Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Remontas ir statyba Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Remonto džiaugsmai ir vargai  
   

mamule.esu

Pranešimai: 25

2018-12-10 13:12:24

Aš gyvenu viltimi ir tikiu, kad kažkada vis dėlto remontai baigsis mūsų namuose. Mano vyras gana darbštus, bet statyti namą yra sudėtinga netgi jam. Dabar montuojamės vėdinimo sistemas: https://www.rekuperatoriucentras.lt/vedinimo-sistemos Norim pasistatyti savo svajonių namą todėl nieko negailim. Tikimės, kad ateityje gyvensime patogiai ir šiltai. O statybos ir remonto darbus tiesiog reikia pragyventi su tikėjimu, kad tai darome dėl geresnio gyvenimo. 






Cituoti
 
     
   
avatar
Tetute87

Pranešimai: 133

2019-02-22 15:02:16

Pas mus finiso tiesioji! {#} dabar aplinka ispuoseleti ir bus viskas. Galvoju ar kokius pintus baldus nesioti prie saslykines, ar suolus pastatyti? Yra ir labai idomiu metalo dirbiniu, tai manau ilgaamziai jie butu https://www.miestui.lt/lauko-suoliukai net nezinau dar. Minkstai pasedeti juk terasoje galima bus, o po atviru dangumi kazkaip norisi kuo maziau rupescio  ir kad kasmet nauju pirkti nereiketu.






Cituoti
 
     
   

SauleJakim

Pranešimai: 31

2019-04-04 15:04:30

čia labai geras straipsnis, kuris pakankamai detaliai nusako, kodėl reikia rinktis mediniu namus ;) https://sirdgela.lt/rastiniai-namai-privalumai

Gero skaitymo!






Cituoti
 
     
   

Melanija

Pranešimai: 11

2020-05-13 10:05:09

Mes irgi vargom vargom..Taip norejos kokio idomesnio, grazesnio fasado namui, viskas taip astibode atrode :D Gerai, kad radom https://www.agmeka.lt/klinkerio-plyteles-klinkerines-plyteles :) Tiek daug pasirinkimo, bet issirinkom greitai ir namas atrodo puikiai, giria vis sveciai :D Nuotraukos gaila nerandu..






Cituoti
 
     
   
avatar
junkus

Pranešimai: 2

2021-03-27 13:03:57

Vitlija

tikrai daug :) draugai dare kaip tik 4 kamb. buta tai 100 000 jiems kapitalinis - su virtuves baldais, vonios kambariu ir tualetu, 2 balkonais na ir aisku durys, langai, sienos grindu danga ir t.t.


 

Kad ir prie lito, bet įdomu kiek čia kvadratų buvo?



.



Cituoti
 
     
   
avatar
Grarita

Pranešimai: 55

2022-09-27 10:09:06

Mes pagaliau susitaupėme mažai, o gal didelei svajonei - terasai. Ieškau kur palankiausia terasinių lentų kaina ir kokios rūšies rinkotės kas jau turite pasistatę? Norisi optimalaus varianto ir kad nesudėtinga prižiūrėti būtų, kokia spalva praktiškiausia?




Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

Milapow

Pranešimai: 2

2022-10-03 19:10:46

Sveikos, atsiklijavo namuose veidrodžio nugarėlė ir bandau rasti sprendimą kuo jį būtų galima suklijuoti. Gal kas turite patarimų? kažkur skaiičiau, jog galime klijuoti karštais klijais, nes įprasti nelaikys, lyg ir radau čia https://kanceliarinesprekes.lt/68-karsti-klijai bet įdomu ar įprasti laikys. :) 






Cituoti
 
     
   
avatar
Grarita

Pranešimai: 55

2022-10-24 04:10:55

Esate kas remonto/statybų darbams prietaisus nuomai užsisakinėję internetu ? Mūsų mieste tokios paslaugos nėra, o vibroplokštė reikalinga, norisi patikimoje vietoje nuomotis.




Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

Ipomuke

Pranešimai: 14

2023-06-07 14:06:13

Vykdomai verslo veiklai prireikė patalpų ir reikia gerų grindų, tai galvoju apie https://grinduva.lt/pramonines-grindys/ . Gal kas yra užsakinėjęs jų paslaugas? Šiaip mačiau atliktus darbus, tai visai puikiai atrodo.






Cituoti
 
     
   
avatar
Zidiniai

Pranešimai: 4

2023-06-12 11:06:16

ILGAI ŠILUMĄ IŠLAIKANTIS BETONO ŽIDINYS – PUIKUS ŠILUMOS ŠALTINIS !

 

 Siekiant sukurti jaukumą ir šilumą jūsų namuose, mes pristatome puikų sprendimą – ilgai šilumą išlaikantį betono židinį. Šis aukštos kokybės židinys ne tik suteiks jums puikų šildymo šaltinį, bet ir pridės elegancijos ir išskirtinumo jūsų interjerui.

 Mūsų betono židiniai yra puikus pasirinkimas dėl jų išskirtinės šilumos išlaikymo savybės. Betonas, kaip natūrali šilumą kaupianti medžiaga, leidžia mėgautis šiluma dar ilgiau nei tradiciniai židiniai. Jų konstrukcija ir izoliacija užtikrina, kad šiluma išlieka patalpoje ilgesnį laiką, taupant energiją ir mažinant šildymo sąnaudas.

 Betono židiniai yra ne tik funkcionalūs, bet ir stilingi. Jų modernus ir minimalistinis dizainas puikiai tinka įvairiems interjero stiliams – nuo šiuolaikinio iki industrialaus ar natūralaus. Be to, mes siūlome įvairias spalvų ir formų galimybes, kad galėtumėte rasti idealų židinį, kuris atitiks jūsų skonį ir interjero viziją.

 Svarbu paminėti, kad mūsų betono židiniai yra ilgaamžiai ir atsparūs, užtikrinantys ilgalaikį naudojimą. Jie taip pat yra lengvai prižiūrimi ir nereikalauja daug pastangų iš jūsų pusės.

 Jeigu norite pridėti šilumos ir stiliaus savo namams, ilgai šilumą išlaikantis betono židinys yra puikus pasirinkimas. Susisiekite su mumis ir atraskite šios modernios šildymo priemonės privalumus ir grožį jau šiandien!

 

Daugiau informacijos: https://www.Laukozidinys.lt




(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)



(Paveikslėliai matomi tik registruotiems lankytojams)





Cituoti
 
     
   

ZumZum

Pranešimai: 41

2024-04-16 10:04:21

Įsirenginėjome su vyru vasarnamį ir nusprendėme įsigyti iš zidiniuportalas.lt krosnelę-viryklę. Pasirinkome būtent šią krosnelę, nes kainuoja pigiau už kitus panašaus tipo gaminius, tokius kaip židiniai arba granulinės krosnys. Jas taip pat labai paprasta įmontuoti, krosnelės viryklės nereikalauja didelės priežiūros.

Jei kas įsirenginėjate nedidelį vasarnamį, sodą ar kitas panašias patalpas ir erdves, rekomenduoju ir jums!






Cituoti
 
     
 

Atsakyti

Puslapiai 1 2 3
 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą