Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Nėščiosios psichologinė būsena Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Kaip jaučiasi moteris, kai laukiasi  
   
avatar
Renatuke

Pranešimai: 3395

2007-09-07 13:09:52

Labai norėčiau,kad tai patirtų mano vyras :-P Tada tikrai ant kelų vaikščiotų prieš mane :gott:

Paveikslelis
http://public.fotki.com/Renatuke83/



Cituoti
 
     
   

Šiaurė

Pranešimai: 3

2007-10-24 18:10:16

Kodėl, merginos, Jūs taip sureikšminat nėštumą? Juk tai natūralu. Kitų būdų susilaukti vaikų - nėra. Dažniausiai moterys pačios nori vaikų, rodos bet ką dėl to padarytų, o po to kaltina vyrus nesupratimu. Manau svarbiausia - vienodas požiūris ir į nėštumą, ir į vaikus. Mums mano nėštumas buvo vienas iš gyvenimo etapų (na, man gal sunkesnis ir nemalonesnis nei vyrui). Bet kažkaip niekada nebuvau nei įnoringa, nei irzli, nei dar kažkokia porcelianinė neliečiamybė. Ir kodėl vyrui reiktų man dėkoti, vaikščioti ant kelių ir pan. Dėl to, kad storėjau, baisėjau, nešiojau mūsų vaiką? Dėl to, kad 4 mėn. nieko valgyt negalėjau? Dėl to, kad paskutinius mėnesius neišėjau iš ligoninių? Kad gimdžiau nė necyptelėdama? Manau jis tą patį būtų padaręs, jei turėtų gimdą.



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatuke

Pranešimai: 3395

2007-11-05 19:11:15

Vyrai to niekada neištvertų...Todėl jie ir neapdovanoti nėštumo pojūčiais :roll: :motz:

Paveikslelis
http://public.fotki.com/Renatuke83/



Cituoti
 
     
   

Liuka

Pranešimai: 2721

2008-03-18 10:03:32

na,gal pasitaisė nuotaikytė a? jau turėjot susitaikyti su ta mintimi :roll:

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2008-03-18 18:03:29

"sani"

Vyras jau nurimo dabar ir kalba ir dziaugiasi,matyt buvo sokas.As taip vidui kazko prastai jauciuosi.
o kas daros :???:
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
sani

Pranešimai: 3628

2008-03-19 20:03:06

dabar jau nieko,tik siaip sau atrodau tokia negrazi tai spuogais isberia tai plemais issauseja oda,o dar ta pienlige kankina.Su Aironeliu kai laukiausi oda kai vaiko svelni,grazi buvo ir sau labai patikau,o dabar kazko nekaip jauciuosi.O tetis musu tai jau labai laukia leliuko ir vakarais us suneliu susipesa kas pirmas sese pabuciuos =)

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
panda

Pranešimai: 45

2009-04-07 16:04:23

na nestumo pradzioje labai bijojau jo :schockiert: , o kai pajutau judesius buvau laiminga. O dabar kai supuoju savo kleckiu, tai zinau, kad verta buvo ... Dabar daug draugiu liaukesi, tai truputi jom pavydziu :ops:



Cituoti
 
     
   
avatar
siepike

Pranešimai: 6439

2009-04-07 16:04:15

man irgi is pardziu buvo baime, kaip cia dabar viskas bus, kaip cia kas, bet kai dabar jauciu judesiukus tai nepakartojamas jausmas :D norisi ji kuo greiciau pamatyt :) o siaip mano nestumas tai labai lengvas, nei mane pykino, nei ka ir oda svari ;)

Paveikslelis

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis



Cituoti

 
     
   
avatar
baldakine

Pranešimai: 841

2010-10-26 09:10:57
Re: Kaip jaučiasi moteris, kai laukiasi
as nestumo visai nebijojau,ir testa kai pamaciau ramiai abu sureagavom,kaip i eilini savaime suprantama ivyki.rodes taip ir turi but,tik va mazdaug antra menesi pykinimas buvo uzejes,nevemiau nei karto bet uzeidavo toks blogumas,negalejau mesos valgyt,trenke dveseliena :/ ir mazdaug trecia menesi uzejo depresija,jauciausi slyksti,lasiniuota,siaubinga,ir visokia kitokia,negelbejo net vyro parama,o paskui kai pilviukas jau suapvalejo,pasidare panasus i nesciosios o ne i seip lasinius buvo kazkur 5-6 menuo tai pasijutau pati nuostabiausia,graziausia,skaraidziau kaip ant sparnu zodziu ejosi super.ir vyru dziaugiuos suprato,palaike,padejo ir nestumo metu,ir per gimdyma,ir po jo :^^: net pats sake idomu koks tai jausmas :roll: o seip tai nenuvertinu ir tu vyru kurie ant ranku nensioja,nes ir pacia vienu tarpu buvo pradeje erzint vyro rupestis,tiesiog pasakiau kad as ne mirtinas ligonis ir pati sugebu susitvarkyt,ir tuo baiges,pradejo ziuret i mane taip kaip iki nestumo o ne kaip i stikline kuri bet kada gali suduzti.nestumas ne liga,visus darbus nusidirbdavau,ir pirkiniu krepsius sunkiausius tampiau,ir skalbdavaus rankom iki pat 7men kol skalbenke isigijom,nors pilvas buvo kone +20 kg,vyras batus siulydavos uzrist kad lengviau butu,bet kam,juk as ne invalide kad nesugebeciau savim pasirupint,tiesiog nesureiksminau to,nebuvau nei uzgaidi,nei inoringa,nestumas man patiko,dar ir del to kad pirma karta per daug metu jauciausi sveika,nieko neskaudejo,niekas netino,kai taip vos ne kasdien kazka skauda,tai galva,tai nugara,tai dar ka,o nescia buvau sveikas zmogus,visur lekiau,skubejau,smagi busena :D



Cituoti
 
     
   

Pusaite

Pranešimai: 7

2011-04-08 20:04:15

Sveikos, būsimos mamytės! Kadangi nėštumo metu gali kisti savijauta, įdomu kas gali būti su ja susiję? Kaip manote, ar socialinis palaikymas gali sietis su sveikata? Man įdomu atsakyti į šį klausimą, todėl atlieku tyrimą, kuriame nagrinėju subjektyviai vertinamos sveikatos ir gaunamo socialinio palaikymo ryšius. Esu psichologijos studijų programs IV kurso studentė ir man REIKALINGA JŪSŲ PAGALBA. Būčiau labai dėkinga jei skirtumėte kelias minutes ir užpildytumėte anoniminę anketą. Man SVARBI JŪSŲ NUOMONĖ! Anketą galite rasti adresu: http://www.apklausa.lt/f/nesciuju-subjektyviai-vertinamos-sveikatos-ir-socialinio-palaikymo-sasajos-8d66f3a/answers/new.fullpage Iš anksto ačiū!




Cituoti
 
     
   
avatar
Mama007

Pranešimai: 9

2022-01-25 13:01:35

Ką manote apie skiepus nėščiosioms? Gal turite patirties, pasidalinkite.






Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą