Mama - tai angelas žemėje (autorius nežinomas).

 
    Konkursai      Klausk specialisto       KNYGYNĖLIS      Naujienos      Liniuotės      Forumas     
 
Forumas > Konsultuoja pediatrė ir vaikų psichiatrė Aurima Dilienė Dalintis

 
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo | Pažymėti visas temas kaip perskaitytas | Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas

    ar nesaugus vaikai?  
   
avatar
kari

Pranešimai: 5557

2007-09-12 20:09:02
ar nesaugus vaikai?
jau kuris laikas pastebejau keista vaiku elgesi. 3 kartus per savaite pas mus ateina aukle. vaikai su ja eina i lauka, ji juos maitina, migdo, dvimeciai mano dvynukai puikiai su ja sutaria. mes aukle labai patenkinti, nes matom, kaip ji uzsiima su vaikais. paskutiniu metu, kai ateina aukle, as iseinu i miesta arba tiesiog uzsidarau pailseti ( pamiegoti ar tiesiog ramybeje pabuti ) atskirame kambaryje. kai po keleto valandu ieinu i vaiku kambari, kur jie zaidzia su aukle, abudu dazniausiai prilimpa abu prie mano koju, prasosi ant ranku, negraziai pasakysiu, bet jie garsiai zyzia ir rekia be asaru. tai gali trukti turbut visa valanda. tenka juos abu imti ant ranku arba atsisedus ant sofos susisodinti juos ant keliu, apkabinti ir kalbinti. tik po kurio laiko jie nusiramina, bet vos tik reikia pakilti, vel pasipila riksmai..... ar vaikai nesaugus ar paprasciausiai pasiilgsta manes.?

Paveikslelis

Paveikslelis

Paveikslelis




 
     
   
avatar
Aurima Dilienė

Pranešimai: 294

2007-09-18 23:09:45

nesaugumą ko gero vaikai išreikštų kiek kitaip... čia greičiausiai manipuliacija jūsų jausmais :handy: dėl to, kad būnate išėjus - vaiaki tą daro labai meistriškai, jie jeigu galėtų nepaleistų jūsų nė vienai minutei :)



 
     
 



 
 
 
Nariams
Jūsų el. paštas   Slaptažodis  
   
       
Prisiminti duomenis    
       
Slaptažodžio priminimas Registracija    
Mes Facebook'e
 
 
 
Reklama

 
 
Map
 
 


 
El. p.: info@mamosdienorastis.lt
Visos teisės saugomos, 2010

Struktūra     Rašykite mums     Reklama     Atsakomybės ribojimas     Apie projektą