Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Vaikas eina į darželį Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Darželio įtaka - ar verta vesti?  
   
avatar
lija28

Pranešimai: 5112

2009-06-19 14:06:10

Nu saunuoles panelytes Saulyte, mokinkites mokinkites :^^: Mano tai ir mazasis namie sedi, tai visokiu nesamoniu prisigalvoja :schockiert: :^^:



Cituoti
 
     
   

eirian

Pranešimai: 67

2009-06-26 21:06:50

nesvarbu nuo 2 ar 4 metuku leisime i darzeli, bet manau butinai reik ji palankyti pries einant i mokyklele



Cituoti
 
     
   
avatar
saulyte...

Pranešimai: 2424

2009-06-28 17:06:03

as ir uz tai:)- tada vaikai buna susipazine su bendromis diciplinomis kaip tvarka, draugiskumas, atsakingumas..........



Cituoti
 
     
   
avatar
lija28

Pranešimai: 5112

2009-06-28 20:06:35

Na darzelyje ne tik to mokina, tvarkos ,atsakingumo ir draugiskumo,pirmiausia reikia mokinti seimoje, o darzelyje ,tik padeda vaikui tapti savarankiskesniam



Cituoti
 
     
   
avatar
saulyte...

Pranešimai: 2424

2009-06-29 10:06:59

tas savaime aisku, bet kolektyve as turejau omeny :D



Cituoti
 
     
   

aguona

Pranešimai: 92

2009-06-29 12:06:28

Mano berniukui dabar 5 metukai, o i darzeli pradejau vesti nuo 4iu metu. daug kas saek, kad per anksti, bet mes su teciu vistiek leidom ji. Zinoma buvo neramu kaip jis ten, tai kartais net pastebedavom paslapcia kaip sekasi. Bet dabar jis labai drasus ir savarankiskas, todel nera jokiu pykciu, kad reikia daryti taip, o ne taip. Galbut cia todel, kad gera grupe susirinko vaikuciu :???: bet pvz drauges sunus, i darzeli neina ir turi daug kaprizu, su kuriais sunku tvarkytis. Paskui gali buti, kad vaikui sunku isirasyti tarp savo bendraamziu kaip rasoma http://www.pasveik.lt/naujienos/kaip-va ... mziu/40052 todel manau darzelis vaikams i nauda :)



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatyte

Pranešimai: 9980

2009-11-02 11:11:03
Re: Darželio įtaka - ar verta vesti?
Nuo 4 metų per anskti ? :schockiert: o tai tada nuo kada jau pats tas ? :???: nebent tiesiai į paruošiamąją grupę :???:
Mamukynas -Namai, šeima, vaikai, laisvalaikis, moteris



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatyte

Pranešimai: 9980

2009-11-02 11:11:34
Re: Darželio įtaka - ar verta vesti?
A, beje :D vesti į darželį tikrai verta , čia be komentarų ;)
Mamukynas -Namai, šeima, vaikai, laisvalaikis, moteris



Cituoti
 
     
   
avatar
mastyte

Pranešimai: 363

2009-11-03 11:11:12
Re: Darželio įtaka - ar verta vesti?
Maniskis pradejo eiti i darzeli si rudeni (beveik 2metu) ir jau po pirmos dienos pastebejau, kaip vaikas tapo savarankiskesnis. nuo pat pirmos dienos nebeleido buti maitinamas, dabar jau nori pats rengtis, batukus apsiauti, pradejo daugiau sneketi ir t.t. Daug kas manes klausia, ar man negaila atiduoti vaiko i darzeli? nesuprantu sio klausimo... :???: taigi ne i vaiku namus atiduodu! :wallbash: As ziuriu is kitos puses, matau, kad jam ten patinka, bendrauja su savo amziaus vaikais, yra pratinamas zaisti komandoje, visapusiskai ugdomas, trai kodel gi turetu man jo buti gaila, jei jis ten gerai jauciasi? ar ne? :???: Jei matyciau, kad jam ten blogai, butu didziausios isterijos per dienas, be abejo, sedetume dar namie.



Cituoti
 
     
   
avatar
gino

Pranešimai: 2099

2010-11-05 08:11:22
Re: Darželio įtaka - ar verta vesti?
Ziuriu tema nepaliesta metus :) Praejo metai, jau dirbu, o darzelyje viskas kartojasi kaip ir pries metus....

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

bombate

Pranešimai: 1914

2010-11-09 22:11:32
Re: Darželio įtaka - ar verta vesti?
maniskiu i tai labai patinka darzely, nori jis ten. jei kada einam pro sali tai tuoj bega i vidu ir ziuri tokiom akim "kaip tu dristi manes ten neleisti????" dabar pradejo eiti 3 rytus per savaite. jis ir taip labai savarankiskas, tai daugiau savarankiskumo nepastebejau, bet bendravime su kitais, su vaikais, prisitaikyme prie naujos aplinkos, nauju zmoniu, pokyciu, kalboje pasikeitimai ryskus. musiskis darzelis labai skiriasi nuo lietuvisku darzeliu, nezinau ar jam butu taip gera darzelyje, kuri as lankiau :roll:

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
baldakine

Pranešimai: 841

2010-11-16 14:11:50
Re: Darželio įtaka - ar verta vesti?
na darzeli pradejom lankyt likus porai savaiciu iki 2metuku,pliusu yra,nuo pat pirmu dienu nebesileido matinamas,valgo pats,nesileidzia rengiamas-pats,ilgiau uzsizaidzia su zaislais ar delionem,kas anksciau budavo idomu vos minutei,pats pradejo sestis ant puodo kai anksciau tiesiog pati karts nuo karto pasodindavau jei spedavau.zodziu ir seip matosi kad tapo savarankiskesnis.bet minusu taip pat begale,pradejo mustis,kandziotis,kas nepatinka ar jei ko neleidi tuoj musa kanda,rekia.pasidare nervingesnis,greit supyksta,kazka paprasytas padaryt ar nelyst kur negalima pradeda rekti,verkti,visiskai neklauso,parejus is darzelio susitvarkyt su vaiku absoliuciai neimanoma,na ir zinoma tos nelemtos ligos,kai 2m vaikas praktiskai nesirgo,tai dabar is ligu tik islipam ir vel sergam :wallbash: butu galimybe dar nedirbti vistiek ko gero bent po pusdieni leisciau i darzeli,kad vaikas galetu pabendrauti su bendraamziais,turetu su kuo pazaisti,nes draugu vaikai dar mazesni,o ir susitinkam juk ne kas dien,o vaikui bendraamziu kolektyve vistiek smagiau nei istisa diena vienam su mama.



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2010-11-16 14:11:08
Re: Darželio įtaka - ar verta vesti?
mums tai ne kokia itaka - ismokom mustis ir spjaudytis :/ na o gera tai kad daugiau jau ir kalbam ir sunkesniais zodeliais :)
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
gino

Pranešimai: 2099

2010-11-22 11:11:47
Re: Darželio įtaka - ar verta vesti?
Nedidele dar musu patirtis,bet rezultatas matosi.Jau graziai spalvina,pats stengiasi apsirengti ir tt...Mustis kaip nesimuse,taip ir nesimusa. Tik as lieku prie savo, i darzeli nuo 3 metuku, 2 metuku dar ankstoka :roll:

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
empura

Pranešimai: 21

2011-01-26 11:01:19

Laura*M

Ar vedate savo mazyli i darzeli? Ar planuojate ji vesti? Ar bijote, kad vaikas darzelyje gali ismokti ne tik geru, bet ir blogu dalygu? Mano sesuo vaiko i darzeli nevede, nes bijojo butent to, kad vaikas prisimokins keiksmazodziu, ismoks mustis su kitais vaikais ir pan.
Nei viena mama negali apsaugoti savo vaiko nuo supančio pasaulio. Taio tada ir eidami į parduotuvę gali vaikas išgirsti keiksmažodžių ar pamatyti muštynių :???: Aš kaip tik, manau, kad vaikutį reikia mokyti savarankiškumo ir tobulėjimo. O darželis, puiki vieta. Ir dar, ne tik darželis turi mokyti, bet ir patys tėvai turi skirti vaikui daug laiko - aiškinti, mokyti, drausti, pasakoti ir įdiegti gerąsias vertybes.



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 4 5
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą