Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Pagalbos zona Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Iveikiau ligą  
   
avatar
jurima

Pranešimai: 99

2007-08-01 22:08:41

mes gimėm su liga ir deja jos neįveikėm



Cituoti
 
     
   

Anonymous

Pranešimai: 2620

2007-08-02 08:08:25

o kas yra? gal parasykit, kas nors gal pades :???:



Cituoti
 
     
   
avatar
jurima

Pranešimai: 99

2007-08-06 09:08:40

Ačiū, bet padėti tikrai niekas nepadės. 2004m. kai pagimdžiau savo trečiąįį vaikelį, o tai buvo sūnus , buvau laiminga ir įsivaizdavau, kad viskas gerai. Nėštumas praėjo lengvai. Pagimdžiau greitai. Sūnus gimė 4380, 56 cm ūgio. Kaip vaikų gydytoja sakė stipruolis ir fainuolis. Visa laimė truko tik tris paras. Trečios paros pavakare vaikelis pradėjo labai keistai kvėpuoti. pakvietus gydytojus, jis buvo išneštas į reeanimacijos palatą, vėliau reanimobiliu išvežtas į kito miesto ligoninę. Deja kitą rytą vaikelio gyvybė užgeso. Pasirodo: vaikelis gimė su širdies hipoplazija. Liaudiškai tariant aorta nebuvo pilnai suaugusi su širdimi, buvo tarpelis. Niekas nieko iš pradžių nematė, niekas nieko negirdėjo prie širdies. Kadangi vaikelis didelis ir stiprus, dvi paras jis gyveno visavertį gyvenimą, trečios paros pavakare, širdelė pavargo, ir tik tada buvo viskas pastebėta, deja, jau buvo dingęs didysis kraujo apytakos ratas, vaikeliui negalėjo net kraujo paimti. Liko tik mažasis kraujo apytakos ratas, kuris pradėjo spausti vidaus organus ir vaikelis mirė. Buvo labai sunku ne tik pirmus mėnesius, bet visus pirmus metus. Daug apie tai domėjausi, daug skaičiau. Žinau, kad su tokia liga vaikeliai neišgyvena, yra daromos operacijos santariškės, bet aš skaitau, kad jos dar tik eksperimentinės, nes tuo metu kai domėjausi ilgiausiai išgyvenęs vaikelis po tokios operacijos, išgyveno tik mėnesį, ir tai tik ligoninėje. Tai va. Buvo sunku, bet surizikavome dar kartą ir dabar turim dar vieną šaunų sūnelį, jau 5 mėnesių. bors guodžiau save visą nėštumą, kad viskas bus gerai, bet labai iš tiesų bijojau. Paprasta ehoskopija, tokio susirgimo nemato, reikia daryti kažkokią kitokią, dabar užmiršau jau tą pavadinimą, nes vaiko širdelė pas mamytę dirba ritmiškai, pagal mamos širdies ritmą. dėl ko taip atsitiko, niekas paaiškinti negalėjo. Aš net sloga per nėštumą aną nebuvau susirgus, visi tyrimai visada buvo l. geri, pati dirbau dar tada ramų darbą. Vienu žodžiu mistika, bet labai sunkiai išgyvenama. Beje, tais metais, mirė Lietuvoje nemažai naujagimių, pagrinde visi buvo gimę pavasarį, kaip ir maniškis. Aš gimdžiau balandžio mėnesį. Man buvo be galo sunku, bet mano vyras maniau, kad iš viso palūš. Ir taip dvejus metus, kol nusprendėm, kad verta dar kartelį pabandyti.



Cituoti
 
     
   

Anonymous

Pranešimai: 2620

2007-08-06 15:08:44

paskaiciau ir nezinau ka tau parasyti ? apie tokia nelaime net sunku pagalvoti, o kaip ja isgyventi nezinau. visos mes galvojam kad viskas bus gerai. bet kartais buna kitaip. tu labai stipri. as didziojos tokiom moterim kaip tu. nepaluzti ir bandyti dar karta ne visi tam pasiriztu. tu tikra saunole. ir tavo vyras tikras vyras. nes kiti po tokiu daliku issiskiria arba nusigeria. labai dziaugios uz jus. linkiu visems jums laimes. ir kad viskas butu gerai.



Cituoti
 
     
   
avatar
kari

Pranešimai: 5557

2007-08-06 18:08:40

tikrai baisu ir labai tave uzjauciu. kas gali pagalvot, kad po lengvo nestumo sveikas gimes vaikas gali taip greit ,,susirgti ,,. :???:

Paveikslelis

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
jurima

Pranešimai: 99

2007-08-06 21:08:38

Dėkui už supratimą, dabar jau yra žymiau lengviau, nes yra mažiukas. O seniau vyras vis skaičiuodavo, dabar būtų va tokio amžiaus, būtų daręs tą ir tą. Tiesiog širdis plyšdavo jau ir dėl jo



Cituoti
 
     
   

Anonymous

Pranešimai: 2620

2007-08-07 21:08:16

TEISIBE SAKO KAD VYRAI PIRMI PALUZTA :???:



Cituoti
 
     
   
avatar
vaiduuse

Pranešimai: 7092

2008-10-22 19:10:43

Jurima, dabar tik perskaičiau tavo istoriją, širdis plyšta dėl tokio didelio jūsų skausmo. Ačiū Dievui, o gal likimui, kad jūsų gyvenimas gali vėl tekėt ramiai. Aišku, kad niekad neužsimiršta netektys, bet jos padaro mus stipresnius.



Cituoti
 
     
   
avatar
Vitlija

Pranešimai: 9153

2008-10-22 21:10:19

negaliu rasyt :no:

Paveikslelis


Paveikslelis


Paveikslelis

FORUMO KONKURSAI:





Cituoti

 
     
   
avatar
bitemaja

Pranešimai: 2801

2008-10-22 22:10:50

Man ir truksta zodziu :streichel:



Cituoti
 
     
   
avatar
spensera

Pranešimai: 1773

2008-10-23 11:10:05

net nzn ka parasyti, kad paguost...truksta zodziu :streichel:



Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…