|
 |
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo |
Pažymėti visas temas kaip perskaitytas |
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

|
|
Mano firminis |
|
|
 vaiduuse
Pranešimai: 7092
2008-06-28 22:06:36
|
turbūt mano firminis yra naminė pica
|
|
|
|
|
|
 Zitulka
Pranešimai: 8311
2008-07-10 15:07:26
|
Mano vyras alpsta nuo mano pupelių sriubos su frikadelėm ir kiaulienos su brendžio padažu.
|
|
|
|
|
|
 kastoniuke
Pranešimai: 18420
2008-07-10 17:07:05
|
"Zita @"Mano vyras alpsta nuo mano pupelių sriubos su frikadelėm ir kiaulienos su brendžio padažu.  parasyk viska kaip darai, aisku as daryciau be brendzio nors ir labai megstu bet .... Kai vaikai užmiega ....
RaizgynÄ—
|
|
|
|
|
|
 Zitulka
Pranešimai: 8311
2008-07-10 18:07:20
|
Mėsą supjaustyt kaip karbonadam(apie 800-900 g),biški pamušt,tik kad nebūtų plona labai,pabarstyti druska ir prieskoniu mišiniu (pipirų,kario,imbiero,muskato).Plaikyt šaltai koki pora valandų pastovėt .Nusilupti 4 nedidukus obuolius,išimt sėklas ir supjaustyt stambiais griežinėliais.Iškepti mėsą ir palikt kur šiltai.Tada sumest į keptuvę obuolius ir pakepint kol pagels.Jei obuoliai kokie rūgštūs galima truputuką cukraus pabarstyti.Išgreibus obuolius i tas sultis keptuvėj supilt grietinėlę (200 ml),ibert tų pačių prieskonių mišinio truputuką ,druskos,4 šaukštus brendžio ir užvirinti.Tada sudėt mėsą ir obuolius,truputuką lai pastovi kol mėsa biški isigers ir niam niam Tinka su bulvėm,daržovių salotom,man skanu su marinuotu agurkėliu.iaip kiaulienos vengiu,bet su šituo patiekalu retkarčiais nusidedu
|
|
|
|
|
|
 Vituliuks
Pranešimai: 3210
2008-10-28 19:10:18
|
Gal ne tiek firminis, kiek mano šeimynos mėgiamas
Krabų lazdelių kotletukai
Reikės: apie 300 gramų krabų lazdelių, beveik stiklinės džiūvesėlių, 1 kiaušinio, 1 šaukšto majonezo, 1 šaukštelio garstyčių, žiupsnelio žuvies prieskonių, druskytės, pipiriukų bei aliejaus kepimui.
Krabų lazdeles gan smulkiai supjaustau, išplaku kiaušinį ir visus aukščiau paminėtus produktus suminkau, bei pasidarau kotletukus. Apkepu keptuvėje įkaitintame aliejuje. Tokius kotletukus mes skanaujame su salotomis, pvz. smulkiai supjaustytas šviežias agurkas sumaišytas su česnako skiltele, šiek tiek majonezo bei grietinės bei ryžiais.
|
|
|
|
|
|
 mastyte
Pranešimai: 363
2009-09-09 20:09:25
|
Orkaiteje keptas upetakis su idaru.
|
|
|
|
|
|
 baldakine
Pranešimai: 841
2010-02-01 11:02:16
|
Re: Mano firminis
na nieko tokio ipatingo negaminu,bet firminiu gal galeciau pavadinti cenakus ir kugeli nes kas valge sake kad niekur skaniau neragave ai dar ryziu kotletus darau,nieks nesuprato dar kad be mesos,vieniems i vistienos kotletus panasu,kitiems zuvies,na zodziu visi galvoja kad valgo kazka su mesa,net vyras po siai dienai nezino kad jie be mesos antraip nevalgytu kaip as sakau tai ,,krizes' kotletai,nes valgai kruopas o isivaizduoji mesa
|
|
|
|
|
|
 Renatyte
Pranešimai: 9980
2010-02-03 17:02:41
|
Re: Mano firminis
"baldakine"na nieko tokio ipatingo negaminu,bet firminiu gal galeciau pavadinti cenakus ir kugeli nes kas valge sake kad niekur skaniau neragave  ai dar ryziu kotletus darau,nieks nesuprato dar kad be mesos,vieniems i vistienos kotletus panasu,kitiems zuvies,na zodziu visi galvoja kad valgo kazka su mesa,net vyras po siai dienai nezino kad jie be mesos antraip nevalgytu  kaip as sakau tai ,,krizes' kotletai,nes valgai kruopas o isivaizduoji mesa 
Tai laukiu recepto tų apgaulingųjų kotletų Mamukynas -Namai, Å¡eima, vaikai, laisvalaikis, moteris
|
|
|
|
|
|
 baldakine
Pranešimai: 841
2010-02-04 13:02:05
|
Re: Mano firminis
niu gi prasau,ryziu kotletu receptukas,atsirades gan netiketai,mama kazkada seniai pasake,mat buvo issivirus ryziu koses,atliko tai gaila buvo lauk mest ir sumaste
isverdam ryzius vandenyje,bet kad ne birus butu ,o gera lipni kose gautusi,atvesinam,imusam pora kiausiniu,dedam miltu(nezinau kiek tiksliai,na pagal teslos konsistensija matyt ir aisku priklausomai kiek tu ryziuna jei virsit tuos is pakeliu tai vienam pakeliui isvirusiu ryziu pora geru sauju miltu,bet virkit ne pakelyje o palaidus kad geresne koses konsistencija gautusi),pakepintu svogunu,cesnakiuko,druskytes,maltu kvepianciu pipiru(nemazai,mat jie ir numasa ryziu skoni),prieskoniu(kas kokiu megsta,as dedu kas po ranka papuola),krapiuku.nu ir formuojam ir kepam kaip paprastus kotletus(mociute i ta mase dar lasinuku ipjausto,bet man neskanu).o valgom su bulviu kose ir burokeliu misraine(musu megstamiausia),bei baltu padazu.kartais kai noro yra iskepusi patroskinu sultinyje,tada tokie minkstuciai buna.seip vyrukas mano mesedis,valgydamas supranta kad ten tu kruopu yra,bet pagal ji tai dar ir vistienos farso deta(nors nei karto nedejau).skanaus
|
|
|
|
|
|
 kastoniuke
Pranešimai: 18420
2010-02-04 13:02:58
|
Re: Mano firminis
baldakine, sakai apgaudineji saviski ane saunuole Kai vaikai užmiega ....
RaizgynÄ—
|
|
|
|
|
|
 ausrikeg
Pranešimai: 1164
2010-02-04 14:02:08
|
Re: Mano firminis
"baldakine"niu gi prasau,ryziu kotletu receptukas,atsirades gan netiketai,mama kazkada seniai pasake,mat buvo issivirus ryziu koses,atliko tai gaila buvo lauk mest ir sumaste 
isverdam ryzius vandenyje,bet kad ne birus butu ,o gera lipni kose gautusi,atvesinam,imusam pora kiausiniu,dedam miltu(nezinau kiek tiksliai,na pagal teslos konsistensija matyt ir aisku priklausomai kiek tu ryziuna jei virsit tuos is pakeliu tai vienam pakeliui isvirusiu ryziu pora geru sauju miltu,bet virkit ne pakelyje o palaidus kad geresne koses konsistencija gautusi),pakepintu svogunu,cesnakiuko,druskytes,maltu kvepianciu pipiru(nemazai,mat jie ir numasa ryziu skoni),prieskoniu(kas kokiu megsta,as dedu kas po ranka papuola),krapiuku.nu ir formuojam ir kepam kaip paprastus kotletus(mociute i ta mase dar lasinuku ipjausto,bet man neskanu).o valgom su bulviu kose ir burokeliu misraine(musu megstamiausia),bei baltu padazu.kartais kai noro yra iskepusi patroskinu sultinyje,tada tokie minkstuciai buna.seip vyrukas mano mesedis,valgydamas supranta kad ten tu kruopu yra,bet pagal ji tai dar ir vistienos farso deta(nors nei karto nedejau).skanaus 
As ir tokius darau,tik valgom be bulviu,ir be misraines. O pasidarome toki padaziuka,istirpinu sviesta ir dar idedu grietines,dar druskytes ar vegetos. Tikrai zinokit neblogi kotletukai gaunasi
|
|
|
|
|
|
 kaulai
Pranešimai: 9349
2010-02-04 16:02:28
|
Re: Mano firminis
Nugi šį pat vakarą, vietoj blynų, eisiu apgaudinėt su tais katlietais bo ryžių liko nuo pietų visas mišokas
|
|
|
|
|
|
vaidumaa
Pranešimai: 85
2010-09-20 13:09:41
|
Re:
"Isila"ane? mano firminio prireikė? 
tiek to, būsiu gera  Išduosiu paslaptį 
Mano firminis tai Caneloni kimšti su faršu...
skanus tavo firminis patiekalas man jis patinka
|
|
|
|
|
|
 fmgroup
Pranešimai: 7
2011-01-04 08:01:24
|
Re: Mano firminis
Mano firminis patiekalas..
Tai omletas su suriu.. labai paprasta bet nuodemingai skanu.>:D
|
|
|
|
|
|
1
2
|
|
 |
|
|
|
|
|