|
|
Rodyti žinutes po paskutinio apsilankymo |
Pažymėti visas temas kaip perskaitytas |
Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
|
|
Malta mėsa |
|
|
" alt="avatar" width="150" > Ilonux
Pranešimai: 1497
2010-11-16 10:11:47
|
Re: Malta mėsa
Gal dar kam pravers
Kotletai su suflė kepurėlėmis
1 kg faršo
2 svogūnai
100 ml grietinės (galima dėti ir majonezą, kefyrą arba vandenį)
5 kiaušiniai
200 g majonezo
100 g tarkuoto sūrio
maltų juodų pipirų, druskos
Darbo eiga. Faršą išmaišyti su druska, pipirais, smulkiai supjaustytu svogūnu, grietine (majonezu, kefyru ar vandeniu), 2 kiaušiniais. Ir visą masę padėti š šaldytuvą 0,5 - 1 val. Majonezą išplakti su 3 kiaušiniais. Įmaišyti smulkiai sutarkuotą sūrį, smulkiai supjaustytą svogūną. Kepimo skardą ištepti riebalais, ir į ją dėti iš faršo suformuotus kotletus. Kotletų viduryje padaryti nedidelius įdubimus, į juos suberti smulkintus svogūnus. Užpilti majonezo ir kiaušinių plakiniu. Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 - 40 minučių. Skanaus
|
|
|
|
|
|
bombate
Pranešimai: 1914
2010-11-19 19:11:26
|
Re: Malta mėsa
gali daryti Piemens pyraga, ji galima ir gatava saldyti, jei vietoj jautienos farso desi avienos farsa gausis Trobeles pyragas
vienas is tradiciniu anglisku patiekalu.
pakepinti, smulkinta svoguna ir trakuota morka, sutrupinti farsa i keptuve, ipilti truputi vandens ir patroskinti, prieskoniu. Cia dedamas tradicinis angliskas Gravy, bet jei nere tai galimakeisti bujomu, rudu padazu, Worcestershire padazu, truputis kario prieskoniu, truputis sausu garstyciu, druskos, pipiru, layuro lapu . kol kepa farsas isvirti kietesne bulviu kose.
Mesa turetu buti tokia poskyste. mesa sudeti i inda skirta kepti orkaiteje, ant virsaus deti bulviu kose, graziai sakute islyginti, jei saldoma galima kisti i saldikli, jei i orkaite tai uztarkuoti surio ir 20 min. po orkaite, skanaus
|
|
|
|
|
|
takulberis
Pranešimai: 64
2011-02-13 20:02:52
|
su farsu dar kibinai darosi , makaronu padazai ir visa visa kita
|
|
|
|
|
|
1
2
|
|
|
|
|
|
|
|