Mano panelėboružėlių "fanė", bet valgyti tai jų nevalgė
labai gera idėja su bananais, tik taip šokolado ištiprdyti man dar nėra pavykę, jis vis labai tirštas gaunasi gal tu, Vitlija, kaip tortų kepėja žinai, kokia šokolado rūšis tinkama būtų? Arba gal ką nors dar įmaišyti reikia?
gal paveluotai bet atsakysiu :)
1. budas Garu vonele. Sokolada (juoda, balta nesvarbu) susmulkiname kubeliais ir idedame i dubeneli, kuri pstatome ant garu voneles - dubenelis neturi liesti vandens. Atsargiai maisome sokolada kol istirps, jo temperatura neturi siekti 38-40 °С. - vanduo neturi labai stipriai garuoti
2. budas (glazurai) 100 gr. riebios grietineles uzverdame ir nuimame nuo ugnies, ten imetame susmulkinta sokolada (200 gr.) ir ismaisome.