Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNÄ–LIS      Naujienos      LiniuotÄ—s      Forumas     
 
Forumas > Nėščiosios sveikata Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

Atsakyti

    Vaisiaus organų anomalijos  
   

tjurgita

Pranešimai: 29

2007-09-10 23:09:05
Vaisiaus organų anomalijos
gal kas zinot, nuo keliu savaiciu jau galima echoskopu pamatyti vaisiaus organu anomalijas, pvz. neissivysciusi inksta ar panasiai?



Cituoti
 
     
   
avatar
sani

Pranešimai: 3628

2007-09-11 11:09:29

Na tu ir paklausei.Net nzn,va pvz musu buvusi kaimyne pries 5 metus laukesi tipo visas nestumas super ir echoskopus dare nieko nemate. 7 men buvo gresiantis pagulde i ligonine sustabde viskas tvarkoj.Atejo laikas gimdyti,Taurages gydytojai issiunte gimdyve i Klaipeda motyvuodami tuom jog kazkas negerai bet liepe nesijaudinti.Gimdymas prasidejo klaipedoje (cezari dare) Paaiskeja kad dukryte visiskai neissivysciusi:dvi suaugusios gimdos, sirdele kitoje krutines puseje, nosytes landos ir akytes neissivysciusios. Mazyte po 2 paru mire. Na ir kaip tai suprasti? :???: nemate ar nenorejo matyti? :schockiert: Is tokiu sundaktariu tik licenzijas atimti,o jie dirba toliau nes gera uznugari turi. :motz:

Paveikslelis

Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

tjurgita

Pranešimai: 29

2007-09-12 14:09:05

tai jau taip, nevisada galima taos gydytojais tiketi. kam jie tada visai reikalingi....



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatuke

Pranešimai: 3395

2007-09-12 15:09:13

Aš labai bijau tų anomalijų,kad nepamatys.....Net nežinau kur reikia kreiptis,kad viskas normaliai būtų......Net Klaipėdoj ne visada mato arba paprasčiausiai nenori matyt......Baisu......... :???:

Paveikslelis
http://public.fotki.com/Renatuke83/



Cituoti
 
     
   

tjurgita

Pranešimai: 29

2007-09-12 19:09:14

mes buvom genetikos centre vilniuje (nestumo metu), kur superinis echoskopas, nepamate...



Cituoti
 
     
   
avatar
kastoniuke

Pranešimai: 18420

2007-09-12 20:09:42

as tai nesuprantu kaip gali nematyt, :wallbash: manau kad greicausiai nenori matyt, :motz: juk kai ziuri visa mazyti tai visa juk matuoja, ziuri kaip sirdute plaka, kaip kiti organai veikia :???:
Kai vaikai užmiega .... Raizgynė



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatuke

Pranešimai: 3395

2007-09-13 10:09:10

Nesuprantu kaip taip gali būti???? :???: Kažkoks zoologijos sodas pas mūsų poliklinikose.........Labai bijau.......

Paveikslelis
http://public.fotki.com/Renatuke83/



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2007-09-14 10:09:09

jus dabar cia visos kalbat apie tuos tyrimus ir t.t. gerai jei pastebes per pacius pirmuosius nestumo menesiu tai gal lengviau butu moetriai apsisprest ar pasilik vaikuti ar ne, sakau moteriai, nes visdelto jei tenka didziausias skausmas, nes tai jai viska teks isgyvent, o jei veliau pastebi tik apie 6-7 mensi, kad vaikas protiskai bus nepilnai isivystes, gi pastebi jau ir dauno sinfromus ir kitus nukrypus, bet niekad mami neduoda 100%, kad vaikutis toks ir kiekviena jus sau dabar atsakyk, man nereikia, jei jum taip atsitiktu ar jus sugebetumet ta kudiki is savo kuno ismest, kuris jis 6-7 menesiu lydejo ir jautet jo judesiu, girdejot jo sirdeles plakima ir po to taip ismest kaip atmata, na stipriai abejoju ar visos tai ryztumetes daryt, zinau yra atveju kai tevams buvo pasakyta, kad vaikas bus nepilnavertis, tam paciam Vilniaus genetikos centre, seima netikejo, vis dare kelis tyrimus ir su kievienu tikimybiu procentai mazejo ir susilauke sveiko kudikelio, taigi... ziurejau laida kai pastebima, kad vaikucio organai vystso uz kunelio ribu, zinoma tokie vaikuciai gimsta, jiems daro operacija, bet maza tikimybe, kad jie vaikscios, o Amerikoje jau rastas budas, dar mamos pilve atlikt tokios opercijas, zinoma tai gana rizinga, bet gime vaikuciai, turi gana neryskius randus ir pradeda vaiksciot panasiu laiku kaip ir sveikieji, taigi tokiems vaikams suteikiama galimybe i normalu gyvenima, tokiais atvejais gerai kai anskti viskas yra pastebimas, bet cia kiek supratau is visu nuomoniu, tai didesnis noras pastebet ar viskas gerai vaikui kuo greiciau, o jei ne tai tuoj atsikratyt, na jei ne taip tai paaiskinkint is kur tokios baimes

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   

tjurgita

Pranešimai: 29

2007-09-14 14:09:36

ne taip supratai LORA, noriu pasakyti, kad kaip tik reikia stengtis kuo daugiau del savo vaiko, daryti tyrimus, kad apsaugoti ji. genetikos centre nepasake mums, kad kudikis gims su urologinem problemom, mes patys viska issaiskinom, pirkom tyrimus, vezem, ieskojom, siaip profilaktiskai, ar tik nebus kokiu problemu ir radom, o gydytojai nedave niekur siuntimu.supuvusi musu sveikatos prieziura Lietuvoje.



Cituoti
 
     
   
avatar
Renatuke

Pranešimai: 3395

2007-09-14 15:09:09

O tirtis reikia važiuoti į genetikos centrą???

Paveikslelis
http://public.fotki.com/Renatuke83/



Cituoti
 
     
   

tjurgita

Pranešimai: 29

2007-09-14 23:09:35

renka, vaziuoti galima tirtis kur nori.bet genetikos centre,kruciausias' echoskopas visoje Lietuvoje.



Cituoti
 
     
   
avatar
Lora

Pranešimai: 7282

2007-09-15 18:09:21

na as kiek zinau tai niekur tai jau paprastai tu siuntimu neduoda, neteko girdet nei vienoj saly, o LT dabar vos ne kiekviena nescioji vaziuoja i Vilniaus genetikos centra, cia tarsi mada ar liga pasidare nesciuju tarpe tai ir dar klausimas ir vienos tikrai pasiryzta labai pavojingiems tyrimams , kuriu joms visai nereikia. Zinoma yra atveju kai gydytojai rekomenduoja tai kitas dalykas, svarbiausia zinoma pasirinkt gera ginekologe, kuri paprastai tokius dalykus mato, o daznai ir pats moters organizmas jei su vaisiumi kas ne taip tiesiog ji atmeta, tai ziauru, bet daugiausia apsigimimu buna butent tad kai yra sulaikomi grese ankstyvi persileidimai ir ne vienas gydtojas yra uztai, kad tai nereiketu daryt, nes kai sakoma gaunasi naturali atranka, bet kadangi jei zmogus atvaziuoja, jam stengiasi padeti ir kiekvienai moteriai sunku butu su tuo susitaikyti jei pasakytu, galbut paleiskit jus sita laukiama kudiki, nes galbut su juo nera viskas gerai, bet tikriausiai tai butu geriau ir sutaupyta seimai daug daugiau skausmo, negu 7-8 menesi pasakyt, kad vaikas nustojo vystis arba gimes i pragyvena tik pora dienu ar tik menesi, nes paprasciausiai jis yra per silpnas siam pasauliui ar gimes invalidu isgyvena iki 10-20 metu, kur per tuos metus paprastai vyras neiskencia ziuret i savo toki vaika ir besikankinancia moteri ir juos palieka, tada mama lieka viena su invalidu, be darbo , islaikymo ir. t.t. tai cia manyciau tikras skausmas ir ziaurumas atsiranda, negu butu viskas paleista pacioje pradzioje

Paveikslelis
Paveikslelis




Cituoti
 
     
   
avatar
Isila

Pranešimai: 8207

2007-09-16 14:09:45

Ne visagaliai tie gydytojai ir tikrai ne viską gali pamatyt. ir kai apsako, kad bus mergaitė, o gimsta berniukas, tada irgi lizencijas atimt? Ne pas visus gydytojus ir aparatai geri. Turi kokius caro maro laikų, tai ko norėt? Jeigu super duper aparatas tik genetikos centre yra... Nervuoja mane, kai pradeda šitaip ant gydytojų varyt :motz:



Cituoti
 
     
   

remonda

Pranešimai: 1

2008-12-04 13:12:43

Sveikos, norejau jusu paklausti.Vakar buvau daryt echo ir daktare pasake,kad yra kazkokiu juodu demyciu ant vaikucio smegenukiu.Esu ne lt tai nesupratau ka tai galetu reiksti???? Ryt einu pakartotinai echo darytis pas kita daktare ir labai tikiuosi,kad ten viskas tvarkoj,tik gal ane dakatre negerai apziurejo.



Cituoti
 
     
   
avatar
Julijana

Pranešimai: 2087

2013-01-03 13:01:32

Man inkstukus 3men neštumo jau tikrino, nes pati turiu inkstų anomalija




Paveikslelis




Cituoti
 
     
 

Atsakyti

 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisÄ—s saugomos, 2010

StruktÅ«ra     RaÅ¡ykite mums     Reklama     AtsakomybÄ—s ribojimas     Apie projektÄ…