Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Užsieniečių kampelis Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Mamos užsienyje  
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-10-27 17:10:28

Labas, acura. As zinok irgi neseniai suzinojau, kad mamai bronchitas i astma persimete, sesuo parase, kad labai blogai, tai irgi stresas nemazas... na, bent dziaugiuosi, kad sesuo Lietuvoj, tai pasirupins. Bet man kazkaip internetas nuima stresa... Uzsimirsta viskas nors trumpam kol cia rasinejuos..:) Jau klausyk, tau nebedaug liko, greitai antra leliu supuosi.. :D Tiesa, ar jau zinai lyti?



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-10-27 17:10:55

"Punte"

Mano vyro šefas dar ir dabar Lietuvą su Rusija lygina, tai nuolat diskutuoti tenka, kad mes su Rusija nieko bendra neturim...Bet čia seno žmogaus nuomonė, o jei nepasidomi, tai ir niekas nesikeičia jo mintyse. Taigi, rodos, taip neseniai atvažiavom, o jau puse laiko prabėgo. Kažko jau pradedu namo norėti, tai jau laukiu pirmadienio.
Kodel seno zmogaus? Ar jis senas? :) As irgi daznai uzsieniecius turiu taisyti, kad Lietuva tai ne Rusija..:) Bet ka darysi, dar daugelio metu turbut reikes, kol visas pasaulis prades pazinti Lietuva...



Cituoti
 
     
   
avatar
acura

Pranešimai: 282

2006-10-27 22:10:58

sveikute.ne lyties nezinau,dare 3scanus cia ir viena LT dariausi,bet niekaip maniskis nesirodo kas bus.tai sakau mergaite turbut ir siaip kazkokia nuojauta ,kad turesiu dukryte nuo pat nestumo pradzios.



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-10-28 00:10:39

As irgi nezinau kas bus... Bet noreciau dukrytes, nes berna jau turiu... :)



Cituoti
 
     
   
avatar
acura

Pranešimai: 282

2006-10-29 00:10:18

o as net nezinau.turbut irgi dukrytes noreciau,drauge dar atidave visa tase mergaitisku drabuzeliu.tai kartas nuo kartu juos paziuriu ir taip mergytes uzsimanau. :lol: na bet jau nedag liko ir suzinosiu kas gi ten slepiasi.tik nezinau kaip sunus priims nauja vaika.nepergyveni del to?



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-10-29 13:10:15

Pergyvenu aisku, jis ir siaip pas mane nuolat demesio reikalauja, kai atsiras antras, visai eis is proto jauciu... Kaip nors susitvarkysim... Susidraugaus..:) Svarbiausia, kad man kokios depresijos nebutu, kad nesinervuociau, tada ir vaikai laimingi bus... Ar svesit Halowyna? Mes anksciau kazkaip nesvesdavom, bet si karta galvoju nusipirkti moliuga:) Del vaiko daugiau...



Cituoti
 
     
   
avatar
acura

Pranešimai: 282

2006-10-29 21:10:18

turbut,kad nesvesim.maniskis dar nelabai supranta vistiek.nusipirkom tik saildainiu daug,kad butu ka kitiem vaikam dalint(jeigu iki to laiko nesuvalgysim patys). jo kad tik depresijos nebutu,turejau ta malonuma po pirmo9nors tik po 7 menesiu pripazinau) tai dar iki dabar vaistus geriu.bet turbut kita savaite snekesiu su gp,kad kazkaip baigt su tais vaistais.imu jau atsigauti,bet bijau,kad po gimdymo blogiau nebutu.



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-11-02 23:11:46

Siaubas, net vaistus geri.. :?: :shock: Tai kaip tau pasireiske? Ar padeda tie vaistai? O nestumui nekenkia? As irgi bijau del depresijos...



Cituoti
 
     
   

Punte

Pranešimai: 25

2006-11-05 12:11:46

Štai gryžom ir mes iš LT labai fainiai buvo,o dabar toks ilgesys kankina nors apsisuk ir vėl atgal...Turbut neliksiu čia visam reikia žiūrėti galimybes ir atgal į LT kitaip sugrauš toks kirminas iš vidaus... Labai smagu buvo, nes jau lietuviško sniego matėm, o ir taip sava aplinka. Gryžom vyras pasiilgęs, bet namie niekas nadaryta... :cry: triejų dienų prireikė kol viską vėl į vėžias įstačiau



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-11-05 15:11:13

Labutis. Oi net neisivaizduoji, kaip mane ilgesys kankina... Vakar su seserim susiskambinau, sake puga, sniegas, kaip noreciau... atsigulciau ir voliociaus... Man irgi vis dazniau tokios mintys ateina, kad gal po gimdymo reiks gryzt i Lietuva, nors viskas ne taip paprasta kai pagalvoji... Kazkaip galvoju, kad greitu laiku lietuviai ims gryzti... Kuo toliau, tuo labiau man cia nebepatinka gyvent...



Cituoti
 
     
   

Punte

Pranešimai: 25

2006-11-07 08:11:32

Aš tai jau domiuosi pamažu kokius popierius ir aplamai ko reikia norint gryžti. Aišku materialinia prasme Vokietijoje gerai, bet ką daryti, kai emociškai sužlugt baigiu... :cry: :cry: Dabar ligos užpuolė sloga ir gerklės skausmas, tai nieko nenoriu ir jėgų rodos niekam nebėra. O jūs turit kokių pažystamų lietuvių aplink ar irgi vienišiaujat?



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-11-07 17:11:40

Mes pazystam keleta lietuviu, ir netgi viena seima, bet nedraugaujam artimai... kazkaip bendros kalbos nerandam... Labai noreciau nors kokia drauge turet su kuria pasivaiksciot galeciau iseit... Labai pasiilgstu lietuvisko maisto taip pat... O be to taip noretusi su visais kalbeti lietuviskai. Nors jau pripratau prie anglu kalbos vistiek ji nesava.. Bet kai pagalvoju, kaip reiktu gyventi gryzus neisivaizduoju, reiktu viska nuo pradziu pradet, ir neaisku ar butu geriau ar blogiau... Tave tai pilnai suprantu, juk net vyras nekalba lietuviskai.. Nors gal tai neproblema?



Cituoti
 
     
   
avatar
acura

Pranešimai: 282

2006-11-08 13:11:31

"lauros-rose"

Siaubas, net vaistus geri.. :?: :shock: Tai kaip tau pasireiske? Ar padeda tie vaistai? O nestumui nekenkia? As irgi bijau del depresijos...
va neseniai buvau pas gydytoja tai dave silpnesniu bandysiu nustot gert is viso.jei viskas gerai tureciau pabaigti gerti likus porai dienu iki gimdymo.kaip pasireiske?na pastoviai verki,jautiesi kazkoks visu pamirstas,bijai iseiti kur nors,na vienu zodziu jautiesi niekam tikes.pasakysiu teisybe ispradziu galvojau,kad vaistai nepadeda,nes jie tik prededa veikti po 4-6savaiciu,bet po to ziuriu,kad jau geru dienu daugeja nei blogu,o dabar jau tikrai daug geriau.nestumui nekenkia(bent jau tie kuriuos as turiu),nes jie yra is silpnesniu,jei israsytu labai stipriu tai vaikas gali priprasti.o del depresijos nebijok,svarbiausiai yra ilgai nelaukti,jei po gimdymo praejus porai savaiciu matai,kad kazkas ne taip reikia eiti pas gydytoja iskarto ir nieko neklausyk aplinkui kas sakys,kad praeis praeis.as va uztempiau 7 menesius ir tikrai ta visa laika ne pyragai buvo.



Cituoti
 
     
   

Punte

Pranešimai: 25

2006-11-08 14:11:21

"acura"

kaip pasireiske?na pastoviai verki,jautiesi kazkoks visu pamirstas,bijai iseiti kur nors,na vienu zodziu jautiesi niekam tikes..
Kažin man tada irgi turbut depresija, nes taip jaučiuosi beveik tris paskutinius metus, kai būnu Vokietijoje, o kai grįžtu į LT viskas kitaip, tai kažin kaip čia yra :?: Na, ir orai sergam abi su dukra, bet tikimės greitu laiku pagerės.



Cituoti
 
     
   
avatar
acura

Pranešimai: 282

2006-11-08 19:11:06

na cia gal labiau ilgesys?bus depresija tikrai pajausi. ziurekit sveikit ten,mes aciu dievui nesergam.



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-11-08 21:11:20

O visai gali buti, kad tas ilgesys i depresija perauga, jei visada yra liudna... Man tai irgi uzeina tas ilgesys ir praeina, o jei jau jis yra pastoviai, gal tau Punte irgi reikia pagalbos ieskoti? Nebutinai vaistu, tiesiog bandyk ka nors pakeisti, uzsiimti kuom nors, gal aerobika palankyt ar kt. Nes jei visa laika blogai jautiesi tai negerai... Acura, mano sunus turi problema su sloga ir kosuliu jau kokie metai, gal daugiau. Vedziau pas GP keleta kartu, israso vaistu. As tu vaistu turiu galybe, nebenoriu jau jam kist, nes praeina, kokias dvi savaites, ir vel tas pats... Paskutini karta nuejau, sakau, reikia kazka daryti, nes nepraeina, tai ji dabar itaria astma... Israse vel vaistu, o as ji noreciau persviest, kad paziuretu plaucius, daktare sako, tipo nereikia, cia sudetinga procedura ir t.t. Nebezinau ka daryt.. As ji tikrai noriu persviest, bet kaip jai iaiskint? Gal privaciai kur galima?



Cituoti
 
     
   
avatar
acura

Pranešimai: 282

2006-11-08 21:11:18

vienintelis patarimas tai butu vaziuoti i lietuva ir ten persviesti.cia tu ju nedasiprasysi,o jei ir sugalvos ka nors daryti tai lauksi kokius tris-keturis menesius.o privaciai cia neissimokesi,nebent vyras milijonierius.tie patys anglai vaziuoja i kitas salis privaciai gydytis,nes cia kainos kosmines.tavo vietoj bandyciau kaip galima greiciau i lietuva.



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-11-09 16:11:34

Kosmaras... :evil: Bandysiu dar as jai sakyt... Man vaziuot i LT niekaip neiseis greitu laiku...



Cituoti
 
     
   
avatar
acura

Pranešimai: 282

2006-11-09 17:11:25

sekmes!!!nes tikrai jos prireiks.gali bandyt eit pas kita gydytoja,gi nebutinai pas viena ir ta pati turi vaiksciot.jei tavoji kazkas burbes pasakyk,kad tu nori net nezinau kaip cia issireiksti antros nuomones(second opinion).gal kitas gydytojas patars ka geresnio. siaip juk gali dar skristi i LT dabar,aisku jei kisene neleidzia tada kita kalba.as dar skridau virs 28 savaiciu i prieki ir beveik 30 savaiciu atgal.



Cituoti
 
     
   
avatar
Laura*M

Pranešimai: 4465

2006-11-09 18:11:51

Va tas ir yra, kad kisene neleidzia.. Ruosiames kraustytis, o ir mazyliui reikia susipirkt, vienu zodziu dabar islaidu bus per akis, tikrai negaliu lakstyt i LT... O be to dar tebedirbu... Na, kaip nors susitvarkysim..



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 ... 2 3 4 5 6 7 ... 166
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…