palikite tai jo nuožiūrai.
 
Lazuritas - skorpiono akmuo
 
Skorpiono ženklo vaikučiams mineralų pasaulis siūlo pažinti ir pajausti lazuritą, kuris yra dangaus žydrynės akmenukas ir jau daugiau kaip septynis tūkstančius metų tarnauja žmogui.
 
Jau nuo labai senų laikų lazuritas lydi ir mažus, ir didelius tobulėjimo keliu ir visuomet buvo laikomas šventu, nes mėlyna spalva laikoma šventųjų spalva. Senovės egiptiečiai praminė lazuritą Dangaus akmeniu. Karalių ir carų papuošaluose dominavo auksas ir lazuritas, kad juos saugotų ir Saulė, ir Dangus. Egiptiečiai teisėjai ant kaklo nešiojo lazuritą, kuriame buvo išgraviruotas žodis „Teisingumas“.
 
Lazuritas nuo senų laikų laikomas nuoširdumo akmenuku, gabumų, išskirtinių sugebėjimų ir dieviškojo palaiminimo simboliu. Tai klestėjimo ir meilės simbolis.
 
Tikras lazuritas – tai neperšviečiamas blizgantis akmenukas natūralios tamsiai žydros spalvos.
Lazuritas padeda pakeisti gyvenimą į gerąją pusę, padeda reikštis vis naujiems žmogaus sugebėjimams, kurie ilgą laiką glūdi neatrasti ir nenaudojami. Sustiprina tikrą draugystę, tiesiog atneša pasisekimą meilėje. 
 
Nešiojamas ant rankos lazuritas gerina kraujotaką, didina fizines jėgas, šalina melancholiją, stiprina miegą.
 
Valdemara

Komentaras


Vardas
El. paštas
Komentaras


Apsaugos kodasApsaugos kodas



Kiti komentarai



Guga Data: 2016-04-02 14:04:34
Idomu :-) AtsiVelgsiu i patarimus, nes jauciu savo skorpioniuko ugninga temperamenta :-)

IT Data: 2011-07-11 18:07:00
ziauriai nice. myliu skorpionus!

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
 
 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą