mano jautienos troskinis seniau buvo vitiena kepta orkaitej
600 g jautienos kumpio arba nugarinės
3 valg. š. aliejaus
100 g svogūnėlių
100 g pomidorų be odelės
100 g konservuotų pievagrybių
100 g grietinėlės
15 g troškinių prieskonių Santa Maria
druskos
sultinio
Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio gabalėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite mėsą. Sudėkite svogūnėlius, smulkintus pomidorus, pievagrybius, troškinių prieskonius Santa Maria, paskaninkite druska ir pakepkite keletą minučių. Supilkite puodelį sultinio ir viską troškinkite apie 15 minučių. Kai sultinys išgaruos, supilkite grietinėlę ir pakaitinkite dar porą minučių
mano jautienos troskinis seniau buvo vitiena kepta orkaitej
600 g jautienos kumpio arba nugarinės
3 valg. š. aliejaus
100 g svogūnėlių
100 g pomidorų be odelės
100 g konservuotų pievagrybių
100 g grietinėlės
15 g troškinių prieskonių Santa Maria
druskos
sultinio
Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio gabalėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite mėsą. Sudėkite svogūnėlius, smulkintus pomidorus, pievagrybius, troškinių prieskonius Santa Maria, paskaninkite druska ir pakepkite keletą minučių. Supilkite puodelį sultinio ir viską troškinkite apie 15 minučių. Kai sultinys išgaruos, supilkite grietinėlę ir pakaitinkite dar porą minučių
[quote="Irvina"'>mano jautienos troskinis seniau buvo vitiena kepta orkaitej
600 g jautienos kumpio arba nugarinės
3 valg. š. aliejaus
100 g svogūnėlių
100 g pomidorų be odelės
100 g konservuotų pievagrybių
100 g grietinėlės
15 g troškinių prieskonių Santa Maria
druskos
sultinio
Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio gabalėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite mėsą. Sudėkite svogūnėlius, smulkintus pomidorus, pievagrybius, troškinių prieskonius Santa Maria, paskaninkite druska ir pakepkite keletą minučių. Supilkite puodelį sultinio ir viską troškinkite apie 15 minučių. Kai sultinys išgaruos, supilkite grietinėlę ir pakaitinkite dar porą minučių
kaži, a jei pomidorų nedėt?
jei daryciau tai ko gero pomidoru nedeciau, nes nelabai megstu tokius pomidorus Kai vaikai užmiega ....
RaizgynÄ—
[quote="Isila"'>[quote="Irvina"'>mano jautienos troskinis seniau buvo vitiena kepta orkaitej
600 g jautienos kumpio arba nugarinės
3 valg. š. aliejaus
100 g svogūnėlių
100 g pomidorų be odelės
100 g konservuotų pievagrybių
100 g grietinėlės
15 g troškinių prieskonių Santa Maria
druskos
sultinio
Supjaustykite mėsą 2 cm dydžio gabalėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir jame pakepinkite mėsą. Sudėkite svogūnėlius, smulkintus pomidorus, pievagrybius, troškinių prieskonius Santa Maria, paskaninkite druska ir pakepkite keletą minučių. Supilkite puodelį sultinio ir viską troškinkite apie 15 minučių. Kai sultinys išgaruos, supilkite grietinėlę ir pakaitinkite dar porą minučių
kaži, a jei pomidorų nedėt?
jei daryciau tai ko gero pomidoru nedeciau, nes nelabai megstu tokius pomidorus
aš irgi nemėgstu
maniškis bus toks:[pavadinimo neturiu'> gali buti tipo rageliai
1-stiklinė miltu;
200g varškės
1-kiaušinis
1-šukštas kefyro ir jame užgesintas šukštelis sodos
Padaryta tešla iškočiot ir i ja iviniot dešreles geriau jas supjaustit i keturias dalis ,išilgai ir skersai,greičiau iškepa.I keptuve ipilt aliejaus ir dėti tuos suktinukus,jie turėtu but apsemti maždaug iki pusės.
P.S galima dar vinioti i žemaičiu tešla,irgi super skanu tai gauni ir dešrele ir bulviu,belieka tik saločikiu pasruošt
Nieko ypatingo, ryzius isverdu, mesa pakepu su darzovem, ir viska sumaisau su trupuciu kecupo... Gatava...
O tai tu jo po to dar nepatušini,aš tai dedu puoda su plovu i garu voniale na taip vadinama,vienas puodas i kita idėtas ir vanduo vienam verda o kitame plovas tušinasi,o kad užvarčiau tikiuosi supratai ko čia paklausiau,tikrai tas dalykas priduoda savito skonio jam,na bent aš taip darau
Supratau, as neturiu tokio puodo, kazkaip mes jo nenaudojam. Zinau, kiti i orkaite deda, bet as nieko nedarau, netusinu, bet nezinau vistiek kazkaip skaniai gaunas, vyras siaip mano yra virejas geras, bet jis sako, kad jam taip neiseina plovo padaryt...
Tai aš ir tokio puodo neturiu aš paprasčiausiai paimu didesnio litražo puoda už ta kuriame plovas sudėtas ant ugnies ir tušinu,pabandyk kada kai turėsi laiko ir noro,taip poilgiai patušink,vis pereodiškai pamaišydama ji,tikrai skonis dar pagerės,tik dėk daugiau morku nei padažo ar kečiupo,kad spalva ir skoni daugiau nulemtu morkos
Jo jo as morku daug dedu, o padazo tik truputi... Tai tu puoda ant puodo dedi?
jo i didesni puoda pripilu vandens i ji istatau mažesni kuriame plovas ir tušinu,na aš skonio skirtuma jaučiu pabandyk ir tu gal irgi pajausi skyrtuma o bemaž ir dar daugiau patiks plovas kad jau esate tokie Kaukazietiškos virtuvės gerbėjai
[quote="Laura*M"'>Jo jo as morku daug dedu, o padazo tik truputi... Tai tu puoda ant puodo dedi?
jo i didesni puoda pripilu vandens i ji istatau mažesni kuriame plovas ir tušinu,na aš skonio skirtuma jaučiu pabandyk ir tu gal irgi pajausi skyrtuma o bemaž ir dar daugiau patiks plovas kad jau esate tokie Kaukazietiškos virtuvės gerbėjai
Nu gerai, sekanti karta pabandysiu... Galvoju ka siandien daryt valgyt, plova neseniai dariau, tai nelabai noriu.... Gal reikia i receptus uzeiti...
o as visai ededu jokiu padazu ir tiesiog pasakiskas gaunasi, paprsaciausiai plovui reikai labai daug morku ir svogunu ir tik preis gala prismaigstyti cesnako galvuciu ir pabarstyt krapais, po to as tuos cesnakus isrenku ir labai pataiso skoni
[quote="mante"'>tai kodel receptu neparasot. (PaveikslÄ—liai matomi tik registruotiems lankytojams)
nu prašom, negi gaila
Taigi Caneloni su faršu
Dviem porcijom mums reikia 14 Caneloni makaronų, 300g faršo, tomatų, grietinės, druskos, pipirų, bazilikų, raudonėlių, maltos mėsos prieskonių ir fermentinio sūrio.
Taigi faršą apkepam keptuvėj su prieskoniais, palaukiam kol atšals ir juo kemšam nevirtus makaronus. Aš niekad nekemšu iki galo, palieku šiek tiek vietos iš abiejų pusių (tada mėsa neiškrenta). Paruošiam mišinį iš vandens, frietinės ir tomatų. Norit švelniau - daugiau grietinės, norit kitaip - daugiau tomatų. Padažas neturi būti labai tirštas, toks skystalas. Kraunam į skardą ar indą makaronus prikimštus ir pilam tą padažą. Padažas turi apsemti makaronus. Kaip čia pasakius ,jie tui matyti kur yra, visai nepaskęsti. Ant viršaus tarkuojame sūrį - pagal pageidavimą. Uždengiame folija ir kepame įkaitintoje orkaitėje 30min. Nors pastebėjua, kad priklauso nuo makaronų firmos, tenka ir ilgiau.
Skanaus
tikrai skanu pabandžiau ir isejo tik kad tokiu makaronu negavau o dar norejau paklausti ar to padažiuko turi likti pasmane tai jis visas susigere liko tik makaronai su farsu ir siektiek apdžiuvo bet šiaip tai skanu